Sintra
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sintra Museumtickets: Onze meest aanbevolen

 • Sintra: voorrangstoegang tot paleis en park van Pena

  1. Sintra: voorrangstoegang tot paleis en park van Pena

  Het paleis bevindt zich in het oostelijke deel van het Park van Pena, dat men moet passeren om de steile helling te bereiken die gebouwd is door de Baron van Eschwege en die toegang biedt tot het kasteelachtige gebouw. Het paleis zelf is samengesteld uit twee vleugels: het voormalige Manuelijnse klooster van de Orde van St. Jerome en de vleugel gebouwd in de 19e eeuw door koning Ferdinand II. Deze vleugels worden omringd door een derde architecturale structuur die een fantastische versie is van een denkbeeldig kasteel, waarvan de muren rond kunnen lopen en dat kantelen, uitkijktorens, een toegangstunnel en zelfs een ophaalbrug omvat. In 1838 verwierf koning Ferdinand II het voormalige Hieronymietklooster van Onze-Lieve-Vrouw van Pena, dat in 1511 door koning Manuel I op de top van de heuvel boven Sintra werd gebouwd en sinds 1834 onbezet bleef toen de religieuze ordes in Portugal werden...

  Ordered tickets while on the train to Sintra, got them in my mail within minutes! Skip the ticket line! You don’t skip the line to enter Pena Palace, but if you arrive around 14:30, the line is gone (in september). Take bus 434 at the train station that will take you straight to the Palace. Must see when in Lissabon :)

 • Sintra: voorrangsticket Paleis van Monserrate en park

  2. Sintra: voorrangsticket Paleis van Monserrate en park

  Het Paleis van  Monserrate ligt in het historische centrum van Sintra op een prachtig park van 30 hectare. Het park en het paleis van Monserrate werden opgenomen in het culturele landschap van Sintra, dat in 1995 door UNESCO werd geclassificeerd als werelderfgoed.  Het 19e-eeuwse kasteel staat niet alleen bekend om zijn  unieke  architectuur in Moors-Gotisch-Indische stijl, maar ook om de omliggende tuinen.  Door de jaren heen hebben de tuinen plantensoorten van over de hele wereld verwelkomd. In de verschillende tuinen vind je verrassend contrasterende landschappen, van boomvarens uit Australië en Nieuw-Zeeland tot agaves en yucca's uit Mexico. Ga op zoek naar de  rododendron uit de Himalaya  en de met bamboe omzoomde Japanse tuin vol met camelia's. Wandel over de paden en ontdek ruïnes, meren en watervallen. 

  Prachtige tuinen bij paleis aangenaam verkoelend op warme septemberdag ,sprookjesachtig paleis

 • Toegangsticket Sintra Myths and Legends Interpretative Center

  3. Toegangsticket Sintra Myths and Legends Interpretative Center

  Krijg een unieke les in de geschiedenis van Sintra met een toegangsbewijs voor het Sintra Myths and Legends Interpretative Center. Reis door de mystiek en romantiek van de stad door zijn geschiedenis, muziek, literatuur en meer. Met behulp van multimediatechnieken en zintuiglijke ervaringen kruisen realiteit en fictie elkaar op alle 17 punten van een project ontworpen door architecten, decorontwerpers, scenarioschrijvers, historici en specialisten in audiovisuele producties, augmented reality, 3D-films en meer. Bekijk foto's van de stad en luister naar de geluiden van het bos terwijl je de lift neemt om naar een verteller te luisteren die je zal vertellen wanneer de rotsachtige heuvels zijn ontstaan. Communiceer vervolgens met historische gebeurtenissen via touchscreens en animatie. Kijk verwonderd terwijl legendes worden verteld door middel van hologrammen op ware grootte die je uitno...

Other Sightseeing Options in Sintra

Want to discover all there is to do in Sintra? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Sintra

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 2.529 beoordelingen

Ordered tickets while on the train to Sintra, got them in my mail within minutes! Skip the ticket line! You don’t skip the line to enter Pena Palace, but if you arrive around 14:30, the line is gone (in september). Take bus 434 at the train station that will take you straight to the Palace. Must see when in Lissabon :)

Mooi kasteel, zowel binnen als buiten. Ook in het park genoeg te zien. Wij waren er te kort om alles te zien.

Prachtige tuin en paleis! De moeite waard om te bezoeken. Goede schoenen aan, want het is een hele klim.

Prachtige tuinen bij paleis aangenaam verkoelend op warme septemberdag ,sprookjesachtig paleis

Zeer vlotte afhandeling. Tickets direct in mailbox