1. IJsland
 2. Höfuðborgarsvæðið, IJsland
 3. Reykjavik
 4. Dagtrips

IJsland: Noorderlicht bustour vanuit Reykjavik

Product ID: 67019
Bekijk gallery
Gecertificeerd
Beleef een bijzonder natuurfenomeen tijdens een 4 uur durende bustour door IJsland. Laat het kunstmatige licht van Reykjavik achter je en ga op zoek naar het Noorderlicht (Aurora Borealis).
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 4 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Ophaalservice optioneel

De ophaaltijd is tussen 20:30 uur en 21:30 uur wanneer je een tour hebt geboekt om 20:30 uur. De ophaaltijd is tussen 21:30 uur en 22:00 uur wanneer je een tour hebt geboekt om 21:30 uur. De ophaalservice vanaf bepaalde hotels en guesthouses en officiële bushaltes in het centrum van Reykjavik is inbegrepen.

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de lichten van de Aurora Borealis
 • Ontsnap aan de felle lichten van Reykjavik voor een mooier uitzicht op het Noorderlicht
 • Leer meer over hoe en waarom de dansende lichten in de hemel te zien zijn
 • Gratis toegang tot het Aurora Museum
Volledige beschrijving
Vertrek vanuit Reykjavik om de dansende lichten van de Aurora Borealis te bekijken. Dit fenomeen staat ook bekend als het 'Noorderlicht' en is een van de spectaculairste gebeurtenissen tijdens de wintermaanden.

Ga naar de plek waar de meteorologen voorspellen dat je het licht het beste kunt zien. Om het beste uitzicht op de hemel te hebben ga je naar een plek waar zo weinig mogelijk kunstlicht is. Luister naar informatie over hoe de Aurora Borealis ontstaat als resultaat van de gasdeeltjes in onze atmosfeer die samenkomen met geladen deeltjes van de atmosfeer van de zon.

De bestemming varieert van dag tot dag, maar je gaat in ieder geval naar de plek waar je de grootste kans hebt om het werk van moeder natuur te bewonderen. Omdat de tour afhankelijk is van de weersomstandigheden en er geen garantie kan worden gegeven dat het licht te zien zal zijn, ben je van harte welkom om gratis aan een andere noorderlichttour deel te nemen als er de eerste keer niets te zien was. 

Verken het noorderlicht bij het Aurora Museum. De noorderlichttour bevat een gratis ticket voor het museum in Reykjavik op Grandagarður 2, 101 Reykjavik. 
Inbegrepen
 • Rondleiding met gids
 • Gratis toegang tot het Aurora Museum, Grandagarður 2, 101 Reykjavik

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Sluit je aan bij de tour bij bushalte 12, Höfðatorg (bij Þórunnartún). De bus haalt je binnen 30 minuten van de vertrektijd bij deze locatie op.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Comfortabele schoenen
 • Warme kleding
Goed om te weten
• Het kan niet gegarandeerd worden dat het Noorderlicht te zien is, ook al gaat de tour door. Het Noorderlicht is een natuurlijk verschijnsel waar de mens geen controle over heeft. De lokale partner heeft geen restitutie voor klanten die hebben deelgenomen aan de tour, maar biedt in plaats daarvan de kans om gratis deel te nemen aan de volgende geplande activiteit Als je IJsland verlaat vóór de volgende geplande tour, biedt de lokale partner je een open ticket voor de komende 3 jaar voor als je teruggaat naar IJsland
• Deze activiteit is niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar
• Gratis toegang is alleen geldig op de dag van de tour, vanaf het moment waarop je te horen krijgt of de tour doorgaat. Entreekaartjes voor Aurora Reykjavik tentoonstelling zijn gratis. Dat betekent dat wanneer je hier geen gebruik van maakt, je geen aanspraak hebt op gedeeltelijke terugbetaling
• Vergeet niet om je warm te kleden met meerdere lagen Je kunt lange periodes doorbrengen in koude winterse omstandig

Vanaf € 45 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,0 / 5
gebaseerd op 1595 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,3/5
organisatie
4,2/5
prijs / kwaliteit
4,0/5
veiligheid
4,5/5

Georganiseerd door

Northern Lights Bus

Product ID: 67019