Datums kiezen

Mistico Arenal Hanging Bridges ParkVoor het hele gezin

Mistico Arenal Hanging Bridges Park Voor het hele gezin: onze aanbevelingen

La Fortuna: combinatie waterval, vulkaan en hangbruggen

1. La Fortuna: combinatie waterval, vulkaan en hangbruggen

Laat je ophalen bij je hotel in of bij La Fortuna, en reis af naar de Arenal-vulkaan om de paden rondom de machtige berg te bewandelen. Ga terug naar de natuur in het Arenal Volcano National Park, waar de meeste van de 850 in Costa Rica geïdentificeerde vogelsoorten te vinden zijn. Kijk uit naar andere wilde dieren, zoals witte kapucijnaapjes, jaguars en herten. Koel dan af met een duik in een natuurlijke poel bij de La Fortuna-waterval. Eenmaal opgefrist ga je naar het restaurant voor een heerlijk typisch gerecht, 'casado' Bewonder het prachtige landschap van een secundair regenwoud aan de voet van het park, en een primair regenwoud met een ongelofelijke biodiversiteit tussen de hangende bruggen. Wandel door het regenwoud via een netwerk van 15 hangbruggen met verschillende moeilijkheidsgraden, in het Mistico-park.

Van Nuevo Arenal: tour naar de hangende bruggen van La Fortuna Arenal

2. Van Nuevo Arenal: tour naar de hangende bruggen van La Fortuna Arenal

Simpel gezegd, dit is de beste regenwoudwandeling in de buurt van de Arenal-vulkaan. Slechts 20 minuten van de stad Fortuna is een van de belangrijkste beschermde gebieden, waar u wilt ervaar een wandeling van twee mijl op een gezinsvriendelijk antislip betonnen pad door dicht jungle op zoek naar dieren in het wild en genietend van een prachtig uitzicht op de Arenal-vulkaan een ander perspectief dan de beste hotels in La Fortuna. Langs het pad zul je passeer 15 bruggen variërend in lengte van 16 tot 328 voet (5 tot 100 meter) en hoger tot 180 voet (55 meter) hoog, deze verschillende hoogtes van grondniveau tot boomtop ze bieden contact met een verscheidenheid aan flora en fauna zoals nergens anders in Arenal. Kleine insecten, gecamoufleerde vogels, slangen en zoogdieren op grondniveau, kleurrijk vogels, apen en luiaards in het bladerdak zijn slechts enkele van de vele soorten die je kunt vinden op deze magische tour. Samen met dit contact met dieren in het wild, de mogelijkheid om te luisteren naar de geluiden van het bos, het groenblijvende beschermde gebied en de zachte adem van frisse lucht zijn op zichzelf al een ervaring van verbinding maken met onze wortels ver van de lawaaierige dagelijkse routine.

Lake Arenal: Mistico hangende bruggen en kajakken op Lake Arenal

3. Lake Arenal: Mistico hangende bruggen en kajakken op Lake Arenal

Kajak op het Arenal-meer terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op de Arenal-vulkaan en de Cerro Chato. Lake Arenal is een meer dat is gelegen in de noordelijke hooglanden van Costa Rica. Het is momenteel het grootste meer in Costa Rica met een oppervlakte van 85 vierkante kilometer. De diepte varieert tussen 30 en 60 meter per seizoen. Bewonder de Arenal-vulkaan terwijl je door het meer peddelt. Wandel daarna over de hellingen van de Arenal-vulkaan, die wordt omgeven door prachtige tuinen, waar u brulapen, spinapen, veel vogels en verschillende soorten bomen kunt observeren. Verken de prachtige vegetatie, 2 uitkijkpunten en het labyrint van het bos. Geniet van het regenwoud tijdens een wandeling door Mistico Park, met 16 bruggen (6 hangende en 10 stabiele). Deze ervaring stelt je in staat om te wandelen in het hart van het regenwoud.

Van La Fortuna: begeleide natuurwandeling over hangende bruggen

4. Van La Fortuna: begeleide natuurwandeling over hangende bruggen

Wees getuige van het uitbundige oerbos van El Arenal vanuit een nieuw perspectief tijdens een begeleide wandeling door het bladerdak van het regenwoud. Volg paden en bruggen van verschillende lengtes en hoogtes. Profiteer tijdens deze wandeling van 3 kilometer van het ophalen en inleveren van het hotel in La Fortuna en leer alles over de natuurlijke geschiedenis van de omgeving van uw deskundige gids. Ontdek een verscheidenheid aan flora en fauna, zoals vogels, zoogdieren, reptielen en veel verschillende soorten planten en bomen. Kom en ontdek de prachtige geheimen die verborgen zijn in dit natuurreservaat en bewonder het adembenemende uitzicht op zowel de Arenal-vulkaan als het Arenal-meer.

La Fortuna: Arenal Hangende Bruggen Tour

5. La Fortuna: Arenal Hangende Bruggen Tour

Geniet van het geweldige uitzicht op Waterfall Bridge en leer meer over het regenwoud van een natuurgids. Hoor over het dierenleven, de geografie en geschiedenis van de regio en krijg een adembenemend uitzicht op de vulkaan, afhankelijk van het weer. We vertrekken vanuit La Fortuna in een van onze comfortabele minibusjes. De rit duurt ongeveer 30 minuten om bij het regenwoud te komen waar de hangende bruggen van verschillende hoogtes zich bevinden. Tijdens deze wandeling van ongeveer twee mijl kunt u met een beetje geluk het volgende zien: brulapen, spinapen, witkopkapucijnapen, vele soorten vogels, slangen, gordeldieren, coatimundis (een lid van de wasbeerfamilie waarvan bekend is dat ze bedelen voor restjes) en diverse andere dieren waaronder leguanen en luiaards.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Veelgestelde vragen over Mistico Arenal Hanging Bridges Park-Voor het hele gezin

Welke andere activiteiten dan Mistico Arenal Hanging Bridges Park-Voor het hele gezin zijn de moeite waard in La Fortuna?

Welke Mistico Arenal Hanging Bridges Park-Voor het hele gezin nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Mistico Arenal Hanging Bridges Park

Wil je alle activiteiten in Mistico Arenal Hanging Bridges Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mistico Arenal Hanging Bridges Park

De tour was goed georganiseerd en flitsend. Onze gids, Ericka, was deskundig, vriendelijk en attent. De drie behandelde activiteiten waren allemaal erg interessant, waardoor we Mt Arenal en La Fortuna op een actievolle en waarderende manier konden ervaren. Het was de moeite waard om iemand als Ericka te laten begeleiden bij deze activiteiten. Zonder haar deskundige kennis en passie zouden we veel van de dieren in het regenwoud hebben gemist en het ecosysteem erachter hebben gemist. En het was een bonus om een gids te hebben die precies wist waar en hoe hij geweldige foto's en video's moest maken!

Een geweldige ervaring. Vriendelijk personeel dat ons ophaalde en ons naar de parkeerplaats begeleidde. De wandeling over de hangende bruggen was echt geweldig, de gids liet ons allerlei dieren in het wild zien. Het weer verslechterde maar de gidsen bleven positief en hielden de geest hoog. Ik zou deze tour en deze organisatie ten zeerste aanbevelen.

Fantastische combinatie om dit deel v Costa Rica te ervaren. Mede door de ervaren reisleider Juan Carlos en zn goede chauffeur een fantastische dag geweest om nooit te vergeten. Alsof je in een National Geographic aflevering zit. Echt een aanrader!