Datums kiezen

Skyline QueenstownNatuur & avontuur

Skyline Queenstown Natuur & avontuur: onze aanbevelingen

Queenstown: tokkelbaantour van 2 uur met 4 lijnen

1. Queenstown: tokkelbaantour van 2 uur met 4 lijnen

De perfecte starter voor je avontuurlijke ervaring in Queenstown. Reis door inheems bos op vier ongelooflijke tokkelbanen met een prachtig uitzicht over Lake Wakatipu naar het Remarkables-gebergte. Baan je een weg naar de Skyline Gondola-top (gondelticket is voor eigen rekening) om je ervaren gidsen te ontmoeten. Span je aan en voel de wind in je gezicht terwijl je langs de kabelbanen glijdt. De kabelbanen beginnen laag en langzaam en bouwen geleidelijk aan je zelfvertrouwen op naarmate ze steeds langer, hoger en sneller worden. Je ervaren gidsen lanceren en ontvangen je bij elk boomdek en laten je leuke trucs zien die je kunt proberen. Geniet van hun luchtige, informatieve verhalen over de lokale geschiedenis, mythen, legendes en ecologische principes in elke hangende boomhut.

Queenstown: 3 uur durende zipline-avontuur met 6 lijnen

2. Queenstown: 3 uur durende zipline-avontuur met 6 lijnen

Ga op een spectaculair en opwindend eco-avontuur met een zipline door het bladerdak van het inheemse bos. Baan je een weg naar de Skyline Gondola-top en ontmoet je ervaren gidsen. Trek je aan en voel de wind in je gezicht terwijl je langs adembenemende kabelbanen naar beneden glijdt. Daal van boom tot boom de berg af via twaalf luchtplatforms met boomtoppen, met de hoogste boomhut op 25 meter boven de grond. Lanceer van dek naar dek en je gidsen zullen er zijn om je op elk platform te helpen. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit. Bewonder het spectaculaire uitzicht op Lake Wakatipu en de opmerkelijke bergketen terwijl je door de bomen tokkelt. Luister naar luchtige en interessante verhalen over lokale geschiedenis, mythen en legendes bij elke hangende boomhut. Loop 20 minuten bergafwaarts door het beukenbos met een gids om de finish te bereiken, waar je 's werelds steilste boom-tot-boom zipline zult rijden en afdaalt met snelheden tot 70 km/u.

Queenstown: tokkelbaantour van 1 uur met 2 lijnen en 21 meter drop

3. Queenstown: tokkelbaantour van 1 uur met 2 lijnen en 21 meter drop

Ervaar Queenstown op een geheel nieuwe manier. Of je nu op zoek bent naar een verhoogd spanningsniveau of weinig tijd hebt, want het is allemaal in iets minder dan een uur gedaan en afgestoft. Baan je een weg naar de Skyline Gondola-top (gondelticket is voor eigen rekening) om je ervaren gidsen te ontmoeten. Span je aan en voel de wind in je gezicht terwijl je langs de kabelbanen glijdt. Vind je vleugels en vlieg door de boomtoppen op twee adembenemende tokkelbanen in Queenstown. Beëindig je avontuur met een duizelingwekkende en opwindende val van 21 meter hoog. Geniet vervolgens van een mooie wandeling van 10 minuten bergopwaarts door de iconische Tiki Trail van Queenstown. Je ervaren gidsen lanceren en ontvangen je bij elk boomdek, zodat je achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van de rit. Kijk naar het spectaculaire uitzicht op Lake Wakatipu en de Remarkable-bergketen terwijl je luchtige en interessante details hoort over de lokale geschiedenis, mythen, legendes en ecologische principes in elke hangende boomhut.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Veelgestelde vragen over Skyline Queenstown-Natuur & avontuur

Welke andere activiteiten dan Skyline Queenstown-Natuur & avontuur zijn de moeite waard in Queenstown?

Welke Skyline Queenstown-Natuur & avontuur nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Skyline Queenstown

Wil je alle activiteiten in Skyline Queenstown bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.