Toegangsticket

Wenen: concert van Mozart in de Gouden Zaal

Wenen: concert van Mozart in de Gouden Zaal

Vanaf € 55 per persoon

Woon een concert bij in één van de beste concertgebouwen van Wenen en luister naar magische muziekstukken van Mozart en Strauss. Het Weense Mozartorkest geeft optredens in historische kostuums in de Gouden Zaal van de Musikverein en het Konzerthaus.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een concert door 30 beroemde muzikanten van het Weense Mozartorkest
 • Aanschouw internationale operazangers en solisten
 • Luister naar overtures, aria's en duetten uit Mozarts beroemde opera's
 • Woon optredens van 'An der schönen blauen Donau' en de 'Radetzkymars' van Johann Strauß bij
 • Bekijk prachtige kostuums en pruiken uit de baroktijd
Volledige beschrijving
Geniet van een grandioos concert met klassiekers van Mozart en Strauss in één van de meest gewaardeerde concertgebouwen in Wenen. Tijdens deze vermakelijke en stijlvolle avond zul je een optreden van het beroemde Weense Mozartorkest bijwonen. Het Weense Mozartorkest dat is opgericht in 1986 bestaat uit muzikanten die regelmatig deelnemen aan concerten van het Weens Filharmonisch Orkest en het Weense Symphonieorkest en andere vooraanstaande Oostenrijkse orkesten. Naast de vele jaren van wereldwijde optredens staat het Weense Mozartorkest ook bekend om Mozartconcerten in Wenen in historische kostuums, waarmee ze de muzikale cultuur van de stad verrijken. Luister naar 30 uitzonderlijke muzikanten, 2 internationaalgerenommeerde solisten en 2 operazangers van de Weense Staatsopera en de Weense Volksopera die een goedgebalanceerd concertprogramma in de stijl van muziekacademies aan het eind van de 18e eeuw aanbieden. Dirigenten met sterrenstatus, ongeëvenaarde akoestiek en de indrukwekkende architectuur van deze prachtige Weense concertgebouwen zullen voor een onvergetelijke avond zorgen.
Inbegrepen
 • Jubileum-cd van het Weense Mozartorkest
 • Programma
 • Garderobe
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs van volledige vaccinatie overleggen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een bewijs van volledige vaccinatie óf een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden laten zien. Alle deelnemers tussen 6 en 12 jaar oud moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie; een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden; een negatieve PCR-test die niet meer dan 48 uur voor het begin van de activiteit is afgenomen óf een negatieve antigeentest die niet meer dan 24 uur voor het begin van de activiteit is afgenomen.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

'Wiener Musikverein' Bösendorferstraße 12

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kledingvoorschrift: formeel/semi-formeel
 • Je kunt je ticket op elke dag voor het concert in het kantoor van het orkest inwisselen en 's avonds de wachtrij overslaan. Inwisselen bij Kärntner Straße 51/3e verdieping, dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
 • Je kunt de tickets ook 's avonds inwisselen bij de kassa (Abendkasse), vanaf 19:15 uur
 • Korting voor kinderen van 5 tot 18 jaar en studenten tot 27 jaar met een International Student Identity Card (ISIC). Andere studentenkaarten worden niet geaccepteerd. Kortingskaartjes kunnen alleen worden opgehaald op vertoon van een geldig identiteitsbewijs met foto. Als je geen geldige identificatie kunt laten zien, dan moet je het prijsverschil tussen het kortingstarief en het voltallige tarief op locatie betalen en kun je geen geld terugkrijgen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 1088 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Memorabel concert!

Ticket bestellen was moeiteloos en er kreeg er zelfs een gratis cd bij waar anderen 11 euro voor payden. De activiteit zelf, het was erg warm in de zaal en personeel is niet echt verwelkomend. Mocht na afloop bijv geeneens een foto maken op de trap omdat ze zsm wilden sluiten. Toch een supermooi memorabel klassiek concert!

4 juli 2019

De moeite waard als je de eerste keer in Wenen bent

De Gouden zaal is prachtig. Wij hadden A-tickets voor 85 euro pp en dat zou ik, bij een tweede bezoek aan Wenen, geen tweede keer betalen MAAR eenmalig vind ik het dit wel waard want het concert was mooi en het was een aangename avond in een echte Weense sfeer.

22 april 2019

prachtige zaal, perfecte plaatsen en keizerlijke muziek

Een van de hoogtepunten tijdens onze stedentrip naar Wenen.We hebben ons alleen een beetje geërgerd aan de kledij en het gedrag van sommige mensen uit Azië. In korte broek, oud T-shirt , sneakers en de hele tijd op je mobiel zitten kijken. Dat kan /hoort ook niet in 2018 en overschrijd elke fatsoensnorm.

4 mei 2018

Georganiseerd door

Product ID: 613