Toegangsticket

Vanuit Krakau: ticket naar Auschwitz-Birkenau inclusief transfer

Vanuit Krakau: ticket naar Auschwitz-Birkenau inclusief transfer

Vanaf € 32,37 per persoon

Verken op eigen gelegenheid het Auschwitz-Birkenau Museum en Memorial. Betuig je respect aan de slachtoffers van voormalige concentratiekampen en profiteer van een hotelophaalservice en transfer van en naar Krakau.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Opties tijdsduur: 7 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Chauffeur
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Audiogids inbegrepen
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Comfortabele schoenen
 • Weersbestendige kleding

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen
 • Mouwloze shirts

Goed om te weten

 • Je dient door een veiligheidscontrole te gaan voor je Auschwitz-Birkenau binnen kunt
Volledige beschrijving
Bezoek het Auschwitz-Birkenau Museum en Memorial en loop er in je eigen tempo rond tijdens een zelfgeleide tour. Geniet van het gemak van een vooraf gereserveerd toegangsticket en een ophaalservice vanaf je hotel in Krakau en weer terug. Laat je ophalen bij je hotel en reis naar het Auschwitz I Museum. Ontvang je toegangsticket en begin met het verkennen van de overblijfselen van de kazernes, wachttorens en crematoria van het nazi-kamp. Lees de informatieborden die er staan om de gruwelijke nazi-misdaden die hier worden gepleegd te bevatten en luister naar verhalen over het dagelijkse leven van de gevangenen. Ga verder naar het Auschwitz-Birkenau II-monument. Zie de gaskamers, angstaanjagende voorwerpen die werden achtergelaten en de overblijfselen van de spoorweg die de gevangenen naar de kampen bracht. Herdenk de slachtoffers van het kamp en ontdek de overlevingsverhalen op de gedenkplaats. Verzamel daarna weer met de reisgroep om terug te worden gebracht naar je accommodatie in Krakau.
Inbegrepen
 • Auschwitz II-Birkenau: bezoek
 • Toegangspoort van Auschwitz: bezoek
 • Auschwitz I: bezoek
 • Chauffeur
 • Ophalen en vervoer tijdens activiteit: Bus
 • Afzetten: Bus

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ontmoet je gids bij de K+R Bushalte tegenover Hotel Mercure.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  3,7 /5

  gebaseerd op 7 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,3/5
  • Vervoer
   4/5
  • prijs / kwaliteit
   4,2/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  De dag begon slecht omdat de shuttle die om 11.00 uur zou aankomen om 11.30 uur arriveerde en bovendien stonden mijn dochter en ik niet op de lijst. We hadden de rondleiding geboekt, maar het was een shuttle voor alleen een transfer. De chauffeurs moesten daarom de organiserende instantie bellen om te vragen wat ze moesten doen. Ze hebben ons uiteindelijk meegenomen, maar we hadden geen toegangskaarten die we ter plaatse moesten kopen. Uiteindelijk ongeveer 2 uur achter op schema en een bezoek zonder gids en met een beetje korte tijd ter plaatse om alles op hun gemak te bekijken. Desalniettemin reageerde de after-sales service die ik daarna heb gecontacteerd zeer responsief en kreeg ik de helft van de kosten terug. Dus uiteindelijk ben ik tevreden.

  Verder lezen

  17 augustus 2022

  de organisatie van de overdracht was niet op orde. -> aangepaste vertrektijd per sms de dag ervoor per sms om 19:11 uur shift van 8:30 uur naar 10:45 uur of 02:15 uur voor een echt vertrek om 11:15 uur mensen wilden eerder naar huis, wat paste bij onze chauffeur, die ons bij het hotel van deze mensen achterliet, wat niet ons verzoek was door ons te laten geloven dat het normaal was. Hij bleef ons vertellen dat we een snelle rondleiding hadden gedaan, zodat we op de anderen moesten wachten en aan het einde hadden we haast om te vertrekken en hadden we geen tijd om onze tour af te maken. Ik eindig met het positieve. De Franstalige gids was erg interessant. De gratis shuttle tussen de twee kampen moet worden genomen. Voor wie alles wil zien, kan het beter alleen doen omdat er in beide kampen een selectie wordt gemaakt. Je moet er de dag doorbrengen en veel wandelen.

  Verder lezen

  1 november 2021

  Chris was an excellent tour manager ! He was very polite and so helpful! He cares so much for his tour and it was an once-a-life experience ! Thanks

  29 oktober 2021

  Vertalen

  Product ID: 395785

  VA ID: 395785