Caminito del Rey


Wat anderen zeggen over Caminito del Rey

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.003 beoordelingen

Een zeer mooie en indrukwekkende wandeling over het Koningspad!!! Ruime parkeergelegenheid, onze gids was makkelijk te vinden, bij het restaurant van alls te verkrijgen. De wandeling was zeer mooi, wij waren met een groep van 18 Spanjaarden en wij als enige Nederlanders. Onze gids ( Francisco) nam echt de moeite om ons alles in het Engels uit te leggen en er was tijd genoeg om foto's te nemen. Als je hier in de buurt ben moet je dit zeker gezien hebben!!!

Super plek en must see! Waren met een groep van 28 mensen waarvan 25 spaans. Alles werd dan ook ik Spaans verteld, waar wij niks van verstonden en de verkorte versie werd ons al wandelend verteld in het engels. Super gids, niks op aan te merken! Alleen ik had alles in het engels verwacht...aan het einde een verkoelend drankje gekregen. Neem voldoende drinken mee want onderweg is er niks! Al met al; mooie ervaring!

Prachtig stukje natuur, op warme dagen is de start van de wandeling om 9 uur ideaal. De gids geeft heel wat leuke achtergrondinformatie en zorgt ervoor dat iedereen 'mee' is. De wandeling is uitdagend voor mensen met hoogtevrees, maar voor de rest eigenlijk heel goed te doen, ook voor minder geoefende wandelaars

Erg mooie wandeling door een van de mooiste gebieden van Andalusië. Spaanstalige gids die Engels praat en dan ook nog een mondkapje zorgde er wel voor dat de gids niet altijd even duidelijk verstaanbaar was. Verder wel een aanrader om te doen.

Ondanks we de bus hadden gemist, omdat we op de verkeerde plaats stonden.. (om het hoekje) Hebben ze ons opgehaald met de taxi en maakten er geen probleem van. Een adembenemende mooie tocht, voor iedereen een aanrader!