Alcázar van Toledo
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alcázar van Toledo Wandeltours: Onze meest aanbevolen

  • Vanuit Madrid: Toledo, Segovia & Alcazar kleine groepstour

    1. Vanuit Madrid: Toledo, Segovia & Alcazar kleine groepstour

    Dompel jezelf onder in de geschiedenis, architectuur en culturele hoogtepunten van Toledo en Segovia. Kies tussen een kleine groepstour of privétour, uitgerust met een persoonlijke headset om de begeleide beleving te optimaliseren.  Je reis naar Toledo begint met een adembenemend uitzicht op de stad aan de Mirador del Valle, een perfecte gelegenheid om een foto van het prachtige uitzicht te maken. Wanneer je de oude wijk van Toledo binnengaat, leidt een wandeltocht je door de historische Joodse wijk.Vervolgens geniet je van een bezoek aan een traditionele werkplaats voor Damaststaal om zwaarden te zien, die exclusief gemaakt zijn voor de 'Lord of the Ring'-films en 'Game of Thrones'. De tweede helft van je uitstap brengt je naar de historische stad Segovia, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie.  Bezichtig het prachtige Romeinse aquaduct, de imposante kathedraal en bewonder de architectuur...

    Wonderful daytour that takes you to two very interesting places. The guides gave very useful information en were enthousiastic. Surely this trip was a highlight for my holiday in Madrid.

Sitemap Alcázar van Toledo

Wil je alle activiteiten in Alcázar van Toledo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcázar van Toledo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 78 beoordelingen

Uitstekende dag, indrukwekkend de schoonheid van de kathedralen en Alcàzar de Toledo en Segovia. Ook een heerlijke en overvloedige maaltijd in Segovia. Restaurant El Bernardino. De Engels/Spaanse gidsen zijn erg vriendelijk en met een zeer complete en interessante presentatie over de geschiedenis van beide steden en hun verschillende culturen, christelijk, moslim en joods, evenals de achtergrond van de Romeinse tijd. Hoe dan ook, een echte aanrader.

Zeer goed georganiseerd, met geweldige service en de gids was een show op zich! Met grote kennis van de plaatsen, met een grote rijkdom aan details en dat maakte het bezoek aan Toledo, Segovia en het Alcazar-kasteel een fantastische historische omvang. Ik beveel uw diensten ten zeerste aan.

De Tour Amigo-gids (Pablo) is echt uitstekend, in de behandeling en in de gegeven informatie en service. Net als de chauffeur (César), ook uitstekend en zeer voorzichtig in het gebruik. Aarzel niet om ze in te huren. De moeite waard !!! Beide steden !!!

De tour ging te sel; te weinig vrije tijd. Te veel gezien in een te korte tijd.