Dingen om te doen Aarhus

Aarhus: De beste dingen die je niet wil missen

Aarhus: zelfgeleide mysterietour in het centrum van Aarhus

1. Aarhus: zelfgeleide mysterietour in het centrum van Aarhus

Ontketen je innerlijke potentieel voor het oplossen van mysteries tijdens deze zelfgeleide tour door Aarhus. Los taken op die zijn geïnspireerd op echte gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog in Aarhus die je steeds dichter bij een oplossing brengen. Deze tour is ideaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Tweede Wereldoorlog. Nadat je je missiebestanden hebt verzameld bij Mor Anna in het centrum van Arhus, begint officieel het mysterieuze speurtochtspel. Alle aanwijzingen zitten in de envelop die je aan het begin van de tour hebt opgehaald. Loop als leden van het Deense verzet door het stadscentrum en de haven en voer een geheime missie uit. Het spel eindigt wanneer je het mysterie hebt opgelost en je missie met succes hebt uitgevoerd.

Aarhus: zelfgeleide audiowandeling

2. Aarhus: zelfgeleide audiowandeling

Download een levendige MP3-zelfgeleide audiotour gecombineerd met een volledig gedetailleerde kaart van het tourgebied en ga op een wandeltocht door Aarhus. Leer meer over de rijke geschiedenis van Aarhus, van het oude erfgoed van de stad tot moderne wonderen. Bekijk het Vikingmuseum en reis terug in de tijd in het unieke en fascinerende openluchtmuseum Den Gamle By. Bezoek het Women's Museum, de prachtige kathedraal van Aarhus, het theater van Aarhus en het prachtige stadhuis en concertgebouw van Aarhus. Wees getuige van de allernieuwste kunst en architectuur in Kunstal Aarhus en ARoS Art Museum, met zijn beroemde cirkelvormige skywalk, Your rainbow panorama. Bezoek de interessante attracties van Aarhus in je eigen tempo. De typische duur is 2 uur.

Aarhus: Magic Christmas Tour

3. Aarhus: Magic Christmas Tour

De exclusieve tour alleen beschikbaar tijdens de kerstperiode! Deze speciale tijden brengen magie naar Aarhus. Samen met uw professionele lokale gids bezoekt u de meest prachtig ingerichte plaatsen in de stad. Je zult je betoverd voelen door de charmante sfeer op straat die je alleen in deze tijd van het jaar kunt voelen! Wat is het verhaal van de kerstboom? Wie was de eerste om het in de wereld te versieren? Welke magische dingen kunnen er gebeuren tijdens de kerstperiode? Heb je gehoord over kerstspreuken? Je leert dit alles en hoort wonderbaarlijke kerstlegenden over Aarhus. Bezoek de ouderwetse kerstmarkt in Den Gamle en vul je hart met de vreugde en ervaar magie van Aarhus.

Aarhus: zelfgeleide mysterietour

4. Aarhus: zelfgeleide mysterietour

Ontketen je innerlijke potentieel voor het oplossen van mysteries tijdens deze zelfgeleide tour door Aarhus. Los taken op die zijn geïnspireerd op echte gebeurtenissen uit 1934 in Aarhus die je steeds dichter bij een oplossing brengen. Deze tour is ideaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Aarhus. Nadat je je missiebestanden hebt verzameld bij Mor Anna in het centrum van Arhus, begint officieel het mysterieuze speurtochtspel. Alle aanwijzingen zitten in de envelop die je aan het begin van de tour hebt opgehaald. Loop als detective door het stadscentrum en de haven en probeer een moord op te lossen. Het spel eindigt wanneer je het mysterie oplost en de juiste boosdoener aanwijst.

Aarhus: begeleide wandeltocht van 2 uur met romantische verhalen

5. Aarhus: begeleide wandeltocht van 2 uur met romantische verhalen

Maak een wandeling door de geschiedenis van Aarhus tijdens deze kleine groepswandeling van 2 uur. Verken de populairste locaties, beroemde bezienswaardigheden en oudste buurten van de stad. Ontmoet je deskundige gids in het ARoS Aarhus Art Museum. Je navigeert vervolgens door de schilderachtige straatjes en leert over de meest romantische en charmante plekjes in de stad, en hoort legendes en verhalen van je lokale gids. Leer meer over de beste plekken om een date te hebben in de stad of waar je de beste romantische foto's kunt maken terwijl je gids historische liefdesverhalen vertelt die verborgen zijn in de straten en gangen van de stad. Deze tour is bedoeld voor de nieuwsgierige bezoeker die meer wil doen dan alleen maar aan de oppervlakte krabben.

Aarhus: begeleide wandeling

6. Aarhus: begeleide wandeling

Samen met een professionele gids bezoek je de meest charmante plekjes van de stad. Aarhus kan je een van de beste kunstgalerijen ter wereld aanbieden, bekijk ze! Je krijgt de kans om de stad te verkennen terwijl je fascinerende feiten en legendes hoort. Wist je waarom Aarhus de gelukkigste stad ter wereld is? Je zult verrast zijn hoeveel verhalen er verborgen zijn in de straten, gebouwen en hoeken van Aarhus. Je charmante gids zal je vertellen wat er speciaal en uniek is aan het leven in deze stad. Perfect voor wie de stad voor het eerst bezoekt en er het maximale uit wil halen! Je krijgt de volgende attracties te zien: - ARoS Aarhus Kunstmuseum - Vrouwenmuseum - Kathedraal van Aarhus - Vikingmuseum - Dokk1

Sitemap Aarhus

Wil je alle activiteiten in Aarhus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.