Datums kiezen

John F. Kennedy International Airport

John F. Kennedy International Airport: tours en activiteiten die je niet wilt missen

New York: VS eSIM roaming-data-abonnement

1. New York: VS eSIM roaming-data-abonnement

Maak jouw reis naar New York probleemloos met een handig eSIM data-abonnement naar keuze. Blijf verbonden tijdens je reis met snelle dekking, zodat je gemakkelijk jouw foto's kunt uploaden, op kaarten kunt navigeren en met je vrienden kunt communiceren. Koop en installeer jouw eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten en geldigheidsopties. Scan gewoon de eSIM QR-code om tijdens jouw vakantie toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Kies voor een zero-waste oplossing en vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten. Eenmaal geactiveerd begint jouw dekking volgens de door jou gekozen duur.

NYC: enkele reis van/naar JFK Airport en Manhattan

2. NYC: enkele reis van/naar JFK Airport en Manhattan

Maak uw reis van of naar Manhattan eenvoudig met een gedeelde JFK Airport-transfer in één richting. Reis in een comfortabel busje en vermijd het gedoe van het gebruik van het drukke en trage openbaar vervoer. Ontmoet uw chauffeur direct bij uw luchthaventerminal of in uw hotel in Manhattan. Spring aan boord van een klimaatgestuurde busje met veel beenruimte. Voel u zelfverzekerd in een voertuig dat regelmatig wordt onderhouden. Leun achterover en ontspan terwijl uw rit het verkeer en de navigatie voor u regelt. Reis zonder je zorgen te maken over parkeren. Verklein uw ecologische voetafdruk door uw rit te delen met andere passagiers die in dezelfde richting gaan. Kom op tijd op je bestemming aan.

New York City: JFK Airport enkele reis privétransfer

3. New York City: JFK Airport enkele reis privétransfer

Geniet van een handige privétransfer van John F. Kennedy International Airport naar uw bestemming in New York City. Ontspan in de wetenschap dat u veilig reist in een voertuig met vergunning. Uw chauffeur wacht buiten de luchthaventerminal op u. Ervaar een comfortabele reis in een voertuig met airconditioning direct vanaf de luchthaven.

New York City Luchthavens Luxe aankomst- of vertrektransfers

4. New York City Luchthavens Luxe aankomst- of vertrektransfers

Haal de stress uit het vervoer tussen een van de 3 grote luchthavens van New York City en uw stadsaccommodatie. U krijgt vervoer van deur tot deur en reist veilig en comfortabel. Geniet van een enkele reis privétransfer in een luxe voertuig tussen Newark Liberty Airport (EWR), John F. Kennedy Airport (JFK) of LaGuardia Airport (LGA) en uw accommodatie in Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island of de Bronx . Ophaalservice vanaf de luchthaven is gegarandeerd, zelfs in het geval van vertragingen, aangezien de voortgang van uw vlucht routinematig wordt gecontroleerd en indien nodig de ophaaltijd wordt aangepast. Nadat u de immigratiedienst bent gepasseerd, uw bagage heeft opgehaald en klaar bent om opgehaald te worden, belt u gewoon onze coördinator via een gratis telefoonnummer en krijgt u instructies waar u heen moet om uw chauffeur te ontmoeten. Houd er rekening mee dat de chauffeur een wachttijd van maximaal een uur toestaat; daarna kan er een gemakstoeslag in rekening worden gebracht voor elk extra uur wachttijd nadat uw vlucht officieel is geland. De transferservice wordt op privébasis verzorgd door professionele chauffeurs in hoogwaardige voertuigen met airconditioning, wat betekent dat u niet met andere passagiers reist.

NYC: privé JFK luchthaventransfer van/naar Manhattan

5. NYC: privé JFK luchthaventransfer van/naar Manhattan

Voor een zorgeloos begin of einde van je reis naar New York boek je een privétransfer tussen JFK Airport en verschillende locaties op Manhattan. De probleemloze transfer gaat afhankelijk van de grootte van je groep per gestroomlijnde sedan, luxe SUV of minibus. De chauffeur haalt je op vlakbij de bagageband of net buiten de aankomsthal op JFK Airport. Voor de reis terug word je direct bij je hotel of privéadres opgehaald voor de rit naar de luchthaven. Ga rustig zitten en ontspan, terwijl je door het raam de drukte van de misschien nog onbekende wegen aan je voorbij laat gaan. Elke passagier heeft voldoende ruimte om maximaal 1 standaardkoffer en 1 kleine handbagage mee te nemen. Je hebt voldoende ruimte om comfortabel te zitten, of je nu een 3-persoonssedan, een SUV met 6 zitplaatsen of een busje voor 10 personen boekt.

New York: eSIM roaming mobiel dataplan VS/Noord-Amerika

6. New York: eSIM roaming mobiel dataplan VS/Noord-Amerika

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Noord-Amerika heeft, selecteert u gewoon de optie 3 Noord-Amerikaanse landen, die betrekking heeft op:Verenigde Staten, Canada, Mexico. Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:AT&T/T-Mobile

NYC New York: eSIM-roaming in de VS

7. NYC New York: eSIM-roaming in de VS

Maak uw reis naar New York probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in de VS en upgrade voor dekking in Canada. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Te gebruiken providers: VS -T-mobile, Canada -Bell/TELUS

VS, Canada en Mexico: 30 dagen data-eSim 0,5 GB tot 10 GB per dag

8. VS, Canada en Mexico: 30 dagen data-eSim 0,5 GB tot 10 GB per dag

Elimineer de noodzaak van fysieke simkaarten tijdens uw reizen in de VS, Canada en Mexico met een eSIM en snelle mobiele data. Kies het gewenste data-abonnement en gebruik onbeperkte data, met een lagere snelheid nadat u de limiet heeft overschreden. Reis rond en houd contact met iedereen thuis. Controleer eerst of uw apparaat eSIM ondersteunt. Koop vervolgens het product, maak verbinding met internet en scan de QR-code om het te activeren en de geldigheid van het data-abonnement te starten. Na de installatie kunt u meteen mobiele data op uw apparaat gebruiken om contact te houden met vrienden en familie. Kies een geschikt prepaid data-abonnement voor gebruik in de VS, Canada en Mexico. Sommige abonnementen worden geleverd met onbeperkte data (500 MB, 1 GB of 2 GB) met een dagelijkse reset elke 24 uur, en de snelheid wordt verlaagd tot 128 kbps nadat het data-abonnement is overschreden. Of selecteer een ander abonnement met een grotere gegevensbeschikbaarheid. Deze abonnementen worden geleverd met onbeperkte 3 GB, 5 GB, 8 GB of 10 GB hogesnelheidsgegevens, daarna met onbeperkte gegevens met een lagere snelheid van 128 kbps voor berichtenapps. Het product vervalt 45 dagen na de aankoopdatum.

New York City: vervoer per privélimousine naar JFK Airport

9. New York City: vervoer per privélimousine naar JFK Airport

Kom met stijl aan in New York. Ontmoet je privéchauffeur op het vliegveld nadat je bent geland en stap in een privé-luxe limousine voor je transfer. Geniet van koude frisdranken uit de bar en liedjes uit New York in het comfort van de ruime limousine. Aarzel niet om je chauffeur om tips en aanbevelingen te vragen voor je verblijf in New York. Sla de rijen en het openbaar vervoer over en bekijk de stad in stijl bij aankomst.

USA Data Plan

10. USA Data Plan

Houd contact met uw dierbaren en vermijd fysieke simkaarten met 10 GB of 20 GB aan 5G mobiele data die alleen geldig zijn voor gebruik in de VS. Geniet onderweg van een veilige en betrouwbare internetdekking en activeer deze direct wanneer u aankomt, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Zorg ervoor dat uw telefoon is ontgrendeld van providerbeperkingen voordat u dit product koopt. Koop vervolgens het product en ontvang een QR-code. Maak verbinding met Wi-Fi en scan de QR-code of voer de gegevens handmatig in. Wacht tot de eSIM verbinding heeft gemaakt en schakel vervolgens het eSIM-profiel en dataroaming in om internet te gebruiken.

Beschikbare activiteiten

27 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in John F. Kennedy International Airport

Wil je alle activiteiten in John F. Kennedy International Airport bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over John F. Kennedy International Airport

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 1.981 beoordelingen

eSim kwam snel, werd snel geïnstalleerd, ingesteld als de primaire simkaart en werkte prima. Ik kocht 3 GB voor 7 dagen, wat genoeg was om routes weer te geven of een paar WhatsApps te verzenden. Met net geen 10 euro was het beduidend goedkoper dan mijn vaste provider, die er 30 euro voor wilde hebben. Ik moest even slikken over de Chinese aanbieder van de eSIM, dat zie je pas na de aankoop. Als ik dat van tevoren had geweten, had ik de eSim waarschijnlijk niet gekocht, in de VS verwachtte ik een Amerikaanse provider. Maar zoals ik al zei, het liep geweldig en ik heb de eSim op de dag van vertrek weer verwijderd. Ik zou het de volgende keer in de VS opnieuw doen.

Ik kocht een eSIM van 5GB om in NYC niet zelf nog op zoek te gaan naar een simkaart en deze ter plaatse aan te kopen. Je hebt dit zeker nodig voor het openbaar vervoer! Het is wel een Chinese aanbieder, maar daar heb ik niets speciaal aan gemerkt.

Het werkte geweldig. 3 GB voor 7 dagen voor elk van onze reisgroepen. Vooral om elkaar weer te vinden. Het instellen op een smartphone (IPHONE) met een primaire/secundaire lijn kan voor sommigen een beetje moeilijk zijn.

Topservice, de ophaalservice van JFK naar het hotel werkte perfect. Altijd weer, dat is de manier waarop service zou moeten zijn.

Zeer eenvoudig te installeren en efficiënt internet tijdens mijn verblijf.