Kies data
Niagara Falls, Verenigde Staten

Natuur & avontuur

Niagara Falls, Verenigde Staten Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Niagara Falls: Maid of the Mist-ticket en rondleiding

1. Niagara Falls: Maid of the Mist-ticket en rondleiding

Geniet van de Maid of the Mist Boat Ride en verken vervolgens het Niagara Falls State Park tijdens een begeleide wandeling. Luister naar verhalen over de legendes en de opwindende kant van Niagara Falls, van degenen die het hebben ontdekt tot degenen die het hebben uitgedaagd. Ontmoet je gids buiten het Hard Rock Café en begin je met waterval gevulde avontuur. Spring aan boord van de Maid of the Mist en ervaar de mist die oprijst door de kracht van het vallende water. Zoek naar de regenbogen die op zonnige dagen verschijnen. Kaartkoers van de uitkijktoren naar de voet van de American Falls en naar het bassin van Horseshoe Falls. Bewonder brullende watervallen en de massieve rotsformaties terwijl je over het water glijdt. Maak een mooie wandeltocht vanaf de historische marker bij Hennepin Rock naar de Trolley Loop rond Prospect Point. Geniet onderweg van adembenemende uitzichten, weelderige bomen en historische bezienswaardigheden. Keer terug naar je startpunt aan het einde van de tour.

Niagara, VS: Maid of the Mist en avontuurlijke wandeltocht

2. Niagara, VS: Maid of the Mist en avontuurlijke wandeltocht

Reis naar het hart van de Horseshoe Falls, begin aan een rondvaartboot door de Niagara Falls en voel de mist van 700.000 gallons watervaten boven de watervallen. Ga dan naar het observatiedek om alle 3 de watervallen van de Niagara Falls te zien. Bezoek vervolgens Prospect Point en loop vervolgens naar Goat Island om Luna Island en de verbazingwekkende Horseshoe Falls te bekijken. Leer wat geschiedenis van Niagara Falls van je deskundige gids die je op de boot zal vergezellen en je naar de beste locaties zal leiden. De boot kan druk worden, dus uw gids zorgt ervoor dat u als een van de eersten van de boot afkomt, waardoor u tijd bespaart in de rij voor de lift. Maak vervolgens de avontuurlijke wandeling en leer over de geschiedenis van Niagara Falls en de waaghalzen die haar probeerden te trotseren. Beëindig de tour bij de trolley en zoek informatie om u te helpen genieten van uw bezoek aan de watervallen. De gidsen ter plaatse beantwoorden graag alle vragen en helpen u bij het navigeren door het Niagara Falls State Park.

Niagara Falls, VS: rondleiding door grotten, boot en toren

3. Niagara Falls, VS: rondleiding door grotten, boot en toren

Bewonder Niagara Falls tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Je wordt opgehaald bij je hotel in Niagara Falls, VS, en gaat rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder eerst alle drie de ruisende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Bekijk van de grootste tot de kleinste de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dan dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen afblazen en hoor hun donderend gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga vervolgens naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel met gedenkwaardige momenten die je doorbrengt bij Niagara Falls.

Niagara Falls, VS: dag- en nachttour met lichtshow

4. Niagara Falls, VS: dag- en nachttour met lichtshow

Bezoek Niagara Falls met deze trip van een halve dag en maak kans om de watervallen van dichtbij te ervaren met een wandeling door de Cave of the Winds en een ritje op de Maid of the Mist (seizoensgebonden). Bezoek Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis kennen en geniet dag en nacht van een prachtig uitzicht. Ga, afhankelijk van de tijd van het jaar, aan boord van de Maid of the Mist-boot en reis door de adembenemende Cave of the Winds. Zie en voel het krachtige 12.000 jaar oude natuurlijke wereldwonder, Niagara Falls. Stop ook bij de American Observation Tower, Goat Island, Als je het oudste staatspark in de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitkijkpunten van de watervallen. Kom meer te weten over de geschiedenis van de Niagarawatervallen en luister naar de verhalen van waaghalzen die de watervallen probeerden te veroveren. Je bezoek eindigt met een kans om getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van de Niagara-watervallen.

Niagara, VS: Maid of the Mist en Cave of the Winds Tour

5. Niagara, VS: Maid of the Mist en Cave of the Winds Tour

Verken het Niagara Falls State Park tijdens deze begeleide wandeling. Haal het meeste uit uw tijd door te beginnen met de Maid of the Mist-boottocht met uw gids en dan reserveren we uw tijd voor u bij Cave of the Winds, zodat u de wachtrij kunt overslaan. Deze tour biedt ook een pas voor de hop-on en hop-off Niagara Scenic Trolley, zodat je ook de Horseshoe Falls, Luna Island en Three Sisters Island kunt bezoeken. Ontmoet je gids en begin je tour door verhalen te horen over de geschiedenis van het State Park, heroïsche reddingen en gewaagde stuntpogingen op weg naar de Maid Of The Mist-boottocht. Onze gidsen zorgen ervoor dat u uw poncho ontvangt terwijl u op de boot stapt en delen de beste plekken om te bekijken om u de best mogelijke ervaring te geven! Vaar mee en luister naar verhalen over de Maid of the Mist-boot. De boottocht steekt over voor de American en Bridal Veil Falls op weg van en naar Horseshoe Falls. Dichtbij de Horseshoe Falls komen, de grootste van de drie watervallen die deel uitmaken van de Niagara Falls, is een van de meest adembenemende ervaringen. Zodra de cruise is voltooid, ga je terug naar de Niagara Falls Observation Tower, waar je gids meer verhalen zal delen en kan helpen met het maken van foto's van jou met het geweldige uitzicht op de Niagara Falls achter je! Aan het einde van ons begeleide gedeelte ontvangt u uw passen voor zowel de hop-on, hop-off Niagara Scenic Trolley-service als een tijdreservering voor de Cave of the Winds. De volgende stop na het instappen in de Niagara Scenic Trolley is de Cave of the Winds! Zodra de Trolley je op de korte reis naar de Cave of the Winds brengt, hebben we je een getimede reservering gegeven, zodat je de wachtrij kunt overslaan. Verken deze adembenemende attractie door met een lift 50 meter naar beneden de Niagara Gorge in te gaan. Na het verzamelen van je waterdichte poncho, ervaar je Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk! Neem deel aan een opwindende beklimming naar het Hurricane Deck aan de voet van Bridal Veil Falls, waar je absoluut doorweekt zult worden! Je Trolley-pas is de hele dag goed, dus de Niagara Scenic Trolley helpt je bij het uitzetten van je eigen koers zonder gids over Goat Island. Wees getuige van een prachtig uitzicht vanaf zowel Terrapin Point als Luna Island en bekijk de stroomversnellingen van dichtbij op Three Sisters Island!

Niagara, VS: Maid of the Mist en Cave of the Winds Tour

6. Niagara, VS: Maid of the Mist en Cave of the Winds Tour

Ervaar Niagara Falls vanaf de Amerikaanse kant met de hulp van een gids en een dagpas voor de trolley van het park. Berijd de Maid of the Mist voor een beter zicht op de eilanden, ga de Cave of the Winds binnen om de donderende watervallen te horen en stap vrij in de trolley om het hele park in een dag te zien. Begin je tour met de Maid of the Mist-boottocht. Je gids brengt je naar de boot, beantwoordt al je vragen en geeft je tips om het meeste uit je boottocht te halen. Luister naar de gids aan boord om alle bezienswaardigheden te zien die je in het water passeert. Daarna zal je gids je ontmoeten voor een wandeltocht door het park en stoppen op de beste plaatsen voor uitzichten en foto's. Leer meer over de waaghalzen die de woeste watervallen uitdagen terwijl je het water ziet beuken. Loop met je gids naar de trolley en haal je trolleypas en kaartjes voor Cave of the Winds. Stap in en uit de trolley wanneer je wilt en neem de tijd om Luna Island, Three Sisters Island, Terrapin Point en de Cave of the Winds te verkennen. Sla de wachtrij bij Cave of the Winds over en loop onder de watervallen door om de majesteit van Niagara van dichtbij te bekijken. Voel de kracht van het stromende water op het Hurricane Deck en klim naar hogere niveaus om nog dichter bij de actie te komen. Maak de hele dag en nacht gebruik van de trolley. Als je tijd hebt, bekijk dan de verlichting van de watervallen en het vuurwerk, afhankelijk van het seizoen. Vraag je gids naar leuke plekken om te verkennen, te eten of wat te drinken tussen je sightseeing door.

Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

7. Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

Vertrek vanuit New York City en reis naar de Niagarawatervallen in de staat New York om dit natuurlijke wonder vanuit meerdere gezichtspunten te ervaren. Je verlaat NYC 's avonds laat en komt 's ochtends vroeg aan in de mist en de regenbogen van de imposante watervallen. Je kunt ook 's ochtends uit New York vertrekken en de watervallen zien veranderen van dag tot nacht en genieten van de vuurwerkshow.  Hoor de donderende watervallen en zie de magische regenbogen in de vroege ochtend, voordat de drukte aanbreekt. Je klimt aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om dicht bij de immense Horseshoewatervallen te komen. Je bezoekt bezienswaardigheden zoals het onbewoonde Goat Island en het Luna Island op de Niagararivier. Krijg een prachtig uitzicht op de Amerikaanse watervallen en de Bridal Veil-watervallen en staar vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagararivier terwijl deze richting de machtige watervallen dendert.

Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

8. Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

Vroeg in de morgen vertrek je vanaf Times Square in Manhattan. Je reist samen met een tweetalige gids in een comfortabele bus. Tijdens de tocht naar het noorden heb je alle tijd om te genieten van het schilderachtige landschap van Upstate New York. Je reis duurt ongeveer 7 tot 8 uur, in beide richtingen, met één pauze. Bij aankomst op je bestemming kun je het avontuur, de schoonheid en de natuurlijk betovering van de Niagarawatervallen ervaren aan boord van de historische boot Maid of the Mist, of wanneer Maid of the Mist niet beschikbaar is, vanaf andere observatiepunten zoals de Cave of the Winds kloofwandeling of anderen, afhankelijk van het weer. Tijdens je bezoek kom je meer te weten over de interessante geschiedenis van deze machtige wateren en bewonder je verschillende uitzichten op de watervallen vanuit verschillende ooghoeken. Je kunt op je gemak zelf lunchen, souvenirs inkopen en het prachtige Niagarawatervallen State Park ontdekken. Na een onvergetelijke ervaring en het verzamelen van prachtige herinneringen keer je weer ontspannen in de comfortabele bus naar Times Square in Manhattan. Je arriveert tussen 23:00 uur en middernacht.

Niagara Falls, Canada: wandeltocht met cruise en de watervallen

9. Niagara Falls, Canada: wandeltocht met cruise en de watervallen

Wijd een dag aan de betoverende Niagarawatervallen tijdens een begeleide wandeling. Ga op de eerste kabelbaan van de dag en daal af in de kloof voor de Voyage to the Falls-boottocht. Loop over de promenade voordat je deelneemt aan de Journey Behind the Falls-ervaring. Ontmoet je vriendelijke gids en groep 's ochtends voor de lift en geniet van een panoramisch uitzicht terwijl je je een weg baant naar de Voyage to the Falls-boottocht. Klim aan boord en voel de kracht van de Niagarawatervallen van dichtbij. Stijg weer omhoog en geniet van een informatieve wandeltocht over de promenade. Bekijk de site van de voormalige Honeymoon Bridge, leer over beroemde beroemdheden en waaghalzen die deze site hebben bezocht en maak een geweldige foto bij Horseshoe Falls. Kom aan in het Table Rock Welcome Center en bereid je voor op de Journey Behind the Falls-ervaring. Klim de trap af naar de rotsachtige grotten achter de watervallen en volg een richel naar een uitkijkpunt naast de watervallen.

Niagara Falls, VS: wandeltocht met nachtverlichting

10. Niagara Falls, VS: wandeltocht met nachtverlichting

Bekijk de adembenemende Niagara Falls 's avonds verlicht vanuit verschillende uitkijkpunten tijdens deze nachtelijke tour door de Niagara Falls. Leer meer over de geschiedenis van Niagara Falls vanuit je gids terwijl je de nachtshow ervaart. Elke avond vanaf de schemering wordt Niagara Falls verlicht in een reeks kleuren, waardoor het een van de meest majestueuze plekken op aarde is. Ervaar de verlichte Niagara Falls vanaf Luna Island, gelegen op het puntje van Goat Island naast de Canadian Falls en Prospect Point Observation Tower. Kies tussen een rondleiding van 1 uur en 90 minuten. De tour van 1 uur omvat een bezoek aan de American Falls en de Bridal Falls. De tour van 90 minuten omvat de American Falls, Bridal Falls en Horseshoe Falls.

  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
  • Wateractiviteiten
  • Dagtochten
41 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 41

Veelgestelde vragen over Natuur & avontuur in Niagara Falls, Verenigde Staten

Welke andere activiteiten dan Natuur & avontuur zijn de moeite waard in Niagara Falls, Verenigde Staten?

Andere onmisbare dingen om te doen in Niagara Falls, Verenigde Staten:

Welke Natuur & avontuur in Niagara Falls, Verenigde Staten nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Niagara Falls, Verenigde Staten

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Verenigde Staten

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.365 beoordelingen

We vertrekken om 4.00 uur vanaf Times Square! Laten we aan boord gaan van een comfortabele bus, maar neem een sweatshirt mee!Neem naast het sweatshirt water mee, want de eerste stop die je maakt is na ongeveer 2/3 uur .. vermoeiende reis vooral omdat mijn vrouw en ik werden vergezeld door onze kleine meisjes van 5 en 3 jaar! Zeer vriendelijke en capabele @amigotours-gids! Daar aangekomen is het allemaal de hemel! DOE HET TEGEN ALLE KOSTEN

Fantastische ervaring, de watervallen zijn een wonder van de natuur, het park kan ook zelfstandig bezocht worden, maar het hebben van een gids is veel beter omdat het dingen uitlegt die je misschien alleen ziet, maar niet helemaal begrijpt. De excursie is perfect georganiseerd, van de reis tot de hele tekst. Zeer comfortabele coach.

Goed plan om de watervallen, hun verlichting en het vuurwerk vanuit New York te zien! Het is echt de moeite waard, en de gids ter plaatse voor het bezoek aan het park was erg goed! Natuurlijk is de reis vermoeiend, maar het is echt de moeite waard!

Geweldige ervaring en geweldige dag! De reis is niet zwaar omdat deze wordt onderbroken door verschillende pauzes om te eten of gebruik te maken van de diensten. Begeleide en gedetailleerde rondleiding. Adembenemende landschappen.

Alles is erg leuk, de gids is Spaans, aardig persoon, de Engelse gids vindt dat alleen toeristen die Engels spreken belangrijk zijn, laagopgeleid persoon