Niagara Falls, Verenigde Staten
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Niagara Falls, Verenigde Staten Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

Niagara Falls, VS: boottocht en Cave of the Winds-tour

1. Niagara Falls, VS: boottocht en Cave of the Winds-tour

Bewonder Niagara Falls tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Je wordt opgehaald bij je hotel in Niagara Falls, VS, en gaat rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder eerst alle drie de ruisende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Bekijk van de grootste tot de kleinste de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dan dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen blazen en hoor hun donderend gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga vervolgens naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel met gedenkwaardige momenten die je doorbrengt bij Niagara Falls.

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

2. Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Beleef het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder van de Niagarawatervallen, Amerika. Je ervaring van een halve dag omvat een bezoek aan de American Observation Tower, de wereldberoemde boottocht 'Maid of the Mist', het avontuur 'Cave of the Winds' en een bezoek aan het oudste staatspark van het land, het Niagara Falls State Park. Bewonder de adembenemende watervallen vanaf de top van de Amerikaanse uitkijktoren. Je komt heel dichtbij de machtige watervallen tijdens de Maid of the Mist-boottocht en het Cave of the Winds-avontuur. Hoor het donderende gebrul en voel  de mist  op je gezicht tijdens de boottocht. Je bezoekt Niagara State Park, het oudste staatspark in de VS en de thuisbasis van de American Falls, de Bridal Veil Falls en een deel van de Horseshoe Falls. Bewonder  adembenemende uitzichten vanuit alle belangrijke kijkgebieden en duik in de rijke geschiedenis van de waaghalzen die probeerden de watervallen te veroveren

Niagara Falls VS: all-inclusive groepsreis met boottocht

3. Niagara Falls VS: all-inclusive groepsreis met boottocht

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls en geniet van het schilderachtige uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid Of The Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave Of The Winds, waar je onder de watervallen kunt staan voordat je geniet van het adembenemende uitzicht op de Niagara-watervallen. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen te zien die samen de Niagara Falls vormen. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de kant van de VS. Ga een half uur naar het Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen.

Niagara: wijnmakerijtour van een halve dag met proeverijen en optionele lunch

4. Niagara: wijnmakerijtour van een halve dag met proeverijen en optionele lunch

Begin aan een rondleiding door het beroemde wijngebied van Niagara met 3 touropties. Doe mee aan een inclusieve tour die is ontworpen voor iedereen, of je nu een kenner bent of gewoon een drankje wilt delen met vrienden. De Wine Country-optie van 4 uur concentreert zich rond de regio Niagara-on-the-lake, genesteld aan Lake Ontario, in de buurt van de monding van de Niagara Falls. Proef wijnen bij Pillitteri Estates, Inniskillin en Konzelmann Estates en geniet van vrije tijd voor lunch en winkelen in het schilderachtige stadje. De 4-uur durende Twenty Valley-optie onthult de idyllische schoonheid van Twenty Valley, een bezoek aan Creekside Estate Winery, Cave Spring Winery en Kacaba Vineyards, gevolgd door een luxe driegangenlunch en vrije tijd in de charmante enclave van Jordan Village. Kies de Deluxe Winery-optie voor een 5-uur durende tour met proeverijen bij Chateau des Charmes Winery, wijn- en ijswijnproeverijen bij Inniskillin Winery, evenals een 2-gangenlunch in Queen's Landing met panoramisch uitzicht op de rivier. Neem daarna de tijd om de vergezichten van Niagara-on-the-meer te bewonderen.

Niagara Falls, VS: rondleiding met Maid of the Mist Boat

5. Niagara Falls, VS: rondleiding met Maid of the Mist Boat

Bekijk de Cave of the Winds, Observation Tower en andere Niagara-attracties in een schoon en comfortabel voertuig, in het gezelschap van een lokale, professionele gids. Begin je tour met ophalen bij je accommodatie en ga rechtstreeks naar de Maid of the Mist Boat. Deze beroemde boottocht door de watervallen loopt al sinds de jaren 1840 en is de beste manier om de spectaculaire watervallen te zien. Ga vervolgens naar de Cave Of The Winds, een natuurlijke grot achter Bridal Veil Falls, met enorme hoge plafonds en muren, en oorspronkelijk Aeolus's Cave genoemd, naar de Griekse god van de wind. Ga verder naar de Niagara Falls Observation Tower en kijk uit op de dramatische kloof. Breng daarna een bezoek aan de Three Sisters Islands. Bridal Veil Falls is je volgende stop, voordat je naar Goat Island gaat. Je bezoekt ook het Niagara Falls State Park, Luna Island en de uitkijktoren op Prospect Point. Sluit je tour af bij de indrukwekkende Niagara Whirlpool en ontmoet het natuurlijke wonder van snel stromend water.

Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

6. Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

Vertrek vanuit New York City en reis naar de Niagarawatervallen in de staat New York om dit natuurlijke wonder vanuit meerdere gezichtspunten te ervaren. Je verlaat NYC 's avonds laat en komt 's ochtends vroeg aan in de mist en de regenbogen van de imposante watervallen. Je kunt ook 's ochtends uit New York vertrekken en de watervallen zien veranderen van dag tot nacht en genieten van de vuurwerkshow.  Hoor de donderende watervallen en zie de magische regenbogen in de vroege ochtend, voordat de drukte aanbreekt. Je klimt aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om dicht bij de immense Horseshoewatervallen te komen. Je bezoekt bezienswaardigheden zoals het onbewoonde Goat Island en het Luna Island op de Niagararivier. Krijg een prachtig uitzicht op de Amerikaanse watervallen en de Bridal Veil-watervallen en staar vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagararivier terwijl deze richting de machtige watervallen dendert.

Niagara Falls, VS: begeleide bustour met Maid of the Mist

7. Niagara Falls, VS: begeleide bustour met Maid of the Mist

Ontdek de adembenemende schoonheid van de Niagara-watervallen tijdens deze begeleide bustour. Maak een spannende rit op de Main of the Mist-boot en geniet van het uitzicht vanaf de Niagara Observation Tower. Ervaar een gezinsvriendelijke reis vol spannende verhalen over de watervallen. Je wordt opgehaald bij het gemak van je accommodatie in het centrum van Niagara Falls. Ontspan terwijl je in een ruime bus met airconditioning rijdt. Vaar op de iconische Maid of the Mist-boot en voel de nevel van de watervallen op je gezicht. Ga naar de Niagara Observation Tower om de American Falls, Horseshoe Falls en Bridal Falls samen te bekijken. Maak foto's van deze uitzichten van wereldklasse. Leer meer over de natuurlijke geschiedenis van de watervallen en hoor verbazingwekkende verhalen over waaghalzen en reddingen. Ontdek andere activiteiten om van te genieten terwijl je in Niagara bent met couponkortingen voor restaurants en attracties in Niagara Falls. Keer aan het einde van je tour terug naar je accommodatie in het centrum van Niagara.

Niagara Falls, VS: dag- en nachttour

8. Niagara Falls, VS: dag- en nachttour

Bezoek Niagara Falls met deze trip van een halve dag en maak kans om de watervallen van dichtbij te ervaren met een wandeling door de Cave of the Winds en een ritje op de Maid of the Mist (seizoensgebonden). Bezoek Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis kennen en geniet dag en nacht van een prachtig uitzicht. Ga, afhankelijk van de tijd van het jaar, aan boord van de Maid of the Mist-boot en reis door de adembenemende Cave of the Winds. Zie en voel het krachtige 12.000 jaar oude natuurlijke wereldwonder, de Niagarawatervallen. Stop ook bij de American Observation Tower, Goat Island, Als je het oudste staatspark in de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitkijkpunten op de watervallen. Kom meer te weten over de geschiedenis van de Niagarawatervallen en luister naar de verhalen van waaghalzen die de watervallen probeerden te veroveren. Uw bezoek eindigt met een gelegenheid om getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van de Niagara-watervallen.

Vanuit New York City: 2 dagen Niagara Falls en winkelen

9. Vanuit New York City: 2 dagen Niagara Falls en winkelen

Ontsnap aan de hectiek van New York op deze 2-daagse uitstap naar Niagara Falls. Je reist naar zowel de Amerikaanse als de Canadese kant van de watervallen en krijgt de kans om onder de watervallen door te varen op de beroemde Maid of the Mist en te genieten van wat vrije tijd om te winkelen in de outlet mall. Dag 1: Je busje of touringcar met aircondioning vertrekt vanaf de Big Apple naar het noorden, waar je langs de mooie Delaware Gap rijdt en vervolgens door Watkins Glen State Park in het hart van de Finger Lakes regio gaat. Strek je benen tijdens een wandeling door Watkins Glen Canyon voor een uitzicht op de prachtige watervallen. Op weg naar Niagara Falls kom je langs het prachtige Seneca Lake. Je komt in de late namiddag aan bij de Niagara Falls. Bezichtig de Amerikaanse kant van de Niagara Falls waaronder ook de American Falls, Goat Island en Sister Island. Zodra de zon ondergaat beleef je een avondtocht van Niagara Falls' kleurrijke verlichting onder haar razende watervallen. Dag 2: Na te hebben genoten van een continentaal ontbijt in het hotel ga je naar de bombastische wateren van de Niagara Falls. Zie zowel Niagara en Horseshoe Falls van dichtbij en ervaar hun ware kracht vanuit de Maid of the Mist (mei-oktober). In april, wanneer de Maid of the Mist niet vaart, neem je een rondleiding door de Scenic Tunnels. Rond het middaguur is het tijd om naar het zuiden te gaan, terug naar New York. Strek je benen in een wat stedelijker gebied met een winkelexcursie bij één van de grote outlet winkelcentra onderweg. Maak verder een ontspannen rit terwijl de bus je weer terugbrengt naar de stad om nog een laat diner mee te pikken.

Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

10. Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

Vroeg in de morgen vertrek je vanaf Times Square in Manhattan. Je reist samen met een tweetalige gids in een comfortabele bus. Tijdens de tocht naar het noorden heb je alle tijd om te genieten van het schilderachtige landschap van Upstate New York. Je reis duurt ongeveer 7 tot 8 uur, in beide richtingen, met één pauze. Bij aankomst op je bestemming kun je het avontuur, de schoonheid en de natuurlijk betovering van de Niagarawatervallen ervaren aan boord van de historische boot Maid of the Mist, of wanneer Maid of the Mist niet beschikbaar is, vanaf andere observatiepunten zoals de Cave of the Winds kloofwandeling of anderen, afhankelijk van het weer. Tijdens je bezoek kom je meer te weten over de interessante geschiedenis van deze machtige wateren en bewonder je verschillende uitzichten op de watervallen vanuit verschillende ooghoeken. Je kunt op je gemak zelf lunchen, souvenirs inkopen en het prachtige Niagarawatervallen State Park ontdekken. Na een onvergetelijke ervaring en het verzamelen van prachtige herinneringen keer je weer ontspannen in de comfortabele bus naar Times Square in Manhattan. Je arriveert tussen 23:00 uur en middernacht.

Veelgestelde vragen over Minivan- & bustours in Niagara Falls, Verenigde Staten

Welke andere activiteiten dan Minivan- & bustours zijn de moeite waard in Niagara Falls, Verenigde Staten?

Andere onmisbare dingen om te doen in Niagara Falls, Verenigde Staten:

Welke Minivan- & bustours in Niagara Falls, Verenigde Staten nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Niagara Falls, Verenigde Staten

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Verenigde Staten

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.562 beoordelingen

Carlos Becerra was een uitstekende gids! Hij was vroeg op het ontmoetingspunt om ons in te checken. Hij was zeer goed geïnformeerd en was heel specifiek over wat we konden verwachten. De reis duurde 7 uur om van Manhattan naar Niagara Falls te komen, maar het voelde niet als 7 uur. De bus was zeer comfortabel en ze gaven ons een badkamerstop en een kans om om 3 uur te ontbijten. De watervallen waren adembenemend!

De rondleiding was geweldig. De bus stopt ongeveer 3 uur na de reis bij de supermarkt. Ik raad ten zeerste aan om op dat moment je ontbijt en lunch te halen. De eetgelegenheden bij de watervallen zijn niet geweldig. Je krijgt ongeveer 3/4 uur bij de watervallen met de rit op de meid van de mist voldoende tijd om de grot van de wind alleen te doen. De gids was erg aardig en de rit heeft veel goede landschappen.

Voor iedereen die nog nooit in Niagara is geweest is dit een aanrader. We hadden verwacht dat de watervallen spectaculair zouden zijn, maar dit overtrof onze verwachtingen volledig. Redelijk essentieel om de tweedaagse reis te maken, aangezien deze een korte tijd naar Canada gaat, waar we ontdekten dat de watervallen nog spectaculairder waren!

Geweldige reis - zo de tijd waard om er te komen! U zult er geen spijt van krijgen! We waren aan het overwegen of we de moeite zouden nemen om zo'n lange rit door te brengen om daarheen te gaan, maar het was geweldig! De gids was zo informatief en leuk en maakte het erg leuk!

In zo blij zijn de Tour Men zo vriendelijk en rijdt heel voorzichtig