Kies data

ABBA The Museum

ABBA The Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Stockholm: ticket voor ABBA The Museum

1. Stockholm: ticket voor ABBA The Museum

Bezoek het spectaculaire ABBA The Museum op het eiland Djurgården in Stockholm en geniet van een buitengewone ervaring met dit ticket. Je ziet de kostuums van de 4 bandleden samen met de gouden platen, originele items, memorabilia en veel meer. In dit museum ben je zelf een belangrijk onderdeel van de ervaring, dus aan het einde voel je je als het vijfde lid  van de band. Je ontdekt hoe je er uitziet in de legendarische kostuums en zingt in de legendarische Polar Studio, opgericht door ABBA-muzikanten Björn Ulvaeus en Benny Andersson. Ervaar de spannende 3D-avatars en stap op het podium met de band.

  • Toegangstickets
  • Hop on, hop off-tours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap ABBA The Museum

Wil je alle activiteiten in ABBA The Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over ABBA The Museum

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.199 beoordelingen

Het volledige leven van Abba wordt getoond tijdens het succes, evenals de nasleep van elk individu. Persoonlijk vond ik alle piano's, gitaren, andere instrumenten en de grote mixer die werd gebruikt voor het componeren en uitvoeren interessant. Activiteit: "Cool, iedereen kon op het podium dansen met de virtuele Abbas en zingen "Mama mia here I go again-haha..." Aan het einde is er een winkel met een breed scala aan producten. Het is een bezoek waard.

Zonder vooraf gemaakte afspraak kunt u niet naar het Museum, dus reserveer vooraf. U mag alleen op de afgesproken tijd in de rij staan, eerder wordt u weer weggestuurd. Dus 5 minuten van tevoren in het museum zijn - dat is genoeg! Er zijn altijd tijden half en verleden.

Het was geweldig om hier te zijn geweest! ABBA heeft me altijd vanaf het begin gevormd en blij gemaakt. Dus het moest hier een bezoek zijn. Heel goed gedaan het museum.!!!

We waren vroeg, veel eerder dan het tijdslot, maar we konden gewoon naar binnen. (Tip: ga zo vroeg mogelijk, dan is het nog lekker rustig)

Iedereen die naar Stockholm gaat moet dit museum bezoeken!