9/11 Museum
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Volgens de COVID-19-reisadviezen van New York State moeten bezoekers uit bepaalde staten 14 dagen in quarantaine. Als je naar New York reist vanuit een van deze staten, dien je online het Travel Health Form in te vullen.
Regel nu je ticket!

9/11 Museum: tours & tickets

9/11 Museum: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in New York

Bekijk alle 574 tickets en tours

Wat anderen zeggen over 9/11 Museum

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 8.307 beoordelingen

Ontzettend fijn houvast en goed geregeld.

Het is gewoon makkelijk in gebruik en je hebt het dan alvast maar geregeld. Enige minpuntje is - maar kan ook aan mij liggen - dat er niet bij staat dat je bijvoorbeeld bij Rockefeller center een tijd moet reserveren. Dat wast bijvoorbeeld toch drie uur wachten, maar die hebben we natuurlijk ook weer goed gevuld. Dat is niet moeilijk in New York.

New York CityPASS®: bespaar 40% bij 6 topattracties Beoordeeld door

Erg indrukwekkend en zeer de moeite waard!

Onze guide vertelde indrukwekkend over de gebeurtenissen van 9/11. Hij was er zelf zo dichtbij die dag, waardoor zijn verhaal erg goed overkwam. Het museum was erg heftig, zakdoekjes aanbevolen, maar als je een goed beeld wilt krijgen van 9/11, dan zou ik zeker deze tour boeken.

Ground Zero en 9/11 Memorial tour & optioneel 9/11 Museum Beoordeeld door

Onze gids Taureen boeide vanaf het begin tot het einde!

Vanaf onze ontmoeting tot het einde wist Taureen onze aandacht moeiteloos vast te houden. Ze vertelt goed, is persoonlijk, je kunt met haar lachen. Als ze vertelt, is en blijft het stil. Een topper!

Super interessant, fantastistische gids.

Onze 2 gidsen wisten over wat ze spraken, mensen die het gebeuren hebben meegemaakt zijn nu nog emotioneel. Super interessant en heel veel info maar ook menselijke verhalen.

Ground Zero en 9/11 Memorial tour & optioneel 9/11 Museum Beoordeeld door

Mooie opstelling voor een indrukwekkende tentoonstelling

zeer emotionele tentoonstelling maar toch met een sprankeltje hoop. De uitdrukkingen van de toeschouwers spraken boekdelen.

New York: 9/11 Memorial & Museum voorrangsticket Beoordeeld door