Je volgende reis is je beste

Wij veranderen hoe de wereld reist

Onze ultieme bestemming is om van gewone trips buitengewone ervaringen te maken. Je persoonlijke gids voor fantastische belevenissen: dat zijn wij. Waar je reis ook heen gaat, wij laten je kennismaken met de meest unieke en onmisbare dingen om te doen. Met GetYourGuide aan je zijde, en in je zak, is het nog nooit zo makkelijk geweest om goede herinneringen te creëren. Miljoenen reizigers hebben GetYourGuide al gebruikt om hun reisdromen uit te laten komen. En dit is nog maar het begin. Wij veranderen de manier waarop mensen hun bestemming beleven, zodat iedereen zijn of haar droomvakantie kan samenstellen. Het is jouw reis, op jouw manier.

Wij maken reizen makkelijk

Zeg de stress vaarwel

Kijk eens rond, boek, en wij vertellen je wanneer je waar moet zijn. Jij hoeft alleen nog maar te genieten.

Vrouw in een kajak.

Neem geen genoegen met gemiddeld

Fantastische belevenissen: daar doen we het voor. Op GetYourGuide vind je onovertroffen activiteiten voor alle smaken en leeftijden.

Uitzicht op het Colosseum in Rome

Verspil geen moment

De beste herinneringen komen niet van het in de rij staan. Boek van tevoren en sla de rijen voor ‘s werelds grootste attracties over.

Reiziger die van haar activiteit geniet

Maak het allemaal mee

Krijg persoonlijke tips voor en tijdens je reis om het beste van je bestemming te beleven.

Gemaakt voor reizigers

  • “Super! Op tijd opgehaald voor de deur. Aardige chauffeur. Alles perfect geregeld. Top, een dikke 10!”
    - Yvonne na haar tour door de Wieliczka-zoutmijn

Jouw reis, op jouw manier

Vind de beste dingen om te doen, waar je ook heen gaat.

Begin met plannen

Onze reis tot nu toe

De wereld openstellen voor iedereen is de kern van GetYourGuide. Sinds de oprichting in 2009 heeft het idee van reizen dat studiegenoten Johannes, Tao, Martin en Tobias voor ogen hadden een revolutionaire draai aan het toerisme gegeven. Het begon allemaal toen Johannes een dag te vroeg in Beijing aankwam. Hij kende de stad niet en dwaalde maar wat rond, zonder enig idee wat hij kon doen of waar hij heen kon gaan. Pas toen Tao ook arriveerde en voor lokale gids speelde, konden ze samen de stad verkennen.Weer terug in Zürich, vol inspiratie en met een duidelijke visie voor de toekomst, besloten onze oprichters de reiswereld te veranderen. Het resultaat? Een platform dat de beste activiteiten van over de hele wereld verzamelt, allemaal op één plek.

De vier oprichters van GetYourGuide in het hoofdkantoor in Berlijn.

Tao Tao, Martin Sieber, Johannes Reck en Tobias Rein

Wat begon in een studentenkamer ontwikkelde zich tot marktleider: er is een hoop veranderd binnen GetYourGuide. Wat niet veranderd is, is onze vastbeslotenheid om fantastische belevenissen te creëren en van je volgende reis je beste te maken.

Sluit je bij ons aan