Dingen om te doen Aalsmeer

Aalsmeer: De beste dingen die je niet wil missen

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

1. Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.

Aalsmeer: traditionele Hollandse binnenvaartcruise

2. Aalsmeer: traditionele Hollandse binnenvaartcruise

Beleef een alternatieve kant van Aalsmeer terwijl je door de stadsgrachten vaart op een authentiek elektrisch schip. Vaar langs bezienswaardigheden als molen De Zwarte Ruiter en natuurbad Het Oosterbad. Ontmoet je gids en stap aan boord van het schip om jouw reis door de wateren rond Aalsmeer en Schiphol te beginnen. Reis terug in de tijd met de 'elektrische fluisterboot', een traditioneel Giethoorns schip dat is gemoderniseerd voor duurzaam reizen door de Oosteinderplassen. Vaar langs de Haarlemmermeer en geniet van een panoramisch uitzicht op Schiphol. Misschien krijg je zelfs vliegtuigen bij het opstijgen en landen te zien. Rond je cruise af in het natuurgebied en vaar langs molen De Zwarte Ruiter en natuurbad Het Oosterbad.

FloriWorld: zelfgeleide wandeltocht

3. FloriWorld: zelfgeleide wandeltocht

Verken de fascinerende wereld van levendige bloemen van Holland tijdens een zelfgeleide tour. Mis deze kans niet om een tuinmuseum en de magie van echte en virtuele bloemen te zien. Haal de Floriworld-armband nadat je bent aangekomen en activeer deze om de verschillende onderdelen van de attractie te ervaren. Word verliefd op de mooiste bloemen en ken ook hun impact op je dagelijkse leven. Luister naar de demonstraties van de kunstzinnige creaties van de bloemist en bekijk de informatieve video's uit de sierteeltbranche. Krijg de kans om virtueel bloemenvuurwerk af te steken tijdens de tour. Verwen je ogen met een 4D-filmpje waarin de bruidegom genaamd Daan zijn bruidsboeket vergeet op weg naar zijn bruiloft en in een tulpenveld belandt. Bezoek tot slot de veilingzaal waar u kunt deelnemen aan een bloemenveiling. Geniet van een unieke ervaring in de weelderige bloemenomgeving en krijg tal van mooie fotomomenten.

Veelgestelde vragen over Aalsmeer

Sitemap Aalsmeer

Wil je alle activiteiten in Aalsmeer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aalsmeer

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 215 beoordelingen

Dit ticket is zeker de moeite waard om mobiel te zijn in en rond Amsterdam. Wij wonen altijd in zandvoort en alleen een ritje daarvandaan naar Amsterdam kost nu 14,75 euro, dus het is echt de moeite waard. Los van het feit dat het soms ingewikkeld is om kaartjes te kopen in Nederland. Ruilen was ook gemakkelijk nadat we de winkel hadden gevonden. Als u bij het treinstation aan de kant van de metro uitstapt, gaat u rechtdoor. We zaten eerst aan de verkeerde kant Maar we zeiden dat het belangrijkste is dat het het zeker waard is

Met één kaart - bereik alles. Belangrijk om te weten: Luchtreizigers kunnen de tickets direct bij de bagageband halen met de QR-code uit een automaat. De geldigheid wordt pas bij het eerste gebruik geactiveerd. Voor alle vervoermiddelen geldt: log in met je kaart als je instapt en log uit als je uitstapt - ook als bijvoorbeeld de ingangen open zouden moeten zijn!!!!

Toen ik op de luchthaven van AMS aankwam, kon ik geen machine vinden om mijn ticket te valideren. Ik ging net naar de treinkaartjesbalie (5 minuten lopen in de aankomsthal van de luchthaven), liet ze mijn QR-code zien en slaagde erin mijn fysieke tickets te bemachtigen. ,Handig en probleemloos gratis reiskaartje voor een volledige dag.

Zeer goede ervaring met het kaartje. Kon overal rijden en bijna elke verbinding verzilveren. Heel duidelijk. Gedeeltelijk echter sterke busstoring.

Het is een geweldige manier om je te verplaatsen. U kunt het beste de App 9292 downloaden voor een eenvoudige routeplanning.