Abu Dhabi Fotografietours

Abu Dhabi Fotografietours: Onze meest aanbevolen

Dubai: rondleiding Grote moskee Sheikh Zayed met fotograaf

1. Dubai: rondleiding Grote moskee Sheikh Zayed met fotograaf

Vertrek vanuit Dubai voor de majestueuze Grote moskee Sheikh Zayed in Abu Dhabi. Je wordt vergezeld door een professionele fotograaf om de beste momenten van je reis vast te leggen. De hedendaagse islamitische architectuur biedt plaats aan duizenden bezoekers tegelijk. Deze ervaring biedt een exclusief beeld met de moskee als achtergrond, zodat je prachtige foto's maakt. Het interieur van de moskee verwelkomt je met florale patronen en inheemse kalligrafieën. De buitenoppervlakken zijn samengesteld uit Sivecmarmer uit Griekenland en Macedonië, waardoor het zo groots is als de naam doet vermoeden. De hoofdkoepel van de moskee blijft bestaan als een van de grootste moskeekoepels ter wereld. De fotograaf krijgt verbazingwekkende foto's van deze architectonische wonderen en je bent vrij om voor deze structuren te poseren om gefotografeerd te worden. Het zou een voorrecht zijn om professionele foto's te maken van 's werelds grootste handgeweven tapijt, het grootste marmeren mozaïek bloemenontwerp, de grootste kroonluchter en glazen panelen bezaaid met Swarovski-kristallen, die enkele van de oneindige attracties van de moskee zijn. Je kunt de reflecterende poelen rond de moskee zien die haar glorie toevoegen. Je wordt nooit moe van het verkennen en vastleggen van elke hoek van deze prachtige architectuur. Het zijn de fotosessies in elke hoek van de Grote Moskee die deze reis memorabel maken.

Abu Dhabi: professionele fotoshoot in de Sheikh Zayed-moskee

2. Abu Dhabi: professionele fotoshoot in de Sheikh Zayed-moskee

Leg de beste herinneringen aan je tijd in Abu Dhabi vast met een fotoshoot in de Sheikh Zayed Grand Mosque. Nadat je je professionele fotograaf op het ontmoetingspunt hebt ontmoet, ga je naar de moskee, waar de fotograaf de beste foto's van je reis maakt tegen de mooiste achtergrond van de stad. Ontdek in de moskee rijke bloemenpatronen en kalligrafie. Bewonder buiten Sivec-knikkers gemaakt in Macedonië en Griekenland. Je krijgt ook de mogelijkheid om je foto te laten maken voor een van 's werelds grootste moskeekoepels. Laat je foto maken met de achtergrond van 's werelds grootste handgeweven tapijt, of voor 's werelds grootste marmeren mozaïek bloemdessin. U kunt ook voor de kroonluchter en glazen panelen van Swarovski-kristallen gaan staan voor een glamoureuze foto. Beëindig de fotoshoot door de glorie van de reflecterende zwembaden rond de moskee te bewonderen. Ga na het moskeebezoek naar het Cinnabon Cafe voor verdere verfrissingen. Je ontvangt de foto's van je tour de volgende dag via e-mail.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Abu Dhabi

Welke topattracties zijn een must-see in Abu Dhabi?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Abu Dhabi?

Abu Dhabi: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Sitemap Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 164 beoordelingen

Vandaag zijn we met mijn familie naar de Sheikh Zayed-moskee geweest. Onze gids was haat. Een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring. Maar bovenal wil ik benadrukken dat we met Hassen een sensationele gids hadden. Stipt, betrouwbaar, respectvol, vriendelijk, behulpzaam en onderhoudend. Met zijn manier van doen maakte hij de dag tot een onvergetelijke ervaring voor ons, en ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om hem uit de grond van mijn hart te bedanken. De fotograaf was ook ontzettend vriendelijk, behulpzaam en enthousiast om de beste foto's te maken. Dit team is gewoon geweldig!

Een geweldige dag, alles was perfect, de gids Mohammad Iqbal een gids die ik ten zeerste aanbeveel, hij leidde ons door het avontuur om ons kennis te laten maken met de prachtige en gezegende moskee, en de fotograaf niets om zeer professioneel te zeggen.

Een fantastische ervaring en zeer zeker aan te raden. Er wordt ruim de tijd genomen om prachtige foto’s te maken zonder andere bezoekers. Vanuit de organisatie wordt kleding geregeld. Medewerkers zijn super aardig. Niet twijfelen maar gewoon doen

Geweldige tour Shakil was erg beleefd en gaf veel informatie en nam veel geweldige foto's?

Leuke reis! Shakil heeft hele goede foto's gemaakt!