1. Nederland
 2. Noord-Holland
 3. Amsterdam
 4. Van Gogh Museum

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum & rondvaart

Product ID: 185672
Bekijk gallery
Bezichtig 2 topattracties van Amsterdam met een gecombineerde 1-uur durende grachtenrondvaart en snelle toegang tot het Van Gogh Museum. Vaar over de mooie grachtengordel en bewonder de meesterwerken in de grootste Van Gogh-collectie ter wereld.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoon
Spaans, Thai, Turks, Koreaans, Catalaans, Chinees, Deens, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Hebreeuws, Italiaans, Japans, Arabisch, Noors, Portugees, Russisch

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bespaar tijd en geld met dit combiticket voor een rondvaart en een bezoek aan het Van Gogh Museum
 • Boek en betreed het museum op een tijd die jou het beste uitkomt
 • Bewonder de waterkant van Amsterdam tijdens een rondvaart
 • Kies een gemakkelijk pakket om in een keer veel van Amsterdam te zien
Volledige beschrijving
Combineer een bezoek aan het wereldberoemde Van Gogh Museum met een spectaculaire rondvaart door de historische grachtengordel. Het Van Gogh Museum bezit 's werelds grootste collectie aan werk van Vincent van Gogh. Het is een van de belangrijkste musea in Nederland en is bezocht door miljoenen mensen. En wat is er leuker dan een bezoek aan het Van Gogh Museum te vervolgen met een rondvaart?

De ene helft van het pakket is een bezoek aan het Van Gogh Museum, met 's werelds grootste collectie van schilderijen, tekeningen, schetsen, en brieven van de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh. Met bijna twee miljoen bezoekers per jaar is het het op één na meest bezochte museum in Nederland. Het Van Gogh Museum heeft meer dan 200 schilderijen, 400 tekeningen en 700 brieven van de kunstenaar. Enkele van de meest bekende stukken in de collectie zijn De aardappeleters (1885), Kop van een skelet met brandende sigaret (1886), Zonnebloemen (1889), en Amandelbloesem (1890).

De andere helft van het pakket is een  rondvaart door de grachten van Amsterdam. Het prachtige centrum van Amsterdam staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en er is geen betere manier om het te bezoeken dan met een rondvaart. De leuke rondvaart van 1 uur neemt je mee door de belangrijkste grachten van de stad, langs prachtige 17de-eeuwse kerken, herenhuizen, boothuizen en bruggen. Je kunt alle van de beste bezienswaardigheden, zoals de Westerkerk, de Negen Straatjes en de Magere Brug op de Amstel zien. De rondvaart is voorzien van een GPS-gids met informatie in verschillende talen en de boten zijn uitgerust met panoramische ramen om je te verzekeren van een fantastisch uitzicht over de stad.
Inbegrepen
 • Ticket met tijdslot voor het Van Gogh Museum
 • Rondvaart van 1 uur door de Amsterdamse grachten
 • GPS-audiogids in 19 talen
Niet inbegrepen
 • Multimedia-gids bij het Van Gogh Museum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

• Voor het museum: de tijd die je boekt is je toegangstijd tot het Van Gogh Museum, Museumplein 6, 1071 DJ Amsterdam, Nederland. • De grachtenrondvaart van 1 uur is alleen toegankelijk als je van tevoren een tijdslot geboekt hebt. Om een specifiek tijdslot te boeken laat je je (smartphone-)ticket bij het kantoor op Damrak 26 te Amsterdam zien.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Kinderen van 3 jaar of jonger mogen gratis deelnemen (mits ze geen stoel bezetten)
• Je geboekte tijdslot is je toegangstijd naar het Van Gogh Museum
• Het tijdslot voor de grachtenrondvaart moet worden gereserveerd bij aankomst in Amsterdam

Vanaf € 36,65 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,4 / 5
gebaseerd op 1755 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,4/5
prijs / kwaliteit
4,3/5
veiligheid
4,6/5

Georganiseerd door

Lindbergh

Product ID: 185672