Datums kiezen

25 aprilbrug

25 aprilbrug: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: Sunset Boat Party Cruise met dj en open bar

1. Lissabon: Sunset Boat Party Cruise met dj en open bar

Vaar langs de spectaculaire rivier de Taag in Lissabon terwijl je een muzikale reis maakt van Balearic house en Ibiza house klassiekers tot vernieuwende dansvloerhits tijdens een sunset party boat cruise. Geniet van een drankje aan de open bar terwijl je de stadslichten ziet schitteren boven het water. Begin uw avond met een welkomstdrankje terwijl u aan boord gaat van uw motorcatamaran, genaamd Beirinha. Ontspan op het terras en geniet van de warme zonnestralen op uw huid terwijl u naar het westen vaart. Haal het meeste uit de volledig open bar en maak de beste foto's met oude en nieuwe vrienden terwijl je danst op de deuntjes van de DJ tot in de nacht.

Lissabon: Catamaran bij zonsondergang - Muziek, een drankje & kerstverlichting

2. Lissabon: Catamaran bij zonsondergang - Muziek, een drankje & kerstverlichting

Heb je ooit gedacht aan een bezoek aan de fantastische stad Lissabon, verlicht met de gloed van Kerstmis en met een bevoorrecht uitzicht? Deze tour is perfect om de reusachtige kerstboom Terreiro do Paço te bekijken vanuit een panoramische ruimte in een fantastische overdekte catamaran. Deze boot, die is voorbereid op de koude winter, heeft rondom doorzichtige hoezen en dekens voor onze klanten. Kun je je een tafereel bij zonsondergang voorstellen, met de 25 de Abril Brug als achtergrond, de Terreiro do Paço verlicht, een warm drankje en goede muziek? Dit is de perfecte plek! Scheep in op een catamarancruise bij zonsondergang langs de rivier de Taag in Lissabon. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals Christus Koning en de 25 april brug, maar ook de elegante Belém toren en het Monument van de Ontdekkingen. Geniet van een inbegrepen drankje en ontspan met muziek aan boord. Neem plaats op het terras of de lounge van de boot terwijl de boot het water opgaat. Strek je uit en ontspan op een van de 2 netten van de catamaran terwijl je geniet van je drankje. Maak foto's van de unieke architectuur van het Elektriciteitsmuseum en geniet van de kleuren van de zonsondergang die op het water worden weerspiegeld. Creëer onvergetelijke herinneringen met vrienden of geliefden die een leven lang meegaan als je de schoonheid van Lissabon vanaf het water verkent. Aan het eind van de tocht keer je terug naar Doca de Santo Amaro.

Lissabon: zonsondergangtour langs de rivier de Taag met snacks en drankjes

3. Lissabon: zonsondergangtour langs de rivier de Taag met snacks en drankjes

Ga mee op een cruise bij zonsondergang aan boord van de Príncipe da Beira in Lissabon. Bewonder de hoogtepunten van de stad terwijl je langs de rivier de Taag vaart. Nip aan rode of witte wijn, bier, water of frisdrank. Probeer pastel de nata, boter, jam, olijven en gedroogd fruit. Ontmoeting bij het kantoor van de activiteitenaanbieder en aan boord van de boot. Vertrek langs de oevers van de rivier de Taag. Bekijk de kleurrijke historische gebouwen in de wijk Alfama. Maak foto's van het 16e-eeuwse fort van de Toren van Belém. Bekijk de rode hangbrug van 25 april die de stad met Almada verbindt. Ontspan op een comfortabel schip terwijl je kijkt naar de weerspiegeling van de zonsondergang op het water. Keer terug naar uw startpunt aan het einde van uw cruise.

Lissabon: zeiltocht met drankjes overdag/zonsondergang/avond

4. Lissabon: zeiltocht met drankjes overdag/zonsondergang/avond

Maak een onvergetelijke 2 uur durende rondvaart door Lissabon op de rivier de Taag met live toelichting van de bemanning. Ontdek de prachtige waterkant van de stad op een zeilboot terwijl je onderweg de vele historische monumenten en iconische bezienswaardigheden bewondert.  Je wordt begroet door je schipper, die je bij de steiger aan boord van de zeilboot helpt. Proost met een welkomstdrankje en verken de waterwegen van Lissabon, waarbij je eerst langs het Monument der Ontdekkingen komt. Vaar onder de grandioze Brug van 25 april (Ponte 25 de Abril) en kijk omhoog om een glimp op te vangen van het Christusbeeld, Cristo Rei. Terwijl je de prachtige bezienswaardigheden van gebouwen, bruggen en schepen in je opneemt, luister je naar de bemanning die jou enkele curiositeiten en leuke weetjes vertelt over de plaatsen waar je langs vaart.  Zet de reis voort naar het historische stadscentrum, waar je kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht op het  Praça do Comércio, de Basílica da Estrela en het Castelo de São Jorge, dat zich op de hoogste heuvel van Lissabon bevindt.  Aan het einde van je boottocht door Lissabon kun je de unieke architectuur van het MAAT Museum (Museu de Arte, Arquitetura e Tecnologia) en de beroemde Toren van Belém (Torre de Belém) bewonderen. Als je de zonsondergangsoptie hebt gekozen, ervaar je ook de stad verlicht tijdens het gouden uur, gevolgd door een prachtige zonsondergang.

Lissabon: Boottocht bij zonsondergang met muziek, drankjes en kerstfonkel

5. Lissabon: Boottocht bij zonsondergang met muziek, drankjes en kerstfonkel

Finish je dag met een hoge noot door aan boord te klimmen van een boot om over de rivier in Lissabon te varen. Neem een pauze van een dag sightseeing onder het genot van een drankje en dans met vrienden of familie. Maak kennis met enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Heb je ooit gedacht aan een sightseeing-ervaring van de fantastische stad Lissabon, verlicht met de schittering van Kerstmis met een bevoorrecht uitzicht. Deze tour is perfect om de gigantische kerstboom in Terreiro do Paço te bekijken vanuit een panoramische kamer in een fantastisch historisch schip. Maak een tocht aan boord van een historische boot, gebouwd in Duitsland met planken die gerecycled zijn van tanks uit de Eerste Wereldoorlog. Ontdek het eerste schip ter wereld met roestvrijstalen schroeven en het eerste schip in Portugal dat op diesel voer. Laat je zorgen los en geniet van het prachtige uitzicht op de zonsondergang terwijl je vaart. Ontspan in de overdekte ruimte met een wijntje of biertje, of sta op en dans op levendige muziek.

Lissabon: zeilboottocht over de rivier de Taag

6. Lissabon: zeilboottocht over de rivier de Taag

Ontdek Lissabon vanaf een boot terwijl je over de rivier de Taag zeilt. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en geniet van een ontspannende tijd op het water. Stap in de jachthaven van Doca do Bom Sucesso aan boord van de zeilboot. Vaar over de rivier de Taag langs het Monument der Ontdekkingen onder de Ponte 25 de Abril door. Vervolg je tocht over de Taag en bewonder de grote verscheidenheid aan bouwstijlen in Lissabon. Op de terugreis naar de jachthaven passeer je het standbeeld Christus Koning aan de zuidelijke oever en de toren van Belém. Als je de optie voor zonsondergang hebt geselecteerd, kun je de zon achter de horizon van Lissabon zien verdwijnen – een romantisch uitzicht dat perfect is voor stelletjes. Je kunt ervoor kiezen om de bemanning van de zeilboot te helpen met zeilen (ervaring niet vereist) of gewoon te ontspannen op het dek.

Lissabon: 72/96-uurs hop on, hop off-ticket voor bus, tram & boot

7. Lissabon: 72/96-uurs hop on, hop off-ticket voor bus, tram & boot

Ontdek alle delen van Lissabon met een gecombineerd bus-, boot- en tramticket en krijg onderweg toegang tot het openbaar vervoer. Verken de monumenten en musea van de stad in talloze wijken met 2 verschillende dubbeldekkerrondleidingen met audiogids, een gele boottocht en een rondleiding met de historische tram. Bewonder de Manuelijnse architectuur van de pleinen en lanen van Lissabon tijdens de Belém Lissabon-tour, en ontdek strakke, moderne gebouwen tijdens de moderne Lissabon-bustour. Reis terug naar het 'tijdperk van de ontdekkingen' in Belém en Ajuda, en dwaal door de traditionele wijken Alfama, Mouraria, Baixa, Chiado, Estrela en Lapa. Maak een ritje met het oudste vervoermiddel van Lissabon en klim aan boord van een tram naar het Castelo São Jorge. Reis door historische gebieden zoals Mouraria en Graça. Vaar onder de 25 de Abril-brug door en ga verder naar Belém aan boord van de gele boot. Bekijk monumenten zoals de Torre de Belém en Padrão dos Descobrimentos vanuit een ander perspectief. Ga terug naar Terreiro do Paço voor een prachtig uitzicht over Lissabon en stap in en uit waar en wanneer je maar wilt. Belém Lissabon Hop-On Hop-Off bushaltes Stopt 1. Praça da Figueira (Figueira-plein) 2. Restauradores (Restauradores-plein) 3. Marquês de Pombal 4. Winkelcentrum El Corte Inglés 5. Parque Eduardo VII (Eduardo VII-park) 6. Amoreiras-winkelen 7. Basiliek van Estrela 8. Pijler 7 9. Belém/ Museu dos Coches (Koetsenmuseum) 10. Mosteiro dos Jerónimos (Jerónimos-klooster) 11. Torre de Belém (toren van Belém) 12. Padrão dos Descobrimentos (Monument van de ontdekkingen) 13. MAAT (Museum voor Kunst, Architectuur en Technologie) 14. Docas-cruiseterminal 15. Avenida da Liberdade (Liberdadelaan) 16. Praça da Figueira (Figueira-plein) Moderne hop on, hop off-bus in Lissabon Stopt 1. Praça da Figueira (Figueira-plein) 2. Restauradores (Restauradores-plein) 3. Avenida da Liberdade (Liberdadelaan) 4. Cruiseterminal van Lissabon 5. Museu do Azulejo (Tegelmuseum) 6. Oceanário (Oceanarium, Aquarium van Lissabon) 7. Vasco da Gama Winkelen 8. FIL (tentoonstellings- en congrescentrum van Lissabon) 9. Torre Vasco da Gama (Vasco da Gama-toren)/ Hotel Myriad 10. Praça da Figueira (Figueira-plein) Hills Tramcar Tour (geen haltes op de route) 1. Praça do Comércio 2. Praça do Comércio Bezienswaardigheden waar de Hills Tramcar Tour langs komt maar niet stopt: • Porta's do Sol • Kathedraal van Sé/Lissabon • Rua da Conceição • Chiado • Camões • Estrela • Calçada do Combro • Chiado • Porta's do Sol • Graça Hop-on, hop-off-gele boottocht Stopt 1. Terreiro do Paço Estação Sul e Sueste (bootstation Terreiro do Paço) 2. Belém MAAT (bootstation van Belém) 3. Terreiro do Paço Estação Sul e Sueste (bootstation Terreiro do Paço)

Lissabon: Boottocht dolfijnen kijken

8. Lissabon: Boottocht dolfijnen kijken

Vertrek vanuit het stadscentrum van Lissabon op een snelle stijve opblaasbare boot. Voordat u de rivier de Taag verlaat, passeert u onder de 25 april-brug. Bekijk de prachtige monumenten in de wijk Belém, zoals het Monument van de Ontdekkingen, de Jerónimos en de Toren van Belém. Ga richting de vuurtoren van Bugio en krijg uitzicht op de Portugese kustlijn. Eenmaal aangekomen bij de oceaan kun je de dieren in het wild beter leren kennen en meer te weten komen over de soorten dolfijnen en zeevogels met een gespecialiseerde mariene bioloog aan boord. Breng maximaal drie uur door in de oceaan om dolfijnen te spotten en andere zeedieren te vinden, zoals zeevissen, haaien, kwallen of zelfs zeeschildpadden. Deze activiteit kan alleen worden uitgevoerd in gecertificeerde en erkende bootbedrijven om walvisachtigen in hun natuurlijke habitat te observeren.

Lissabon: boottocht dolfijnen spotten met zwemstop en drankjes

9. Lissabon: boottocht dolfijnen spotten met zwemstop en drankjes

Ga mee op een boottocht langs de oevers van de rivier de Taag in Lissabon en ga op zoek naar dolfijnen terwijl je richting de Atlantische Oceaan vaart. Stop onderweg om een verfrissende duik in het oceaanwater te nemen en geniet tijdens de cruise van gratis drankjes. Begeef je naar het ontmoetingspunt en word welkom aan boord van de boot voordat je vertrekt. Vaar over de Taag en bewonder enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Lissabon vanaf het water, waaronder de Belém-toren, de Discovery Standard en de 25 de Abril-brug, die de twee oevers van de Taag met elkaar verbindt. Leun achterover en ontspan terwijl uw kapitein routes navigeert waarvan bekend is dat ze door dolfijnen worden bezocht. Houd met de hulp van je ervaren bemanning deze intelligente zeezoogdieren in de gaten en zie ze in hun natuurlijke habitat. Profiteer ervan wanneer uw kapitein de boot stopt op een afgelegen strand en duik in het water voor een verfrissende duik. Geniet na het zwemmen en tijdens uw cruise van een selectie smakelijke drankjes, waaronder vers sap, koud water en alcoholische dranken.

Lissabon: Boottocht overdag, 's middags of bij zonsondergang met wijn

10. Lissabon: Boottocht overdag, 's middags of bij zonsondergang met wijn

Geniet van deze boottocht op de rivier de Taag. Ervaar de zonsondergang als nooit tevoren tijdens deze fantastische Sunset Sailing Boat Tour. Neem deel aan de beste bezienswaardigheden van Lissabon terwijl u vaart op een moderne en comfortabele boot. Beginnend bij Padrão dos Descobrimentos, vaar richting Cais das Colunas, Praça do Comércio tot Alfama, onder de brug door en in de buurt van Cristo Rei. Vanaf de rivier kun je Lissabon vanuit een nieuw perspectief zien en genieten van het fantastische uitzicht terwijl je vaart op het kalme water van de rivier de Taag. Heb het voorrecht om monumenten van Lissabon verlicht te zien, zoals de Padrão dos Descobrimentos, het Jerónimos-klooster, de Belém-toren en de brug over de Taag. Maak unieke foto's om je reis te onthouden.

Beschikbare activiteiten

134 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 9

Andere activiteiten in 25 aprilbrug

Wil je alle activiteiten in 25 aprilbrug bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over 25 aprilbrug

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 8.872 beoordelingen

Wat een fijne trip was dit. Philippe onze gids zorgde voor leuke anekdotes en voor ontspannen maar informatieve rondleiding naar Sintra, Palace de Pena. In Sintra kregen we wat tips, maar konden we ons eigen gang gaan. Cabo da Roca is prachtig en indrukwekkend, jammer dat we niet meer tijd kregen. Casais leuk om doorheen te slenteren. Al met al een aanrader, met bijzondere dank aan Philippe een bijzondere gids en de chauffeur voor de geweldige dag.

Geweldige tour om met de fiets te doen. De binnenstad hadden we reeds verkend o.a. met de hop on hop off bus en te voet. Dit deel is ideaal om met de fiets te doen langs de haven .

Het is de moeite waard om in zo’n middel eeuwse boot mee te varen. Goede gids en in meerdere talen te verstaan. Wij hebben enorm genoten!

Leuke kundige gids (Chaim). Fijne manier om de stad te ontdekken. Goede fietsen dus echt een aanrader!

Leuke fiets tour met fijne uitleg. Komt bij erg mooie delen van Lissabon.