Over GetYourGuide

Historische wandeltochten, shoppen, kooklessen... er zijn ontelbaar veel dingen te doen wanneer je op een nieuwe bestemming bent. Maar hoe weet je nou precies waar je moet beginnen?

GetYourGuide verzamelt en categoriseert alle tours & activiteiten wereldwijd, zodat jij minder hoeft uit te zoeken en meer kunt genieten. Van Afrika tot Oceanië en de hele wereld rond - we maken het voor jou simpel om fantastische ervaringen te vinden én te boeken.

Zodat je uiteindelijk die onvergetelijke vakantie hebt - of gewoon een geweldige dag!

 

Waarom voor ons kiezen?

De grootste verzameling van tours en activiteiten ter wereld

Op dit moment liggen er meer dan 29000 activiteiten op jou te wachten. Wat je ook wilt doen - proeven van heerlijke tapas in Spanje of snorkelen in de kleurrijke koraalriffen van Queensland - je kunt het hier vinden.

Professionele lokale gidsen

Onze community van reisleiders en gidsen wéét wat leuk is. Het is tenslotte hun beroep om jou de wereld te laten zien! We onderwerpen al onze partners aan een streng selectieproces zodat jij zorgeloos op pad kunt.

Beste prijs garantie

De prijzen op GetYourGuide worden constant geupdate door onze lokale gidsen en bevatten geen verborgen kosten. Laat het ons weten wanneer je een activiteit ergens anders goedkoper vindt - dan vergoeden wij het verschil.

Uitstekende klantenservice - altijd beschikbaar

Met kantoren in Noord-Amerika en Europa is ons klantenserviceteam altijd beschikbaar. Of je al onderweg bent of thuis zit te surfen, je kunt ons altijd opbellen of e-mailen. We staan je graag te woord!


Het bedrijf

Sinds de oprichting in 2009 is GetYourGuide uitgegroeid tot één van de meest veelbelovende online travel startups. Gesteund door investeringsmaatschappijen zoals Spark Capital, Highland Capital Partners en PROfounders Capital is GetYourGuide actief in zes landen en zijn er kantoren geopend in Berlijn, Las Vegas en Zurich. Behaalde awards zijn onder andere de Swiss Economic Award 2013, de Swiss ICT Award 2012, de 2011 De Vigier Prize en de Swiss Venture Leaders award in 2010.

De wereld is groot.

Ontdek haar!