Amsterdam
Staycation

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Uitstekende tour met Daniel! Daniel deed het onmogelijke om ons een interessante en informatieve ervaring te bieden. Hij is deskundig en gepassioneerd over het onderwerp en heeft een goed gevoel voor humor. We hadden geen betere gids kunnen vragen dan Daniel om meer te weten te komen over de geschiedenis van Amsterdam, Anne Frank en de Tweede Wereldoorlog!

Je moet zeker geschikt zijn voor deze activiteit, want het is erg vermoeiend. De route had voor ons iets langer mogen zijn - we waren in 60 in plaats van 90 minuten klaar. Een kaart met een route op de boot zou leuk geweest zijn omdat de papieren kaart in de regen heel snel onleesbaar wordt (anders hangt er ook een bordje op het kanaal zelf).

Claudia uitstekend voorbereide en vriendelijke gids. Hij legde ons details uit over de Joden in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog die ik niet kende op een duidelijke en lichte manier aanbevolen

Samen met buitenlandse gasten de rondwandeling genaakt (privé). Gids was erg kundig, kon het verhaal goed vertellen. En wist de luisteraars te boeien. Goede interactie ook.

Leuke gids die ons veel heeft verteld over de geschiedenis en de monumenten. Ontzettend leuke wandeling door de stad!