Toegangsticket

Praag: ticket voor Burcht van Praag en extra informatie

Praag: ticket voor Burcht van Praag en extra informatie

Vanaf € 16 per persoon

Een trip naar Praag is niet compleet zonder de indrukwekkende Burcht van Praag te bezoeken. Volg de handige tips die je tijd besparen in de rij voor de security, vermijd de rij voor de kassa en krijg bovendien een korte introductie tot het complex.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Krijg toegang tot de Burcht van Praag zonder te wachten om je ticket te kopen
 • Verken het prachtige complex van de Burcht van Praag, waaronder de Sint-Vituskathedraal, het oude Koninklijke Paleis en meer
 • Krijg een 15 tot 20-minuten durende inleiding tot de burcht in het Engels en ontvang tips voor je bezoek
Volledige beschrijving

Boek uw tickets voor de Praagse Burcht van tevoren en verspil geen tijd in de wachtrij. Krijg een kort (15-20 minuten) inleidend overzicht van het kasteelcomplex voordat je het in je eigen tempo gaat verkennen. Ontmoet uw vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt voor uw kennismaking met de Praagse Burcht. Daarna zal de vertegenwoordiger uw voucher inwisselen voor uw ticket (Circuit B), dat het beste dekt wat er te zien is in de Praagse Burcht.

Ontdek vervolgens de hoogtepunten van de Praagse Burcht, waaronder de Sint-Vituskathedraal, het oude Koninklijk Paleis, de Sint-Jorisbasiliek, de Gouden Laan, de Daliborka-toren en het prachtige interieur van het kasteel. Uw ticket is 2 dagen geldig en geeft u gedurende deze hele periode toegang tot elk gebouw in het kasteelinterieur.

Inbegrepen
 • Skip-the-ticket-line toegangsbewijs voor het Praagse Burchtcomplex
 • Inleidende rondleiding en oriëntatie in het kasteel
 • Informatie over het vinden van de kortste wachtrij voor beveiligingscontroles
 • De wachtrij overslaan bij de veiligheidscontrole voor de Praagse Burcht
 • Tourgids (behalve de 15-20 minuten durende introductie)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Nadat je je voucher hebt ingewisseld op de door jou gekozen tijd en datum is je ticket geldig voor twee dagen en geeft recht op een enkele toegang tot elk gebouw in het interieur van de burcht gedurende deze tijd.
 • Toegang tot de hoofdgebieden van de Burcht van Praag is gratis: dit ticket verleent je toegang tot de binnengebouwen.
 • Hou er rekening mee dat alle bezoekers van de Burcht van Praag door een veiligheids- en tassencontrole moeten voordat ze naar het trefpunt kunnen om hun tickets op te halen. De wachttijd kan variëren op verschillende dagen.
 • Kortingen zijn mogelijk, op vertoon van geldige legitimatie, voor studenten of middelbare scholieren (van 17 t/m 26 jaar) en senioren van 66 jaar en ouder. Tickets moeten direct bij de kassa van de Burcht van Praag gekocht worden.
 • Houd er rekening mee dat delen van het complex van de Burcht van Praag gesloten kunnen zijn als gevolg van speciale evenementen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 /5

gebaseerd op 2471 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,1/5
 • organisatie
  4,1/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Super aardige 'gids' die ons zelf naar de Burcht bracht en vanaf daar konden we onze eigen gang gaan! Prachtige kerk en leuk om de wisseling van de wacht van zo dichtbij te kunnen zien. Voor de rest hebben wij er bewust voor gekozen om de rondleiding in de Burcht zonder gids te doen, zodat we ons eigen gang konden gaan, dit is ons zeer goed bevallen.

Verder lezen

2 augustus 2020

We gingen er van uit dat het "meeting point" aan de ingang van de Burcht zou zijn. We vonden nergens het standbeeld dat afgebeeld stond op onze vouchers. De dame aan de ticketverkoop wilde niet helpen want wij hadden geboekt bij "een private organisatie" dus trek je plan. We hebben dan het noodnummer gebeld dat op de vouchers stond. Zij gaf aan waar we één van hun gidsen konden vinden(aan de ingang van de kathedraal). We hebben daar dan heel vriendelijk iemand iemand met een blauw-witte paraplu gevonden die ons in contact bracht met de persoon die tickets uitdeelde. Eind goed alles goed. Het standbeeld waar we onze echte gids zouden ontmoeten hebben we niet gevonden.

Verder lezen

4 november 2019

Door op deze manier je ticket te kopen, moet je niet meer in de rij gaan staan aan de burcht zelf. Korte uitleg van de gids aan het verzamelpunt, onderaan de burcht. Daarna met de tram naar boven. Als je uitstapt aan de eerste halte, wandel je door de tuin naar de burcht. Hier is de security rij minder lang. Een aanrader, echt zijn geld waard, omdat je meerdere onderdelen kan bekijken met je ticket, de kathedraal de basiliek, het gouden straatje, ...

Verder lezen

30 oktober 2019

Georganiseerd door

Product ID: 53490

Geselecteerde datum