Kies data

Abeno Harukas 300

Abeno Harukas 300: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Osaka: belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen plekken begeleide wandeltocht

1. Osaka: belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen plekken begeleide wandeltocht

Osaka staat bekend om zijn heerlijke eten, eigenzinnige karakters en een stadsgeschiedenis die veel langer is dan die van Tokio. Kruip in de huid van deze unieke stad tijdens deze begeleide wandeling met een professionele Engelssprekende gids. Begin met een bezoek aan het kasteelpark van Osaka. Je gaat het kasteel niet binnen, maar kunt de grootse en imposante buitenkant bewonderen en slentert door het omliggende park. Hier leer je over de geschiedenis van Osaka en hoe het bijna 400 jaar geleden van de Japanners werd beroofd. Een korte treinrit brengt je naar Tsuruhashi, om het doolhof van Korea Town te verkennen. Verken de smalle straatjes en steegjes van deze vooroorlogse commerciële wijk. Een andere snelle reis met het openbaar vervoer brengt u naar het moderne Harukas-gebouw. Geniet van het uitzicht vanaf een van de hoge verdiepingen en ga vervolgens ondergronds om de eetzaal van het warenhuis eronder te verkennen. Bekijk producten van hoge kwaliteit die te koop zijn, zoals killer puffer fish en Kobe beef, onder andere. Niet ver van Harukas ligt de traditionele wijk Shin-sekai. Bekijk de enigszins afbrokkelende lokale hoogtepunten, perfect bevroren in de tijd. Ga vervolgens naar Namba, dat wordt beschouwd als het centrum van de huidige winkel-, eet- en uitgaanscultuur van Osaka. Bezoek Dotonbori, Osaka's versie van Times Square in New York, en verken de eigenzinnige achterstraten met hun eigen individualiteit en verrassingen in petto. Je bezoekt Kuromon Ichiba, een verse vismarkt die al meer dan 150 jaar een centrale rol speelt. Ontdek ten slotte Doguyasuji, een keuken- en kookdistrict. Kijk rond naar de wassen voedselmodellen, Japanse "noren" (gordijnen die aan de keukeningangen hangen) en gigantische aardewerkstukken.

Osaka: Sightseeingtour van een hele dag met een privévoertuig

2. Osaka: Sightseeingtour van een hele dag met een privévoertuig

Ontdek hoe Osaka eeuwenlang meer geschiedenis heeft dan Tokio en een handelscultuur die vandaag de dag nog steeds sterk resoneert tijdens deze rondleiding van een hele dag met een privévoertuig. De eerste stop is een bezoek aan het kasteel van Osaka, waar u het terrein zult verkennen en kunt genieten van het uitzicht op de buitenkant van het kasteel. Bezoek vervolgens wat naar verluidt de oudste boeddhistische tempel in Japan is, Shitennoji. Ga vervolgens naar Shin-sekai. Een korte wandeling door het gebied laat je typische gerechten, spelletjes en het beroemde slechte gevoel voor mode van Osaka zien. Bezoek na de lunch het Harukas-gebouw om het uitzicht over de stad te bewonderen terwijl je een glazen lift opstijgt. In de kelder van dit hoge gebouw is een lokale marktplaats waar een aantal van de beste gerechten worden tentoongesteld, zoals Kobe beef en high-end sushi. Vervolgens verken je Dotonbori, soms vergeleken met Times Square in New York. Verken de zijstraten en hoor interessante verhalen van je gids. Bezoek ten slotte de markt van Kuromon Ichiba, waar een diepe geschiedenis en een unieke sfeer heerst.

Osaka: hoogtepunten en verborgen juweeltjes privéwandeling

3. Osaka: hoogtepunten en verborgen juweeltjes privéwandeling

Sluit je aan bij een vriendelijke lokale gids in een authentieke ervaring van opwindend Osaka. Krijg een persoonlijke rondleiding door de fascinerende geschiedenis, cultuur en fantastische eetcultuur van de stad terwijl je wordt geleid tussen de levendigste wijken - en een paar buiten de toeristische route. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die graag hun vrije tijd besteden aan het delen van hun kennis van de stad met gelijkgestemde reizigers. Osaka's wervelwind van chaotisch winkelen, met lantaarns verlichte doolhoven van izakaya-bars en hectische uitgaanswijken aan het kanaal is veel om onder de knie te krijgen. Toch zal je lokale insider ervoor zorgen dat je het meeste uit je tijd samen haalt. Ontdek Osaka, alleen voor de lokale bevolking, waar vissers een delicatesse zijn en verkopers onderhandelen als een traditionele kunstvorm beschouwen. Spring op de trein naar het energieke uitgaansdistrict van Namba, een gebied dat bruist van de lokale bevolking die 24/7 op zoek is naar plezier. Slenter door de levendige straten naar Kuromon Market, een overdekte ruimte vol met meer dan 100 winkels en verkopers die straatvoedsel, schaaldieren en souvenirs verkopen. (Als je honger hebt, wijs dan op de zeevruchten waar je zin in hebt, van sint-jakobsschelpen tot zee-egels, en kijk hoe een verkoper recht voor je kookt!). Verken vervolgens het rustige Hozenji Yokocho, een geplaveide straat vol met oude Japanse bars en restaurants die de geest van het Osaka van weleer behouden, en zie Sennichimae Kitchenware Street - een straat die volledig is gewijd aan keukengerei en voedselvoorraden! Neem een kijkje in de winkels en restaurants langs de uitgaanswijk Soemon-cho, een gebied met meer dan 400 jaar geschiedenis, en verdwaal in Den-Den Town, de perfecte plek om camera's, computers, popcultuur, games en anime. Laat je daarna verblinden door Dotonbori, een momentopname van het typische Osaka, waar kolossale voedselborden en zwaailichten je pad verlichten (mis de opvallende Glico Running Man boven de Ebisubashi-brug niet), maak vervolgens een aangename wandeling door naar Shinsaibashi en de creatieve, op jongeren gerichte America-mura - een schatkamer van retrowinkels, onafhankelijke galerijen en coole cafés. Belangrijk: uw gepersonaliseerde route wordt gepland op basis van het aantal geboekte uren en aangepast aan uw voorkeuren. Zodra je hebt geboekt, neemt iemand van het team van de lokale touroperator contact met je op, dus laat het hen weten als je speciale wensen hebt. De plaatsen die u bezoekt, kunnen verschillen van de vermelde plaatsen en deze worden door uw gastheer gekozen op basis van uw interesses en voorkeuren.

Osaka: hotspots en verborgen juweeltjes Kickstart privétour

4. Osaka: hotspots en verborgen juweeltjes Kickstart privétour

Je krijgt een inzichtelijk inzicht in de alledaagse Japanse gewoonten, inclusief onderwerpen waar andere lokale gidsen bezoekers misschien niet graag over vertellen, dus stel me alsjeblieft al je vragen (ik ben half Japans, half Australisch ... biraciaal, dus meer ruimdenkend hahaha) Eerst glip je door het niet-toeristische verborgen doolhof van bar-/restaurantzones in het centrum van Osaka, en krijg je zelfs een korte glimp van een Yakuza-clubhuis (het is veilig en we lopen er gewoon langs). Na het bekijken van de traditionele vismarkt Kuromon Ichiba Market, waar topchefs elke dag blijven winkelen. We zullen dat contrasteren door stille geplaveide steegjes in te duiken om een mystieke tempel en zijn eeuwenoude unieke geschiedenis te ontdekken, terwijl we boetiekrestaurants en verborgen winkels passeren. Wees voorbereid op een zintuiglijke overbelasting terwijl we langs gekke, meer dan levensgrote billboards navigeren die de moderne Japanse cultuur belichten. Je krijgt veel interessante verhalen over Osaka te horen terwijl we door de centrale Dotonbori-rivier in het centrum kuieren ... en een aantal fantastische fotomomenten krijgen. De Amerikaanse stad verderop geeft een merkwaardig inzicht in wat Japanners denken wat Amerika is hahaha. De retrostad Shinsekai is net zo intrigerend met zijn mix van gekke visrestaurants tot zijn oude Japanse gamepalors...het zorgt voor veel nostalgie! Je zult versteld staan van het retrograde neon in de hele stad en het opwindende nachtleven waar Osaka zo beroemd om is. Deze tour staat bekend om het blootleggen van de contrasterende gezichten van Osaka! Opmerking: je gaat naar alle bovengenoemde plaatsen tijdens de tour van 3 uur Opmerking: tijdens de 4 uur durende tour bezoeken we al het bovenstaande plus 3 extra plaatsen: een messenwinkel (een privédemonstratie gegeven), een overvloed aan buiten de gebaande paden vol authentieke restaurantsteegjes, volledige dekking van het Dotonbori River-gebied met meer een dieper inzicht in het lokale leven in Osaka. Opmerking: Osaka Castle wordt alleen bezocht tijdens de 5 uur durende tour (aangezien het meer dan 1 uur duurt om dit 15 hectare grote land waarop Osaka Castle is gebouwd te bekijken. Ik hoop dat mijn tour meer dan memorabel is! :)

Overzicht activiteiten in Abeno Harukas 300

Wil je alle activiteiten in Abeno Harukas 300 ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.