Rondleiding

Londen: wisseling van de wacht & Buckingham Palace

Activiteitenaanbieder: City Wonders Ltd. UK

Londen: wisseling van de wacht & Buckingham Palace

Activiteitenaanbieder: City Wonders Ltd. UK

Vanaf € 75,88 per persoon

Ervaar de tradities van de Britse monarchie in Londen met een gids en audiogids. Bekijk de wisseling van de wacht van de King's Household Cavalry en bekijk de State Rooms in Buckingham Palace.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 2.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels

Je belevenis

Highlights
 • Leer meer over de traditie en geschiedenis van Buckingham Palace en zijn State Rooms
 • Bekijk schatten uit de Royal Collection, waaronder prachtig Sèvres-porselein
 • Beleef de actie van de wisseling van de wacht buiten het paleis
 • Bekijk de precisievaardigheden van de King's Foot Guards of Household Cavalry
 • Verken de weelderige State Rooms van de officiële Londense residentie van de Britse monarchie
Volledige beschrijving

Verken de staatskamers van Buckingham Palace en bekijk de wisseling van de wacht. Krijg een beter begrip van het koninklijk protocol van je gids en geniet van audiocommentaar in het paleis. Bekijk eerst de wisseling van de wacht in het gezelschap van een gids, die de geschiedenis en betekenis achter de ceremonie zal uitleggen. Bekijk de precisie van de King's Foot Guards van dichtbij terwijl ze marcheren op de klanken van een militaire band.

Bewonder vervolgens de bereden Household Cavalry, schitterend te paard terwijl ze zich omkleden bij Horse Guards Parade. Als je je tour boekt voor een dinsdag, donderdag of zaterdag, kun je de verandering van de Household Cavalry meemaken. Stap ten slotte Buckingham Palace binnen en bewonder de weelderige appartementen en sprankelende kroonluchters. Bekijk enkele van de grootste schatten uit de Royal Collection, waaronder voortreffelijk Sèvres-porselein en enkele van de mooiste Engelse en Franse meubels ter wereld.

Geniet binnen van het commentaar van de officiële audiogids en kom meer te weten over de geschiedenis achter de weelderige meubels en de familiegeschiedenis.

Inbegrepen
 • Entreeticket voor Buckingham Palace
 • Gids
 • Koptelefoons om je gids beter te kunnen horen, indien nodig
 • Fooien (optioneel)
 • Vervoer van en naar je hotel
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Kom naar de zuil van de Hertog van York, Waterloo Place, Carlton Terrace 9, SW1Y 5AJ Londen. Het is een hoge zuil met een standbeeld erop. De gids heeft een bordje vast met daarop 'City Wonders' en de naam van de rondleiding erop. Routebeschrijving: neem de Underground naar Piccadilly Circus. Neem uitgang 3 naar Regent Street/St James. Loop in zuidelijke richting over Regent St. richting St. James park (niet richting Oxford St). Waterloo Place ligt aan het einde van Regent Street. Maak gebruik van een zeldzame kans om de staatskamers van Buckingham Palace te verkennen en maak een beroemde historische ceremonie van de koninklijke familie mee in Londen. Het beeld staat bovenaan de trap rechts van het Institute of Contemporary Art (ICA). Let op: het trefpunt is niet bij Buckingham Palace. (GPS coordinaten: 51.5063159, -0.1317662000000155)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Camera's
 • Kinderwagens

Goed om te weten

 • De wisseling van de wacht vindt niet plaats bij hevige regen. Bij annulering wordt deze vervangen door een uitgebreide wandeltocht
 • Op sommige zondagen wordt de wisseling van de wacht verplaatst naar de vroege ochtend. Als dit het geval is, maakt dit onderdeel geen deel uit van de tour
 • Het schema van de wisseling van de wacht kan veranderen en op verschillende data zie je ofwel de schildwachten te voet ofwel de paardenwachten (als je de tour boekt op een dinsdag, donderdag of zaterdag, maak je de wisseling van de koninklijke cavalerie mee).
 • De Covid-beperkingen van de overheid (bijv. boostershot, negatieve PCR-test, vaccinatiebewijs, etc. om binnen te komen) kunnen kort van tevoren aangepast worden. Het is je verantwoordelijkheid als bezoeker om van tevoren het officiële reisadvies op de websites van de overheid te controleren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 422 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4/5
 • prijs / kwaliteit
  3,8/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Over het algemeen goede rondleiding, zeer informatief, maar de gids was soms onprofessioneel, wat het een beetje verwende. Ze stond in een afgesloten ruimte om de toespraak te houden en maakte er ruzie met de politie over toen ze duidelijk ongelijk had. Ze zinspeelde tijdens het gesprek op weer onprofessionele tips en gaf ook persoonlijke, negatieve meningen over het koningshuis. Mensen zijn er om Britse tradities te waarderen, dit moet erbuiten blijven. Over het algemeen was het echter leuk en ik zou het opnieuw doen.

Verder lezen

30 september 2019

De tour begint bij het standbeeld van de hertog van York, 5 minuten lopen naar het paradeplein, gevolgd door 10-15 minuten lopen door St James' Park (na wisseling van de wacht) voordat je naar Buckingam Palace gaat. Uitstekende ervaring! Maar veel (relatief snel) lopen. Houd er ook rekening mee dat er geen toiletten beschikbaar zijn totdat u de Palace Gardens bereikt (enkele uren later). Een must-see tour voor iedereen die geïnteresseerd en gefascineerd is door royalty's en de monarch. Iets dat je maar een keer in je leven mee maakt! Ik ging door de audiotour voor volwassenen in het paleis (fantastisch!) Maar er is ook een gezinsoptie beschikbaar voor mensen met kinderen. Eenmaal binnen Buckingham Palace is de tour in je eigen tempo met audiogids (persoonlijke gids alleen voor wisseling van de wacht en loop naar het paleis). Over het algemeen heb ik ongeveer 3,5 uur besteed aan de volledige ervaring en had ik voldoende tijd om alle staatskamers te bewonderen.

Verder lezen

11 september 2019

From beginning to end we felt well looked after, from the time we met our excellent guide, Jeremy, at the Duke of York column until the time we parted at the Palace. He was very well informed and pleasant. It was impressive to see all those beautifully turned-out horses behaving so well, and so close to each other in perfect lines. Don’t know how the riders manage to keep them in order and standing so still. We would have preferred to see the front of the new horses but they looked very fine from behind. Our excellent guide told us lots of interesting information while we were waiting. Buckingham Palace tour was very well organised and we didn’t feel too hurried moving through. We didn’t enjoy queuing for 25 minutes for coffee - it was so busy - and not easy to find somewhere to sit. However the staff in the Garden Cafe and throughout the tour were so welcoming and cheerful we soon forgot our aching legs.

Verder lezen

20 augustus 2022

Vertalen

Product ID: 49917