Singapore Cable Car Toegangstickets

Singapore Cable Car Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Singapore: ticket Sky Pass kabelbaan op Sentosa

1. Singapore: ticket Sky Pass kabelbaan op Sentosa

Ga aan boord van de unieke Singapore Cable Car en krijg schilderachtig uitzicht over Singapore vanuit een ander perspectief. Zweef kalmpjes over de stad in een comfortabele kabine die ook toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen en ga van Mount Faber op het vasteland naar het populaire eiland Sentosa. Geniet van uitzicht van 360 graden over het zuidelijke deel van de stad terwijl je hoog boven de snelweg zweeft. Vlieg hoog over de heuvel Mount Faber en door een wolkenkrabber om de haven over te steken. Kijk of je beneden dolfijnen kunt spotten bij Adventure Cove Waterpark in Resorts World Sentosa Singapore. Bezoek het Sentosa Cable Car Museum en zie de grootste van Lego gemaakte kabelbaankabine ter wereld! Krijg toegang tot 2 kabelbaantrajecten van het Singapore Cable Car-netwerk. Zweef met de Sentosa Line over het oerwoud, het zand en de zee en neem de Mount Faber Line van het vasteland naar Sentosa om bij aankomst op je eigen tempo van alle attracties te genieten. Kom makkelijk bij attracties zoals de Skyline Luge,  Adventureland, MegaZip en  Madame Tussauds vanaf station Imbiah Lookout, bezoek Universal Studios Singapore vanaf station Merlion of ga naar de gerestaureerde kustbatterij bij Fort Siloso vanaf station Siloso Point.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Singapore Cable Car

Wil je alle activiteiten in Singapore Cable Car ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Singapore Cable Car

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 212 beoordelingen

Een must om te zien in Singapore!

We gebruikten de kabelbaan van Mt Faber-Santosa Island en terug plus de kabelbaan over Santosa is inbegrepen in het ticket. Geweldig uitzicht op Singapore en reizen in de kabelbaan over een cruiseschip is anders! Het is vrij hoog, maar een zeer soepele rit en duurt niet te lang om er te komen. Het is onze favoriete manier om op Santosa Island te komen en het uitzicht op de rit en vanaf beide stations is geweldig. Op de terugweg moesten we weer helemaal naar Mt Faber gaan, omdat een van onze partij haar zonnebril vroeg in de winkel had achtergelaten toen we daar aankwamen (ze kocht een hoed uit de winkel) en de dame aan de balie in de winkel had ze veilig opzij gelegd voor ons om te verzamelen bij onze terugkeer. Plus de dame op het station stond ons toe om terug te gaan met de kabelbaan terug naar Harbourfront winkelcentrum dat halverwege is, zonder extra kosten, dus we waren erg dankbaar omdat het gemakkelijker is om daar een taxi te nemen in plaats van Mt Faber 's avonds spitsuur

Was echt super leuk!!! Met taxi mount faber, prachtige rit om naar Sentosa eiland te gaan. Eiland ook super veel te doen, kabelbaan eiland zit allemaal bij inbegrepen. Fort Siloso vonden wij prachtig, heel veel te weten gekomen hoe de Engelse soldaten daar leefden. En strand is ook heerlijk! Terug kabelbaan uitgestapt bij winkelcentrum daar staan ook taxi's

Vliegen naar Sentosa

Ik nam de kabelbaan van de berg Faber. Ten eerste is het uitzicht vanaf de wc de moeite waard. Het was toen fantastisch om over de boomtoppen te vliegen, door een gebouw, over de rivier en vervolgens over de themaparken. Inbegrepen was ook een andere rit naar het strand waar ik een heerlijke duik in het warme water genoot.

Leuk om een keer mee te maken

Leuk om een keer mee te maken. Wij hadden een retour kaartje, echt hebben we de terugweg gegaan met de (gratis) Sentosa express, omdat we daar ook nieuwsgierig naar waren. Het is wel minder dat je een cable car moet delen met meedere (vreemde) mensen.