10 Downing Street

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over 10 Downing Street

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.900 beoordelingen

Leuk om de stad te verkennen met daarbij een activiteit. Doet je meer naar details op gebouwen kijken. De app werkte zoals behoren. Sommige opdrachten waren moeilijk te vinden, maar je kon steeds gebruik maken van een tip. Zo vonden wij op 1 plaats niet wat we moesten vinden omdat er werkzaamheden waren. Maar dankzij de tip konden we toch verder.

Een prima manier om snel iets van de stad te zien en te horen. Er is een apart commentaar voor kinderen, maar deze is alleen in het Engels. Onze buschauffeur gaf ook zelf commentaar, wat erg leuk en vaak grappig was! Hij praatte alleen wel erg snel.

je word overaal naar toe gebracht dus ziet echt alles. we hebben met de boot van Westminster naar de Tower Bridge gegaan en daarna weer de bus op. de boot vaart van alle 2 kanten, dus ook bij de london eye en ook aan de overkant. aanraader

Was goed geregeld, loopafstand naar de volgende halte of als je een ander route wilt doen. Alleen wel lang wachten op de bus in Picadily Circus van de gelr route omdat de bus zich afwijkt van de halte waar ie moest stoppen.

Was een hele leuke middag! Goed voorzien van hapjes en drankjes . Leuke aanrader voor iedereen die Londen vanuit een hele leuke bus wilt zien