Dingen om te doen Ponce, Puerto Rico

Ponce, Puerto Rico: De beste dingen die je niet wil missen

Van San Juan: Bioluminescent Bay-boottocht en warmwaterbronnen

1. Van San Juan: Bioluminescent Bay-boottocht en warmwaterbronnen

Ga op avontuur naar een bioluminescente baai tijdens deze reis vanuit San Juan. Bekijk de warmwaterbronnen, geniet van een warm diner in een lokaal restaurant en bezoek een zandbank, voordat je naar de baai gaat en in het lichtgevende water gaat zwemmen. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, kun je ontspannen tijdens de rit naar het zuidwesten en de eerste stop bij de warmwaterbronnen. Van daaruit dineer je in een lokaal restaurant op verse vis-, kip- of groentetaco's. Na het diner bezoekt u de zandbank en als de nacht is gevallen, vaart u naar de bioluminescente baai waar u versteld zult staan van het gloeiende landschap dat wacht. Bij de baai spring je in het water om dit unieke fenomeen echt te beleven, een waar lust voor het oog. Geniet van wat vrije tijd om te zwemmen en spelen in het water en bewonder de opvallende gloed van de micro-organismen die je omringen. Droog aan het einde van een onvergetelijke dag af op de boot en leun achterover en ontspan tijdens de reis naar uw accommodatie.

Ponce: stadswandeling met gids

2. Ponce: stadswandeling met gids

Ontdek Ponce tijdens deze culturele wandeling in het historische hart van de meest Puerto Ricaanse stad. Leer over het verleden en heden van de stad terwijl je door steegjes en straten loopt en bewonder de architectuur. Hoor over evenementen, mensen, muziek, cultuur en eten. Ontmoet je gids en dwaal door de steegjes van Ponce terwijl je luistert naar de geschiedenis en belangrijke gebeurtenissen die vorm hebben gegeven aan wat ooit de grootste en rijkste stad van heel Puerto Rico was. Vind lokale hotspots en favoriete plekken, het beste van de Ponce-voedsel- en kunstscene, en ontdek waarom Ponce bekend staat als de Parel van het Zuiden. Wandel rond en luister naar je gids die praat over evenementen, mensen, muziek, architectuur en nog veel meer.

San Juan: Puerto Rico Coffee Plantation Tour en proeverijen

3. San Juan: Puerto Rico Coffee Plantation Tour en proeverijen

Begin uw dag met rijden naar de hoogste bergen van Puerto Rico en geniet van de weelderige uitzichten. Ruik het zoete aroma van Arabica-bonen als je aankomt op de koffieplantage Hacienda Pomarrosa. Leer meer over het productieproces van oogst tot kopje, geniet van een mok Puerto Ricaanse koffie en bezoek het belangrijkste historische centrum van Ponce. Tijdens deze persoonlijke rondleiding leer je over de diversiteit aan planten die in dit deel van het eiland kunnen groeien, en krijg je zelfs de kans om wat koffiekersen te plukken! Rijd vervolgens naar Ponce en stop om deze charmante zuidelijke stad te verkennen. Maak een wandeling over een van de meest opvallende pleinen van de stad, Plaza Las Delicias. Bekijk de iconische Ponce's Cathedral en bewonder de prachtige architectuur terwijl we stoppen voor de lunch. Zorg ervoor dat je je camera bij de hand hebt om foto's te maken van el Parque de Bombas, een historische brandweerkazerne. Dompel je onder in een dag vol koffie en word een kenner. Ga naar huis met geweldige herinneringen aan Puerto Rico en koop zelfs wat koffiebonen om van te genieten. Deze tour is alleen beschikbaar op zaterdag. Kinderen van 6 jaar of jonger moeten een autostoeltje/stoelverhoger gebruiken.

Sitemap Ponce, Puerto Rico

Wil je alle activiteiten in Ponce, Puerto Rico ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.