Svolvær
Seizoensgebonden activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Svolvær Seizoensgebonden activiteiten: Onze meest aanbevolen

 • Lofoten: traditionele visreis

  1. Lofoten: traditionele visreis

  Word lid van de MS Symra voor een authentieke viservaring op de Lofoten-eilanden. Afhankelijk van het seizoen kun je van alles vangen, van traditionele skrei tot makreel, koolvis, schelvis en kabeljauw aan de kust. Geniet aan boord van een korte introductie van de aangeboden visgereedschappen en uitrusting. Er zijn 10 visstations aan boord, dus je deelt het met een andere gast. Nadat je je tarieven hebt gevangen, leer je hoe je de vis aan boord fileert en neem je je vangst mee naar huis als je dat wilt. Tijdens uw reis ontvangt u professionele begeleiding van uw bemanning en ervaart u een voorproefje van het leven in Lofotfisket door middel van verhalen en anekdotes. Voor deze activiteit is geen viservaring vereist.

 • Svolvaer: Winteravontuur van 2 uur

  2. Svolvaer: Winteravontuur van 2 uur

  Ontmoet je vriendelijke instructeur in de haven van Svolvær en laat je uitrusten met de nodige kajakuitrusting. Na een korte introductie tot kajakken, ga je naar de kalme wateren waar je avontuur wacht. Terwijl je peddelt, bewonder je de kustlijn en luister je naar verhalen over de fascinerende geschiedenis van Svolvær en de lokale gebruiken en tradities. Deze magische 2-uur durende tour is ontworpen om de schoonheid van de Svolvær in de winter te laten zien en inzicht te geven in de cultuur van het gebied. Eerdere ervaring is niet nodig, maar houd er rekening mee dat peddelen in de winter veeleisend kan zijn.

 • Van Svolvær: Midnight Sun Photography Tour

  3. Van Svolvær: Midnight Sun Photography Tour

  Probeer nachtfotografie in het Noordpoolgebied van Noorwegen en bewonder het gouden licht om middernacht. Maak onvergetelijke foto's met een fotograaf/gids tot je beschikking die je naar de perfecte plekken in de Lofoten-archipel brengt, zodat je het prachtige Arctische landschap kunt vastleggen met de unieke middernachtelijke zomerkleuren. Reis naar de Atlantische kant van de Lofoten-eilanden, het wildste, meest ongetemde deel van de kustlijn waar de zon de hele nacht schijnt. De witte nachten zijn een bijzonder fenomeen dat op deze breedtegraad van mei tot eind juli kan worden waargenomen. Als je geen camera hebt, laat je gids dan voor je fotograferen. Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn, wel een echte liefhebber van de ongerepte natuur. Je gids stuurt je zonder extra kosten de gedenkwaardige foto's die ze per e-mail maken.

Sitemap Svolvær

Wil je alle activiteiten in Svolvær ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.