Meer foto's

Vanaf € 46 per persoon

Abu Dhabi's Valkenhospitaal Tour

Product ID: 20734
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek het unieke Valkenhospitaal van Abu Dhabi en het Valkenmuseum
  • Zie hoe een valk een pedicure krijgt!
  • Zie prachtige valken vrij vliegen door de volière
  • Maak een foto met een valk op je arm als souvenir
Overzicht
Ontmoet de majestueuze valken van het Abu Dhabi's Valkenhospitaal en leer de geschiedenis van de valkenjacht en hoe valken tegenwoordig leven. In de volière zie je de valken vrij vliegen en zal er zelfs één op je arm zitten!
Wat te verwachten
Deze unieke 2-uur durende tour biedt de zeldzame mogelijkheid om van dichtbij valken te zien en om meer te weten te komen over deze majestueuze vogels. Je leert de geschiedenis van de valkenjacht en ontdekt hoe valken tegenwoordig leven.

Het hospitaal is centraal gevestigd in Abu Dhabi, dichtbij het internationale vliegveld, en heeft meer dan 42.000 valken verzorgd sinds de opening in 1999. Vanaf 2007 is het geopend voor het publiek en kun je valken van dichter bij zien dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Bezoek het unieke museum waar je van alles ziet over het traditionele gebruik van de valkenjacht en de verschillende instrumenten die hier bij worden gebruikt.

Ga verder naar verzorgingsruimte en zie hoe deze kostbare vogels veer-reparaties en pedicures ondergaan! Ontdek het harde werk dat in de verpleging van valken zit.

In de grote volière van het ziekenhuis zie je de valken vrij vliegen, maar het hoogtepunt van de tour is één van prachtige valken die op je arm zit in de schitterende tuinen. Er wordt een foto van dat moment gemaakt als souvenir van deze bijzondere ervaring.
Inbegrepen
  • Drinken
Niet inbegrepen
  • Vervoer
Trefpunt

Abu Dhabi's Valkenhospitaal Musaffah weg richting Abu Dhabi International Airport Na het laatste tankstation op de Airport road, rechts afslaan naar Dubai/Sweihan 3 km nadat je de brug gepasseerd bent, maak je een bocht van 90 graden na de watertank bij de afslag Al Falah waar het bord Abu Dhabi Falcon Hospital te zien is. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• We zijn dichtbij (ongeveer 6 kilometer) het Abu Dhabi International Airport gevestigd. Taxi’s zijn beschikbaar vanuit alle delen en alle hotels van de stad
• Dit is een Engelstalige tour
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (148 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Abu Dhabi Falcon Hospital

Product ID: 20734