Brugge
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Brugge Tickets: Onze meest aanbevolen

 • Brugge: ticket Historium Brugge en VR

  1. Brugge: ticket Historium Brugge en VR

  Reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Het Historium - de meest bezochte attractie van Brugge - laat je een stap terug in de tijd zetten. Krijg een glimp van hoe levendig Brugge was in de Gouden Eeuw op verschillende manieren. In het Historiumverhaal volg je het liefdesverhaal van Jacob, de leerling van Jan van Eyck, terwijl je door deze spectaculaire attractie dwaalt met film, achtergronden en speciale effecten. In de interactieve Historium-tentoonstelling vindt je aanvullende informatie over het middeleeuwse Brugge of ga aan de slag op het maffe familiescircuit. Reis terug naar het jaar 1435 in de Historium Virtual Reality en vaar virtueel de haven van Brugge in! Je zult zien hoe de Waterhalle en de Belfort toren in het verleden keken en over het marktplein kunnen vliegen naar de voormalige St. Donatian's Cathedral. Het is echt een opwindende ervaring.

  Was leuk maar wel beetje kinderlijk. Ik had toch ook een beetje meer verwacht te zien over de middeleeuwen. Maar zeker leuk om een keer te doen.

 • Brugge: ticket Historium Brugge

  2. Brugge: ticket Historium Brugge

  Reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Het Historium - de meest bezochte attractie van Brugge - laat je een stap terug in de tijd zetten. Bezichtig hoe levendig Brugge was in de Gouden Eeuw op verschillende manieren. In het Historiumverhaal volg je het liefdesverhaal van Jacob, de leerling van Jan van Eyck, terwijl je door deze spectaculaire attractie dwaalt met film, achtergronden en speciale effecten. In de interactieve Historium-tentoonstelling vindt je aanvullende informatie over het middeleeuwse Brugge of ga aan de slag op het maffe familiescircuit.

  Beste Hadden eerst met een gids 3 uur rondgewandeld.toen het verhaal bij u, konden daarom goed volgen Was heel leerrijk

Sitemap Brugge

Wil je alle activiteiten in Brugge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brugge

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 52 beoordelingen

Geweldig museum om met kinderen te gaan! Het is vermakelijk, interessant en leerzaam. Al onze 4 kinderen (7, 10, 12, 15) hadden plezier in het museum en er waren geen klassieke museumsituaties (zoals "niet aanraken!" Of iets dergelijks). Verveling kwam nooit op en de kinderen vertelden later aan andere mensen hoe geweldig het was.

Ik was daar met mijn neef, 17 en mijn nichtje 13e. We vonden het erg interessant. Het uitzicht vanaf het balkon over de markt was geweldig. Ik kan het alleen maar aanraden.

De VR is buitengewoon goed samengesteld je waant je echt aanwezig in het verleden. Historium het verhaal boeit en is zeer goed te volgen

Beste Hadden eerst met een gids 3 uur rondgewandeld.toen het verhaal bij u, konden daarom goed volgen Was heel leerrijk

Had ticket Historium met VR genomen. Mijn tienerzoon vond vooral VR sessie het leukst en de ouders ook wel.