Abu Dhabi Heritage Village

Enter your dates to find available activities

Abu Dhabi Heritage Village: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Abu Dhabi: stadstour van halve dag met gids

  1. Abu Dhabi: stadstour van halve dag met gids

  Verken het altijd veranderende Abu Dhabi op een tour van een halve dag met een gids die de taal van jouw voorkeur spreekt. Je bezoekt traditionele en moderne bezienswaardigheden zoals de Sjeik Zayed-moskee en de attracties op de Corniche Road. Je wordt opgehaald bij je hotel in Abu Dhabi (let op: ophalen in Dubai is niet mogelijk) en rijdt naar de spectaculaire Sjeik Zayed-moskee, één van de belangrijkste gebedsplaatsen in de Verenigde Arabische Emiraten. Bewonder het binnenhof, de minaretten, de smalle zuilen aan het water en zie kalligrafie in de stijlen Naskhi, Thuluth en Kufic. Vervolgens rijd je in de richting van de Perzische Golf, terwijl je onderweg geniet van de moderne ontwikkelingen aan Corniche Road. Bewonder hypermoderne wolkenkrabbers en luxehotels aan het strand zoals het Emirates Palace. In Port Zayed ten noordoosten van de stad bezoek je de traditionele groenten-, dad...

  Geweldig leuke tour met bezoek aan Moskee. Keurig op tijd vertrokken in ochtend zodat het ook nergens nog niet erg druk was. Onze gids Abu was erg goed informatief en vertelde veel over leven in Emiraten, over de Emirati zelf en de buitenlanders die er wonen.

 • Abu Dhabi: stadstocht van 4 uur met de Sheikh Zayed-moskee

  2. Abu Dhabi: stadstocht van 4 uur met de Sheikh Zayed-moskee

  Deze ervaring zal je toelaten om een selectie van zorgvuldig gekozen hoogtepunten van de mooie hoofdstad van de VAE te bezoeken. Van zijn opmerkelijke moderne gebouwen tot een glimp in het verleden bevat deze ervaring enkele van de meest verbluffende architectuur die je kunt vinden. Je ziet een unieke mix van cultuur en fijne traditionele kunsten en ambachten in de oosterse markten en het Handicrafts Center van Abu Dhabi. Je betreedt een wereld waarin islamitische ontwerpen en elementen een rol spelen in de moderne architectuur, waarbij het nieuwe wordt gecombineerd met oude tradities uit het oosten en het westen, in deze stad waar de glorieuze greens van de tuinen wedijveren met de blauwen van de zee en de lucht.

 • Stadstour Abu Dhabi met Louvre Museum

  3. Stadstour Abu Dhabi met Louvre Museum

  Laat Dubai even achter je en reis naar Abu Dhabi tijdens deze uitgebreide dagexcursie. Leer over de rijke historie van de hoofdstad terwijl je langs de Golfkust reist en bezoek de geweldige Sheikh Zayed-moskee. Je wordt opgehaald bij je hotel en naar Abu Dhabi vervoerd. Onderweg kom je langs de haven van Jebel Ali, de grootste door de mens gemaakte haven ter wereld.  In Abu Dhabi ga je eerst naar het typische eiland Yas, waar de geweldige golfbaan Yas Links, het Yas Viceroy Hotel en de F1-racebaan Yas Marina liggen. Ook het mooie themapark van Ferrari is op dit eiland te vinden. Je pauzeert even buiten bij Ferrari World om foto's te maken en gaat vervolgens door naar de Yas Marina voor een tocht op een jacht van 1 uur. Geniet van de zon terwijl je de bouwprojecten op het eiland Yas bewondert vanaf de zee. Na de tocht op het jacht ga je verder langs de kustweg naar het eiland Saadiyat d...

  We had a really nice day in Abu Dabhi! Our guide even add an extra stop after we asked for the Louvre. I should really recommend this tour to other people who visit Dubai!

 • Abu Dhabi: stadstour en woestijnsafari

  4. Abu Dhabi: stadstour en woestijnsafari

  Dit pakket biedt je een speciale combinatie, bestaand uit een 4 uur durende ochtendwandeling door de stad en een 6 uur durende avondsafari in de woestijn. Begin de dag met het verkennen van de de bruisende stad Abu Dhabi en sluit deze af met het serene uitzicht op de zandduinen in de woestijn. Neem tussen de twee activiteiten een pauze in het comfort van je accommodatie. De ochtendtour door Abu Dhabi begint met een 1 uur durend bezoek aan de goddelijke Sjeik Zayed-moskee. Bewonder de structuur en het goud, marmer, steen en de kristallen die bij de bouw van de moskee werden gebruikt. Zie hoe een van de grootste moskeeën ter wereld plaats biedt aan ongeveer 40.000 mensen. Vervolgens bezoek je het  Heritage Village, een gereconstrueerd Emirati-dorp, waar je een indruk kan krijgen van de traditionele manier van leven van de bedoeïenen. Dan rijd je naar de eilanden Saadiyat en Yas. Je ziet ...

 • Abu Dhabi: stadstour met gids en Ferrari World-ticket

  5. Abu Dhabi: stadstour met gids en Ferrari World-ticket

  Verken Abu Dhabi en geniet van een bezoek aan het hypermoderne themapark Ferrari World. Je tour begint met een bezoek aan de Sheikh Zayed-moskee, waar je de prachtige architectuur kunt bewonderen die de schoonheid van islamitische kunst illustreert. Ga verder naar het Emirates Palace, een inspirerend hotel met 114 imposante koepels en fantastische suites versierd met goud en marmer. Je bezoekt dan het Heritage Village, waar je meer te weten kunt komen over het leven van de bedoeïenen. Daarna kunt u genieten van het uitzicht op de indrukwekkende skyline van Abu Dhabi terwijl u doorrijdt naar Al Corniche. De tweede helft van je dagtocht brengt je naar het grootste overdekte themapark ter wereld - de Ferrari World. Ervaar de adembenemende snelheidsroes op de Formula Rossa achtbaan en test je rijvaardigheid op een van de vele simulators. Beleef een verscheidenheid aan optredens, bewonde...

Other Sightseeing Options in Abu Dhabi Heritage Village

Want to discover all there is to do in Abu Dhabi Heritage Village? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi Heritage Village

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 7.982 beoordelingen

De gids was erg punctueel, vroeg altijd naar mijn wensen en gaf vriendelijk interessante informatie door. Het hoogtepunt was het bezoek aan de moskee, allemaal onder de zeer moeilijke Corona-omstandigheden, omdat veel bezienswaardigheden niet te bezoeken zijn.

Geweldig leuke tour met bezoek aan Moskee. Keurig op tijd vertrokken in ochtend zodat het ook nergens nog niet erg druk was. Onze gids Abu was erg goed informatief en vertelde veel over leven in Emiraten, over de Emirati zelf en de buitenlanders die er wonen.

Joshua, onze gids was zeer informatief en deskundig en behulpzaam. Mijn enige kritiek is dat ik wou dat er nog een paar fotomomenten waren geweest, maar verder was het een goede tour.

Zeer goede optie, maar tussen de ochtend- en middagtour is er bijna niet veel tijd voor lunch. We moesten vragen om luch boxes in het hotel en lunchen onderweg.

We hadden een klein groepje van 8, met super gids, niets was teveel