Abu Dhabi
Architectuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flere reisetips for Abu Dhabi

Vil du vite mer om aktiviteter i Abu Dhabi? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.938 beoordelingen

Vlotte ophaling , auto met 7 plaatsen . Zaten achteraan met weinig beenruimte werd opgelost door te switchen van plaats bij retour. Moskee prachtig , gids zeer vriendelijk . Voldoende uitleg en kans voor photo ‘s . Een nadeel : ik kreeg zwart kleed bij de ingang Maar hadden maar beperkte maten mee . Kreeg xxxl waar ik me absoluut slecht in voelde . Koninklijk paleis , mooi en voldoende tijd . Lunch in de mall en daarna de ethiad toren. Leuk maar niet echt een meerwaarde na de Burj el kalifa .

Wij wilden eigenlijk vooral het Louvre zien, maar waren achteraf heel blij dat we ook de prachtige moskee hebben gezien. Dit kan je voor dit geld niet op eigen houtje doen vanuit Dubai of je moet er echt heel veel moeite voor doen. Geweldige gids Haseeb. Hij heeft ons in enkele uren meer geleerd over VAE dan we een hele week voordien zelf opzochten. Sympathiek, altijd daar waar hij moest zijn en nooit opdringerig.

Wat een prachtig en indrukwekkend gebouw. Helaas stelt de collectie van het museum toch iets teleur. Veel antiquiteiten. Weinig kunst. Maar de architectuur van het gebouw maakt dit zeker goed. Het kindermuseum daarentegen vonden wij erg leuk, ook zonder kinderen. Heel leuk gedaan. Je kunt goed parkeren bij het museum. En de buitenruimtes zijn heerlijk koel door de zeebries.

Een hele fijne ervaring gehad en Noor was erg aardig en heeft alles goed uitgelegd. Einde van de dag toen we waren uitgestapt was mijn zoontje zijn auto in de bus vergeten. Ik heb geappt met Noor of de auto in de bus lag. De auto lag inderdaad nog in de bus. Hij was zo vriendelijk om de auto te brengen naar ons hotel. Gewoon een top persoon.

Hele leuke dag gehad met een gemêleerd gezelschap. Enthousiaste gids. Veel informatie over het land. Goede begeleiding bij de Moskee, Palace en Towers. Lekker gegeten van het Arabische buffet. Langer weggeweest dan de genoemde 8 uur.