Cheow Lan-meer
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Cheow Lan-meer

Wil je alle activiteiten in Cheow Lan-meer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cheow Lan-meer

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5 beoordelingen

We voelden ons zeer comfortabel "in handen van Pukky". Alles werd mogelijk gemaakt en elke wens werd uit onze ogen gelezen. We waren in staat om met een kleine groep per longboat naar het resort over het adembenemende meer te beginnen en daarna zelfs in paren te kajakken. We zagen een paar gibbons en konden zelf een stukje van het National Park-meer verkennen. We kregen ook non-stop eten en drinken. Een allround geweldige reis met veel prachtige en nieuwe indrukken die we iedereen van harte kunnen aanbevelen. Een waanzinnig geweldig panorama voor talloze foto's, een geweldige gids -Pukky- en zoveel momenten die we niet zullen vergeten. Bedankt daarvoor!

Mooie, rustige natuurbeleving.

Als je de stranden ooit beu bent, is dit een must-do dagje uit. Het is een beetje aan de dure kant, maar als je het budget hebt, zul je een aantal van de meest adembenemende uitzichten ervaren die Thailand te bieden heeft. De kalkstenen kliffen aan het Cheow San-meer zijn het op zichzelf waard. We hadden Ran als onze gids, geweldige kerel! Als we meer tijd in Khao Sok hadden, zouden we waarschijnlijk meer tijd aan het meer hebben doorgebracht en wat door de oerwouden hebben getrokken.

We hadden een geweldige dagtour! Alles was goed georganiseerd, onze gids was geweldig en erg vriendelijk, we werden niet zo hectisch door het programma geslagen als we het van andere tours kenden, bedankt daarvoor !!

Zeer goed voorbereid. Het resort is geweldig. De uitstekende aandacht. Mis de excursie naar de grot niet. Sterk aanbevolen.

Geweldige dag vol verrassing. De duur per boot is een beetje lang, maar de excursie in de jungle en de lunch zijn top