Toegangsticket

Londen: toegangsticket St Paul's Cathedral

Londen: toegangsticket St Paul's Cathedral

Vanaf € 21,51 per persoon

Profiteer van korting op de toegang tot de Londense bezienswaardigheid St Paul's Cathedral. Verken de kathedraal en crypte, beklim de 3 galerijen en bekijk het panoramische Londen vanaf de top van de koepel. Er zijn multimediagidsen en -rondleidingen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Koreaans, Koreaans
Kleine groep mogelijk

Belevenis

Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Verken St. Paul's Cathedral, een architectonisch meesterwerk en Engelands plaats van nationale viering. Tegenwoordig is St Paul's zowel een drukbezette Anglicaanse kathedraal als een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen. Multimediagidsen met touchscreen zijn nu inbegrepen voor toeristen; luister en kijk, want de gids gebruikt film, nieuwe fotografie en gedetailleerd commentaar om een effectieve interpretatie van dit unieke monument te bieden. Kies voor een meer persoonlijke benadering met rondleidingen door de kathedraalvloer en crypte onder leiding van kathedraalgidsen 4 keer per dag; doe mee zonder extra kosten, want je wandelt 90 minuten door de kathedraal en leert over de kunst, de geschiedenis en de religieuze betekenis ervan. U kunt ook deelnemen aan een van de verschillende korte introductiegesprekken die gedurende de dag worden aangeboden voor een fragment van extra inzicht. Deze rondleidingen en lezingen zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Gelieve bij binnenkomst in te schrijven. Als je door de kathedraal loopt, zul je merken dat deze gevuld is met natuurlijk licht, glinsterende mozaïeken en schilderijen die het interieur van de koepel sieren. Bekijk de kapellen op de begane grond en beklim voor degenen die kunnen de 257 treden naar de Whispering Gallery om de unieke akoestiek te testen. Beklim nog 119 treden naar de Stone Gallery en vervolgens 152 laatste treden naar de Golden Gallery, die beide een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad bieden. Neem de tijd om de crypte te bezoeken om de vele graven en gedenktekens voor wereldberoemde Britten te bekijken, waaronder Lord Admiral Nelson en de hertog van Wellington. Houd er rekening mee dat tot nader order alleen bezoeken op maandag, vrijdag en zaterdag, en dagelijks tijdens schoolvakanties, toegang geven tot de Dome Galleries (Stone Gallery en de Golden Gallery). Toegang tot de Golden Gallery blijft onderhevig aan beschikbaarheid vanwege het voortdurende capaciteitsbeheer en er kunnen tijdsbeperkingen gelden. De Whispering Gallery blijft tot nader order gesloten voor publiek.
Inbegrepen
 • Toegang tot de kathedraalvloer, crypte en galerijen
 • Multimediagids in 9 talen
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan rondleidingen en lezingen (er zijn beperkte plaatsen en u moet zich bij aankomst aanmelden)
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  De toegang is bij St Paul's Cathedral, St Paul's Churchyard, Londen, EC4M 8AD. Rolstoelgebruikers dienen gebruik te maken van de rolstoeltoegankelijke ingang op het zuidelijke kerkhof.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Extra grote bagage
  • Selfiesticks
  • Minderjarigen zonder begeleiding
  • Fotografie met flits
  • Huisdieren (geleidehonden toegestaan)
  • Bagage of grote tassen

  Goed om te weten

  • Tot nader order kun je de Dome Galleries alleen op maandag, vrijdag en zaterdag, en dagelijks tijdens schoolvakanties bezoeken
  • De toegang tot de Golden Gallery kan qua capaciteit of tijdsduur beperkt zijn
  • De Whispering Gallery blijft tot nader order gesloten voor publiek
  • Bezoekers krijgen bij aankomst een tijdslot toegewezen
  • Het maken van video's en het gebruik van verlichting, selfiesticks, statieven en monopods zijn niet toegestaan
  • Een multimediagids is beschikbaar in verschillende talen
  • Er is geen garderobe. Daarom zijn tassen of items groter dan 45 cm x 30 cm x 25 cm, inclusief handvatten, wielen en zakken, niet toegestaan.
  • Een mindervalide persoon kan gratis toegang krijgen samen met een verzorger of noodzakelijke begeleider (gratis toegang wordt bij aankomst verstrekt)
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 1850 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4,6/5
  • organisatie
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  St Paul's zelf was geweldig, maar we kwamen een probleem tegen bij de ticketbalie. Een of andere arrogante dwaas genaamd Andrew weigerde Get Your Guide-tickets als webtickets te erkennen, toen hem werd gevraagd: "Als het geen webtickets zijn, wat zijn het dan?" Hij antwoordde: "Ik weet het niet, iets anders." Gelukkig was Andrew's manager getuige van het hele gebeuren, had hij een gesprek met hem en accepteerde hij ze zelf graag als webtickets omdat ze van tevoren op - spoiler alert - het web waren gekocht.

  Verder lezen

  6 november 2021

  Dit fast track toegangsticket was gewoon geweldig, ik moest letterlijk vragen waar de wachtrij was voor fast track en er was er geen (0 personen) .. waarschijnlijk opgeslagen als 45 minuten wachttijd. De kathedraal zelf was prachtig, tour via audiogids was echt informatief en zorgde voor goed luisteren terwijl je in de kerk ging zitten en gewoon de schittering van de architectuur observeerde.

  Verder lezen

  16 oktober 2019

  De Cathedral is toch wel echt de moeite waard. Zeker de audiogids nemen, en zeker met kinderen. De familie tour is super voor de kids. We hebben ook de gallerijen bezocht. Hiervoor moet je goed te been zijn (205 trappen). Om naar de golden gallerijen te gaan moet je tegen open wenteltrappen kunnen! De versnelde toegang was niet echt nodig voor ons want het was om 14u niet echt druk. Echter wij moesten met de vouchers in de rij van de groepen gaan staan terwijl de andere kant voor gewone tickets vrij was...gelukkig mochten plots een aantal mensen naar de andere vrije kant.

  Verder lezen

  7 oktober 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 19600