Kies data

Sedona Fotografietours

Sedona Fotografietours: Onze meest aanbevolen

Van Sedona: Vintage Railroad Car Tour door Verde Canyon

1. Van Sedona: Vintage Railroad Car Tour door Verde Canyon

Reis langs een wilde en schilderachtige rivier, die alleen bereikbaar is per trein die voor het eerst werd aangelegd in 1912. Geniet van comfort en stijl, uitzonderlijke voorzieningen en uitstekende service. Baan je een weg door een paradijs met rode rotsen, met paden die de bochten van de rivier de Verde volgen.Ontspan in de ruime zitgelegenheid in woonkamerstijl bij panoramische ramen. Individueel verpakte, vers gemaakte snacks van vleeswaren, kazen, fruit en brownies worden op uw stoelen geserveerd. Volledige barservice is beschikbaar in elke auto. Wandel rond de trein naar uitkijkplatforms in de open lucht. Geniet van het verbluffende uitzicht op een wilde en levendige grens, historische schragen, bruggen en een tunnel van 2200 meter. Zie de natuur verscholen in ongewone rotsformaties, rode rotstoppen en torenhoge karmozijnrode kliffen. Kijk omhoog om kale adelaars en haviken moeiteloos te zien zweven in de wind boven Javelina. Houd een oogje open voor wilde ezels, jackrabbits en vele andere ravijnwezens die al meer dan 100 jaar vreedzaam samenleven met deze historische spoorlijn. Selecteer de optie sterrenlicht om door de kloof te razen te midden van de briljante variatie van kleuren bij zonsondergang en schemering. Starlight-ritten volgen de nieuwe maan wanneer de kosmische sterrenbeelden op hun helderst zijn.

Van Sedona: 1,5 uur durende Oak Creek Canyon Jeep Pavement Tour

2. Van Sedona: 1,5 uur durende Oak Creek Canyon Jeep Pavement Tour

Spring in een comfortabele jeep en verwonder je terwijl je je een weg baant naar de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van de Oak Creek Canyon. Geniet van adembenemende uitzichten en leer alles over de geschiedenis van het gebied in je gids. Rijd langs het midden van een enorme breuklijn, miljoenen jaren in de maak. Bewonder vanuit het centrum van de Canyon de 1500 meter hoge kliffen die erboven uitsteken. Beschouwd als het natuurlijke middelpunt van Sedona, ontdek waarom Oak Creek Canyon bekend staat als het kleinere neefje van de Grand Canyon. Bewonder het natuurlijke landschap terwijl je meer dan 2000 voet naar de top van de zuidrand van het machtige Colorado-plateau klimt. Leer meer over de verbazingwekkende geologische en antropologische geschiedenis van je gids. De op maat gemaakte jeeps zullen een 'bestrating'-tour volgen en zorgen voor een soepele rit zonder stuiteren.

Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

3. Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

Als je in Sedona verblijft, begint je dag met een mooie en verhalende rit van de Rode Rotsen van Sedona naar Flagstaff. Je reist door Oak Creek Canyon, een van de top 10 schilderachtige ritten in de VS, en vervolgens door de torenhoge Ponderosa Pines. Na het ophalen van klanten die in Flagstaff verblijven, reist het voertuig langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen en door Navajo Nation. Ontvang tijdens uw reis een informatieve en onderhoudende vertelling over de gebieden waar u doorheen reist van uw ervaren en deskundige lokale gids. Reis door het Navajo-reservaat terwijl uw gids verhalen over deze oude cultuur deelt en informatie over de unieke geologie en vergezichten onderweg. Als je eenmaal over het Navajo-reservaat bent gekomen, heb je tijd om het onverharde pad op te lopen om Horseshoe Bend te zien, een iconisch kijkgezicht. Blijf dan verblind door het uitzicht op Glen Canyon Dam en het zuidelijkste punt van Lake Powell. Bij aankomst in Page, Arizona, geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ontmoet je je Navajo-gids voor een spectaculaire tour door Antelope Canyon op de Canyon X-site. Profiteer van de vele fotomomenten terwijl u de hoek van de zon in de kloof ziet veranderen. Loop met de Navajo door de bochten van deze rode rotsslotkloof. Je hoort misschien zelfs het geluid van fluitmuziek weerklinken van de wanden van de kloof. Na je tour begin je aan je terugreis vanuit Antelope Canyon. Je passeert de westelijke rand van de Painted Desert terwijl je het Navajo-reservaat opnieuw oversteekt voor een korte stop bij de historische Cameron Trading Post. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Red Rock West 2 uur Jeep Tour van Sedona

4. Red Rock West 2 uur Jeep Tour van Sedona

Klim aan boord van een open, overdekte jeep voor een off-road avontuur door de spectaculaire rode rotsen van de woestijnpaden in de woestijn van Arizona aan de rand van Sedona. Ontdek het hart van het landschap van Sedona om de woestijnflora en -fauna en de ontzagwekkende rode rotsformaties van dichtbij te zien. Reis langs een van de vele bosdienstwegen die je diep in het westelijke canyongebied van het hoge woestijngebied van Sedona brengen. Ideaal op elk moment van de dag, de tour is vooral adembenemend tijdens een rit bij zonsondergang. Kijk hoe de rotsen oranje, roze en rood kleuren als de zon ondergaat. Je gids vertelt verhalen en historische feiten over de woestijn om je versteld te doen staan. Stop bij de Van Deren Cabin, waar beroemde westerns, zoals "Blood on the Moon" en "Purple Sage" werden gefilmd, en pauzeer op panoramische plekken voor buitengewone fotomomenten.

Van Phoenix: Grand Canyon Tour met Sedona en Oak Creek

5. Van Phoenix: Grand Canyon Tour met Sedona en Oak Creek

Maak een reis naar een van de 7 wonderen van de natuurlijke wereld tijdens deze dagtour door het Grand Canyon National Park. U wordt opgehaald bij geselecteerde hotels of appartementen in Phoenix, Scottsdale, Tempe of Mesa Arizona. De reis naar het noorden brengt je door een prachtig uitzicht op de Saguaro Cactus in de Sonorawoestijn. Je reist door de Ponderosa Pine Forests van Flagstaff waar het Lowell Observatory is gevestigd. Stop tussen de rode rotsen van Sedona voor tijd om te genieten van het adembenemende landschap en veel foto's. Reis door Oak Creek Canyon, over de hele wereld beroemd om zijn spectaculaire landschap. In de middag wordt u naar het Grand Canyon National Park gebracht. Stop voor foto's van de Red Rocks van Sedona. Maak verschillende stops langs de South Rim om foto's te maken en te genieten van het ongelooflijke uitzicht. Bekijk de El Tovar Lodge, een voormalig Harvey hotel. Heb de middag om het sublieme park te verkennen en veel van zijn ecologische wonderen en natuurlijke schoonheid te zien. Je professionele gids kan je informeren over de geschiedenis en verhalen achter dit oude wonder.

Sedona: sightseeingtour met bus in de open lucht

6. Sedona: sightseeingtour met bus in de open lucht

Ontdek de hoogtepunten van Sedona en omgeving tijdens een sightseeingbustour in de open lucht. Leer meer over het gebied met je lokale gids, over onderwerpen als natuurlijke historie, inheemse volkeren, energievortexen, geologie en zelfs een wereldberoemde spirituele stop. Vertrek op uw reis naar de eerste stop van de tour bij de Sedona Airport Scenic Overlook. Gelegen rond het centrum van het westen van Sedona, stop om een spectaculair uitzicht op rotsformaties zoals Thunder Mountain, Coffee Pot Rock, Cockscomb, Chimney Rock, Sugarloaf en Mingus Mountain te bewonderen. Ga verder richting Amitabha Stupa en Peace Park. Dwaal door het prachtige landschap van rode rotsen omringd door rondsel- en jeneverbesdennen. Geniet van de rustige sfeer van dit spirituele toevluchtsoord dat spirituele zoekers van alle religies aantrekt. Maak een korte wandeling door kronkelende paden die leiden naar de stoepa, waarvan wordt aangenomen dat deze de geest van de verlichting vertegenwoordigt die zegeningen schenkt aan alle gelovigen. Wandel rond de stoepa en draai aan de gebedsmolens of bid je eigen gebeden naar de hemel. Ga naast de Boynton Canyon Vortex, de plaats van een balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. De vortex bevindt zich tussen een rotsformatie genaamd Kachina Woman en een andere heuvel waarvan wordt gedacht dat deze mannelijke energie bevat. Na enige tijd om op te laden reist u terug naar het startpunt.

Van Sedona of Flagstaff: Grand Canyon-dagtour

7. Van Sedona of Flagstaff: Grand Canyon-dagtour

Begin aan een reis naar het Grand Canyon National Park. Bewonder de ongelooflijke uitzichten en geologische wonderen van Noord-Arizona. Geniet van een rondleiding die volledig is verteld door enkele van de meest ervaren gidsen in het zuidwesten. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Sedona, beklim je het Colorado-plateau en ga je verder door de fotogenieke Oak Creek Canyon. Neem kronkelende wegen als je de rode rotsen achter je laat en stop dan bij de hoge Ponderosa Pines. Kom vervolgens aan in Flagstaff, waar andere reizigers zullen deelnemen aan de tour. Passeer de slapende vulkanen van de San Francisco Peaks, voordat je naar de Grand Canyon South Entrance gaat. Eenmaal in het Grand Canyon National Park, verken je historische gebouwen, zie je majestueuze uitzichten in Grand Canyon Village en geniet je op eigen gelegenheid van een lunch. Bekijk enkele van de breedste en diepste schilderachtige uitzichten op de Grand Canyon en de machtige Colorado-rivier. Ervaar het prachtige landschap van de South Rim uit de eerste hand. Kijk vanaf de South Rim 14 mijl naar de North Rim. Bezoek het enige punt waar je zowel Phantom Ranch als de Kaibab Suspension Bridge kunt zien. Je gids kent de beste vergezichten om te stoppen en zorgt ervoor dat je de mooiste, minst drukke uitzichtpunten krijgt. Bij Desert View ben je vrij om de Watchtower Observatory te beklimmen voor geweldige uitzichten die je buiten adem zullen laten. Op de terugweg van de Grand Canyon, ervaar je een uitzicht op de westelijke rand van de Painted Desert, de Little Colorado River Gorge en de Colorado River Gorge. Maak voordat je terugkeert een korte stop bij het Navajo-reservaat. Hier heb je de kans om authentieke Indiaanse souvenirs te kopen bij de historische Cameron Trading Post.

Canyons & Cowboys: 2 uur durende jeeptour vanuit Sedona

8. Canyons & Cowboys: 2 uur durende jeeptour vanuit Sedona

Stap terug in de tijd naar het Wilde Westen tijdens deze begeleide jeeptour van Sedona naar het Dry Creek Basin. Maak prachtige foto's van de Sedona Red Rocks en bezoek een oude woning in de "Van Derin" -hut. Ontmoet je gids bij het ophaalpunt in Sedona en spring aan boord van een comfortabele jeep. Reis door een schilderachtig wonderland omringd door 7 majestueuze canyons naar het historische Dry Creek Basin. Herbeleef vroege cowboydagen met verhalen over moord en maneschijn in de oude "Van Derin" -hut, een centraal punt van je tour dat alleen is toegestaan voor geselecteerde jeeptourbedrijven. Maak contact met de pioniersgeest van dit prachtige land in deze historische hoeve. Luister terwijl je gids hun fascinerende kennis van de uniek gevormde en gekleurde Sedona Red Rock-formaties deelt. Keer terug naar je ontmoetingspunt in Sedona aan het einde van je tour.

Bear Wallow Canyon op 4x4: 2 uur durende tour vanuit Sedona

9. Bear Wallow Canyon op 4x4: 2 uur durende tour vanuit Sedona

Doe mee aan deze fascinerende 2-uur durende tour door Sedona's prachtige Bear Wallow Canyon en leer alles over de pioniersgeest van dit prachtige land. Stap aan boord van een 4X4 voor een spannende reis door deze mystieke regio. Reis over Munds Wagon Trail of Huckaby Trail en luister terwijl je gidsen enkele van de meest fascinerende verhalen vertellen over de vroege pioniers van Sedona. Vervolg de tour en rijd langs de vulkanische Mogollon Rim Trail. Hier kunt u genieten van de adembenemende vergezichten van de rode rotsen van Sedona en uitzicht over de prachtige Oak Creek Canyon die 2000 voet lager ligt. Voordat je deze korte maar fascinerende tour beëindigt, stop je om 's werelds grootste verzameling ponderosa-dennen te bewonderen, die de regio een zoet en sensueel aroma geven.

Dagtour Sedona en Grand Canyon vanuit Phoenix

10. Dagtour Sedona en Grand Canyon vanuit Phoenix

Wees getuige van het adembenemende landschap van Arizona en zie zowel Sedona als de Grand Canyon. Doe mee met deze dagtour door Sedona en de Grand Canyon vanuit Phoenix en geniet onderweg van het adembenemende uitzicht. Begin je tour in Sedona bij Bell Rock Vista en ga naar de Chapel of the Holy Cross voor werkelijk spectaculaire uitzichten. Daarna heb je vrije tijd in de rustieke wijk Uptown in het oude westen om te winkelen, te genieten van de lokale keuken of een bezoek te brengen aan enkele van de vele kunstgalerijen. Nadat u Sedona heeft verlaten, kunt u ontspannen en genieten van het landschap op een van de mooiste ritten van Arizona terwijl u door Oak Creek Canyon rijdt. Kom aan in het majestueuze Grand Canyon South Rim National Park en sta op twee van de meest lonende uitkijkpunten van de Canyon. Geniet van een rondleiding bij een van de uitkijkpunten en vrije tijd aan de andere kant.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Sedona

Welke topattracties zijn een must-see in Sedona?

De topattracties in Sedona zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Sedona?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Grand Canyon

Overzicht activiteiten in Sedona

Wil je alle activiteiten in Sedona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.