Alberobello Tours

Alberobello Tours: Onze meest aanbevolen

Alberobello: begeleide trulli-tour van 2 uur

1. Alberobello: begeleide trulli-tour van 2 uur

Nadat je je gids hebt ontmoet, ga je op pad voor een sightseeingtour door Alberobello. Volg je gids naar het historische centrum van Rione Monti, met meer dan 1.000 iconische Trulli-gebouwen. Bewonder de unieke architectuur van deze fascinerende gebouwen terwijl je meer te weten komt over hun geschiedenis en betekenis. Vervolg de tour met een bezoek aan Rione Aia Piccola, een gebied dat het beste het oude middeleeuwse dorp vertegenwoordigt, waar je kunt stoppen bij het uitkijkpunt om een aantal prachtige foto's te maken. Je reis eindigt op het hoogste punt van de stad, waar de kerk van Sint-Antonius van Padua zich bevindt. Let op de overeenkomsten tussen de kerk en de Trulli-gebouwen en geniet van de historische sfeer van de site terwijl je luistert naar de verhalen en anekdotes van je gids.

Alberobello: eetervaring bij een lokale inwoner

2. Alberobello: eetervaring bij een lokale inwoner

Kom aan bij uw deskundige gastheer voor een onvergetelijke privé-dinerervaring waar u authentieke recepten zult proeven die worden gekoesterd in familiekookboeken die zijn doorgegeven door echte Italiaanse moeders. Voel tijdens een exclusieve kookdemonstratie de warmte van Italiaanse gastvrijheid terwijl uw gastheer de geheimen van haar familiekookboek deelt terwijl ze de gerechten recht voor uw neus bereidt. Als het eindresultaat klaar is, ga je aan een authentieke Italiaanse eettafel zitten en geniet je van je 4-gangen seizoensmenu met een voorgerecht, pasta, hoofdgerecht met bijgerecht en dessert.

Alberobello Trulli: 2 uur Guided Walking Tour

3. Alberobello Trulli: 2 uur Guided Walking Tour

Je tour begint bij de UNESCO World Heritage Site van Aia Piccola, ligt in het hart van de stad van de trulli. Trulli zijn traditionele huizen volledig gebouwd van steen, zonder mortel of cement. Elk jaar duizenden toeristen komen naar deze oude stad en de overblijfselen van het landelijke leven te zien. Tour de historische centrum van de stad en volg de smalle straatjes door de wijken Aia Piccola en Monti. Bezoek de oude kerk van St. Anthony, de enige trullo-vormige kerk in de wereld, voor het publiek geopend in juni 1927. Binnen in de Soevereine Trullo (ondergebracht in het museum), vind decor typisch zijn voor de 20e eeuw, en ontdek waarom Het werd uitgeroepen tot een Italiaans nationaal monument in 1923.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Workshops en cursussen
  • Dagtochten
22 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap Alberobello

Wil je alle activiteiten in Alberobello ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.