Abu Dhabi
Activiteiten in de openlucht

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Het was echt een belevenis, geld meer dan waard. De BBQ in de woestijn was erg goed, heerlijk gegeten. Quad rijden , zandsurfen en woestijnsafari onvergetelijk. Overal was aan gedacht, er werden 's avonds dekens uitgedeeld voor de kou, henna tekening op de hand, kameel rijden, waterpijp roken , kampvuur , dansers. We hadden een top gids , Biju , hij maakte het compleet. Was erg behulpzaam en hield overal rekening mee !

Gave ervaring waar je wel sterke maag voor nodig hebt

We werden om 07.00 uur opgehaald en dan is er van zonsopkomst al geen sprake meer, maar de dunebashing met de 4x4 is echt een aanrader. Heel gaaf om met je auto over de duinkammen te rijden. De gids reed heel netjes en wist precies waar hij wel en niet moest gaan. Het ritje op de kamelen en stukje sandboarden is leuk, maar dunebashing is waar het om draait.

Alles is heel goed meegevallen. 45 min rijden vanuit de haven van Abu Dhabi dan de duinen in, prachtige duinen ook en adrenaline verzekerd. Heel goede gids. Het sandboarden stelt niet heel veel voor, is al zittend vanaf een kleine Heuvel en de kamelenrit is 10 min. Maar dat was net erg want die zaten niet gemakkelijk

Very cool experience, excellent service: the driver took all the time for us to make pictures and he helped making them. Advise is to book a private one as the time taken for us was great.

Superleuk om met een jeep over de zandduinen te rijden. Gids/chauffeur was heel professioneel en behulpzaam met het maken van foto's ed. Kameelrit was heel kort.