2e Verdieping van de Eiffeltoren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

2e Verdieping van de Eiffeltoren: tours & tickets

Wat anderen zeggen over 2e Verdieping van de Eiffeltoren

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 29.813 beoordelingen

De gids was prima op tijd en praatte netjes rustig en begrijpelijk Engels...wat een verademing hier in Parijs. Ze heette: Aida en was super vrolijk en had er ook echt zin in..wat een Top vrouwtje. We ontmoeten haar in de buurt van de eifeltoren ongeveer 5 min daar vandaan, en na het opwachten van de groep gingen we op pad. Aangekomen bij de eifeltoren zagen we lange,lange,lange wachttijden om alleen al zeg maar onder de 4 poten van de toren te komen..ik schrok hier best van ..maar wat bleek ..mevr Aida loodste de hele groep langs een speciale toegangspoort naar "binnen"..Dit geeft een speciaal vip gevoel..eenmaal binnen zie je dat de rijen om echt in de toren te mogen nog veel langer zijn ..deed denken aan hele drukke dag in Efteling . Ook deze rijen worden gekruist en Aida zei: ik zeg 1x pardon tegen de mensen om te kruisen daarna mogen jullie dat ieder voor zich doen..hahaha..we zijn in 1 lange sliert als polonaise er tussen door gelopen. Boek deze toegang..het was in 1 woord Top !!

Hallo wij zijn een gezin van 4 personen en hebben op zondag 22 dec 2019 de ochtendtour met ontbijt naar de tweede verdieping van de Eiffeltoren gedaan. Onze super sharmante en enthousiaste tourgids Beatrice maakte er een hele leuke en informatieve tour van. Onze vragen werden netjes en met anekdotes beantwoord.

Goed geregeld met een gids. Trefpunt goed te vinden leuke gids. De gids leidt je alleen snel naar binnen zodat je lang in de rij hoeft te staan. Blijft bij je totdat je door de twee controle stations heen bent tot aan de lift en verder mag je zelf naar boven en rond lopen of wat je maar wilt.

Leuke formule met ontvangst met koffie en croissant. Enthousiaste stimulerende gidsen Béatrice en .... Leuke achtergrondverhalen Verrijking Fraai uitzicht vanaf 2e verdieping ( top meer gevoelsmatig; draagt niet wezenlijk bij aan de ervaring )

Onze gids Aida deed het voortreffelijk. We kregen veel interessante info onderweg naar de ingang. De Eifeltoren zelf konden we zonder begeleiding en op eigen tempo verkennen. Zeker de moeite!