Athene
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Athene

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.947 beoordelingen

Super genoten van deze tour. Meteora is een geweldige plek om naartoe te gaan en in totaal ongeveer 8 uur trein (heen en weer) is de moeite waard (tip: neem wat snacks mee en eet het in de trein). Zodra we in Kalambaka aankomen, vroeg de gids ons of we wilden gaan eten / pauzeren voor de wasruimte, maar goed, onze groep wilde dat niet en wilde meteen beginnen. Daarom waren we de eersten in het eerste klooster. (Houd er rekening mee dat er andere tourbussen waren voor deze tour van een ander reisbureau). Omdat we vroeg begonnen, kon onze gids ook stoppen op verschillende fotoplekken, wat goed is als je van foto's houdt. Toen de tour voorbij was, gaf de gids ons goed advies waar we goed eten konden eten tegen betaalbare prijzen. Goed eten is een goede manier om de tour af te sluiten.

Beste deel van onze reis! De lange treinreis was het waard. De uitzichten zijn adembenemend en magisch, en het hele proces was heel gemakkelijk, ondanks dat het een koude dag was en stortregens. We hebben de minibus gemakkelijk gevonden. Ze lieten ons uit voor snacks en poncho's voordat ze naar de kloosters gingen. Onze gids Chris was uitstekend! ! Hij was zo deskundig, leuk en hij hielp ons zelfs ongelooflijke foto's te maken. Daarna hadden we de kans om in de stad te eten (met aanbevelingen van de gids) voordat we teruggingen naar Athene.

De omgeving en de kloosters waren nog mooier in realiteit dan ik me op basis van de foto’s had voorgesteld. Een dagtrip om niet te missen. Leuke, humoristische gids. Na afloop hadden we 45-60 min tijd om wat te eten in een restaurant. Kregen tips welke restaurants aan te bevelen waren. Heel fijn om nog even te eten voordat de treinreis terug begon van 4 uur. Er is zitplaats reservering in de trein dus je bent verzekerd van een plek. Voldoende tijd gehad bij de kloosters en voor het maken van foto’s. Gids maakte ook foto’s voor je als je dat wilde.

Annie is een zeer ervaren tour guide. De tour was fantastisch. We zijn op op de heuvels rondom de Acropolis geweest om wat te leren over de geschiedenis. De tour guide vertelde het op een makkelijke manier en met leuke voorbeelden. Ook maakte de tour guide leuke grappen tussendoor, wat ervoor zorgde dat we zo door de tijd heen waren. Ook na de tour die eindigde op de Acropolis hadden we nog ruim de tijd om rond te lopen. Bedankt voor de unieke ervaring.

Zeer ervaren gids met goede verhalen en duidelijke uitleg.