Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Toegangsticket

Granada: Alhambra, tuinen en Alcazaba met audiogids

Granada: Alhambra, tuinen en Alcazaba met audiogids

Vanaf € 34,99 per persoon

Ontdek het Alhambra. Verken de Generalife-tuinen en het zomerpaleis, het paleis van Carlos V, de Puerta del Vino en het indrukwekkende militaire Alcazaba. Ervaar een van de meest ongelooflijke monumenten in Spanje met je eigen persoonlijke audiogids.

Over dit ticket

Annuleringsbeleid
Deze activiteit is niet-restitueerbaar
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 2.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Gastheer of -vrouw
Spaans
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Arabisch, Koreaans, Portugees, Russisch, Cambodjaans, Kannada, Reto-Romaans
Privégroep mogelijk

Je belevenis

Highlights
 • Bewonder de Generalife-tuinen, een van de oudste bestaande Moorse tuinen
 • Verken het fort van het Alhambra
 • Leer meer over de geschiedenis achter Alhambra met een informatieve audiogids
Volledige beschrijving
Een bezoek aan Granada is niet compleet zonder het Alhambra te zien, het enige overgebleven versterkte complex van de islamitische periode. Profiteer van je audiogids en tour deze geweldige attractie in je eigen tempo. Word verliefd op het monumentale complex, bewonder het fort, de tuinen van Generalife en het paleis in al hun pracht. Betreed deze ongelooflijke plaatsen en adem de geschiedenis en kunst van het Nasrid-koninkrijk. U kunt op uw audiogids vertrouwen om u te helpen inzicht te krijgen in de oorsprong en ontwikkeling van een van de meest bezochte monumenten ter wereld, waardoor u blij bent met deze prachtige combinatie van Andalusische kunst en cultuur. Rond de ervaring af met een spectaculair uitzicht op Granada vanaf het fort op een heuveltop.
Inbegrepen
 • Toegang zonder wachtrij tot Alhambra-tuinen, Generalife, Paleis van Karel V en Alcazaba
 • Toegang tot de Nasrid-paleizen (indien optie geselecteerd)
 • Audio gids
 • Vervoer
 • Gids
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Pak je audiogids op zoals aangegeven in de e-mail die je van de lokale partner hebt ontvangen en ga direct naar het toegangspaviljoen van het Alhambra.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Paspoort of identiteitskaart

Niet toegestaan

 • Kinderwagens
 • Bagage of grote tassen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 /5

gebaseerd op 58 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3,9/5
 • prijs / kwaliteit
  3,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De reis naar Granada naar het Alhambra met de Guide Navi-app werkte prima. Maar we vonden het infocentrum niet meteen en moesten rondvragen. Bij het infocentrum werd gezegd dat we de e-mail met de bijbehorende tickets nodig hadden, en we dachten die bij het infocentrum te kunnen krijgen, maar dat was niet het geval. De toegestuurde voucher was waardeloos, niemand was geïnteresseerd en de e-mail van GetYourGuide met de toegangsbewijzen werd niet naar mij verzonden! Godzijdank sprak mijn metgezel Spaans en belde hij het opgegeven noodnummer. 10 minuten later hadden we onze kaartjes en konden we door de controle, natuurlijk was de tijd voor het bezoek aan het Nasridenpaleis verstreken en konden we pas 2 1/2 later binnen, anders was het deze valstrik waard, maar kijk uit mensen ! Controleer de e-mails voor het betalingsbewijs, de voucher alleen is nutteloos.

Verder lezen

5 oktober 2022

De gids was geweldig, soms moeilijk te begrijpen, maar slim en zeer informatief wanneer ik kon. Ik had zelf niet door het Alhambra kunnen navigeren - er zijn weinig borden. Ik moet hieraan toevoegen dat het heel, heel moeilijk was om het ontmoetingspunt te vinden dat niet duidelijk was vermeld. Ik heb meer dan 20 minuten rondgezworven voordat ik uiteindelijk door de 3e persoon werd verteld dat ik vroeg dat Granavision een echt centrum heeft met zijn naam erop op de Paseo de la Sabica, wat duidelijk op de voucher of de site had moeten staan. Misschien meer een GYG-mislukking zoals gewoonlijk.

Verder lezen

24 juni 2022

De audio-app was eenvoudig. Het zou ideaal zijn geweest als ik mijn eigen koptelefoon bij me had. De tickets in de bijlage als mail waren allemaal goed gelukt: maar het ideaal zou zijn geweest om een (!) mail te krijgen met alle bijlagen en een duidelijke kop wat het bijlage-ticket precies is.

4 oktober 2021

Product ID: 361550