Abu Dhabi
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flere reisetips for Abu Dhabi

Vil du vite mer om aktiviteter i Abu Dhabi? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Wat een super excursie!!! Ruim 45 minuten op een kameel, in alle rust en als je wilt maakt de tourguide (Adiat) fotos van je met je eigen telefoon. Wij hebben wel 40 fotos en meerdere filmpjes! Daarna heerlijk genieten van de zonsondergang met dadels en arabic coffee. Om vervolgens in het kamp heerlijk te bbq-en, genieten van 3 shows. Je kunt henna laten zetten, shisa roken en fotos maken met traditionele kleding. Daarna wordt je weer netjes afgezet op de meeting point (hotel, haven). Echt top top top!!

Very cool experience, excellent service: the driver took all the time for us to make pictures and he helped making them. Advise is to book a private one as the time taken for us was great.

Superleuk om met een jeep over de zandduinen te rijden. Gids/chauffeur was heel professioneel en behulpzaam met het maken van foto's ed. Kameelrit was heel kort.

Het was een hele leuke ervaring. De rijvaardigheden van de chauffeur waren erg goed. Verder was hij hulpvaardig en creatief met het maken van foto's.

Een goed georganiseerde uitstap, correct op tijd en niet al te toeristisch. Verzorgde barbecue.