10 Downing Street
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

10 Downing Street: tours & tickets

10 Downing Street: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 752 tickets en tours

Wat anderen zeggen over 10 Downing Street

Gemiddelde beoordeling
4.2 / 5
gebaseerd op 3.856 beoordelingen

Leuk om de stad te verkennen met daarbij een activiteit. Doet je meer naar details op gebouwen kijken. De app werkte zoals behoren. Sommige opdrachten waren moeilijk te vinden, maar je kon steeds gebruik maken van een tip. Zo vonden wij op 1 plaats niet wat we moesten vinden omdat er werkzaamheden waren. Maar dankzij de tip konden we toch verder.

Leuke show. Eigenlijk een rijdende cabaret voorstelling met een heel klein beetje info over Londen. Ga deze dus niet boeken om wat van Londen te zien / leren, maar puur voor het vermaak. Zit leuk in elkaar.

Comedy Horror Show: London Ghost Bus Tour Beoordeeld door

Je wordt door Londen gereden in een oude gedecoreerde bus, tijdens de rit wordt er door acteurs op een humoristische wijze verteld over het lugubere verleden van de stad.

Comedy Horror Show: London Ghost Bus Tour Beoordeeld door

Was een hele leuke middag! Goed voorzien van hapjes en drankjes . Leuke aanrader voor iedereen die Londen vanuit een hele leuke bus wilt zien

Londen: bustour met high tea Beoordeeld door

Twee dagen hop on hop off bus inclusief boot varen over de Theems en de Londen eye. Zoveel te zien, dus twee dagen eigenlijk nog te weinig.

London Eye & hop on, hop off-Big Bus met rondvaart Beoordeeld door
Omslagfoto: robertsharp, CC B'Y