L'Estartit Natuur & avontuur

L'Estartit Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Van L'Estartit: begeleide snorkeltrip Medes-eilanden

1. Van L'Estartit: begeleide snorkeltrip Medes-eilanden

Bezoek de Medes-eilanden tijdens een boottocht vanuit L'Estartit en ontdek een van de beste snorkelplekken in Spanje. Verken het natuurlijke zeereservaat in het hart van de Costa Brava en bewonder de ongelooflijke zeeflora en -fauna terwijl je snorkelt in het warme water van de Middellandse Zee. Ontmoet je instructeur en verzamel je snorkeluitrusting voordat je aan boord van je boot gaat en naar de eilanden vertrekt. Zodra je aankomt bij de archipel, spring je in het water en volg je je instructeur om de beste plekken te vinden om het kleurrijke zeeleven te zien. Besteed ongeveer 50 minuten aan het verkennen van deze onderwaterwereld voordat je weer in de boot stapt. Leun dan achterover en ontspan aan dek terwijl u een korte cruise rond de 7 eilanden maakt voordat u terugkeert naar de haven, waar uw tour eindigt.

  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over L'Estartit

Sitemap L'Estartit

Wil je alle activiteiten in L'Estartit ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over L'Estartit

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 132 beoordelingen

Het was een zeer geweldige ervaring. Top activiteit. We deden dit als gezin en we hebben er allemaal van genoten. Er was zeer veel vis te zien. En na het snorkelen kreeg je de kans om aan de hand van een informatie boekje over vissen te kunnen zien welke vis je onder water was tegen gekomen. Zeer goede gids en je kreeg ook tijd om even alleen te snorkelen. Echt top en ik ga het zeker nog is over doen.

Ik hield van de excursie, ze brengen je per boot naar het Medes-eiland en snorkelen dan ongeveer een uur. Het is erg cool en de mooie monitoren ook. Ik raad het aan!

Ontzettend gave ervaring! Leuk personeel dat erg enthousiast is. Prachtig onderwaterleven gezien, echt een aanrader!

Prima georganiseerd. Leuke trip met tieners die van water en snorkelen houden.

Zeer vriendelijke mensen ze hebben echt plezier aan hun job en dat zie je