Abu Dhabi
Kasteel- & paleistours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Abu Dhabi Kasteel- & paleistours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Dubai: dagtour Abu Dhabi met ticket Ferrari World

1. Vanuit Dubai: dagtour Abu Dhabi met ticket Ferrari World

Dompel jezelf onder in een mix van traditie en moderniteit en ontdek de verscheidenheid aan bijzonderheden in Abu Dhabi Je tour begint met een bezoek aan de Sheikh Zayed-moskee, waar je de prachtige architectuur kunt bewonderen die de schoonheid van de islamitische kunst bepaalt. Daarna ga je naar het Emirates Palace, een inspirerend hotel in de stad met 114 prachtige koepels en fantastische suites gedecoreerd met goud en marmer. Ervaar het traditionele leven van de Bedoeïenen in het Heritage Village en bewonder de indrukwekkende koepels van het Emirates Palace Daarna bewonder je het uitzicht op de indrukwekkende skyline van Abu Dhabi terwijl je doorrijdt naar Al Corniche. Bezoek het pretpark Ferrari World en Yas Eiland en haal snelheden van wel 240 km/uur in de Formula Rossa achtbaan Ervaar de adembenemende snelheid van de Formula Rossa-achtbaan en test je rijvaardigheden op een van de vele simulators. Je ervaart ook de verschillende uitvoeringen, bewonderz de indrukwekkende dans- en acrobatische shows of geniet van karting.

...
Abu Dhabi: stadstocht van 4 uur met de Sheikh Zayed-moskee

2. Abu Dhabi: stadstocht van 4 uur met de Sheikh Zayed-moskee

Deze ervaring zal je toelaten om een selectie van zorgvuldig gekozen hoogtepunten van de mooie hoofdstad van de VAE te bezoeken. Van zijn opmerkelijke moderne gebouwen tot een glimp in het verleden bevat deze ervaring enkele van de meest verbluffende architectuur die je kunt vinden. Je ziet een unieke mix van cultuur en fijne traditionele kunsten en ambachten in de oosterse markten en het Handicrafts Center van Abu Dhabi. Je betreedt een wereld waarin islamitische ontwerpen en elementen een rol spelen in de moderne architectuur, waarbij het nieuwe wordt gecombineerd met oude tradities uit het oosten en het westen, in deze stad waar de glorieuze greens van de tuinen wedijveren met de blauwen van de zee en de lucht.

...
Abu Dhabi: stadstour met gids en Ferrari World-ticket

3. Abu Dhabi: stadstour met gids en Ferrari World-ticket

Verken Abu Dhabi en geniet van een bezoek aan het hypermoderne themapark Ferrari World. Je tour begint met een bezoek aan de Sheikh Zayed-moskee, waar je de prachtige architectuur kunt bewonderen die de schoonheid van islamitische kunst illustreert. Ga verder naar het Emirates Palace, een inspirerend hotel met 114 imposante koepels en fantastische suites versierd met goud en marmer. Je bezoekt dan het Heritage Village, waar je meer te weten kunt komen over het leven van de bedoeïenen. Daarna kunt u genieten van het uitzicht op de indrukwekkende skyline van Abu Dhabi terwijl u doorrijdt naar Al Corniche. De tweede helft van je dagtocht brengt je naar het grootste overdekte themapark ter wereld - de Ferrari World. Ervaar de adembenemende snelheidsroes op de Formula Rossa achtbaan en test je rijvaardigheid op een van de vele simulators. Beleef een verscheidenheid aan optredens, bewonder indrukwekkende dansen en acrobatische shows of ga karten tijdens deze leuke dag.

...
Vanuit Dubai: dagtocht Abu Dhabi voor kleine groep met lunch

4. Vanuit Dubai: dagtocht Abu Dhabi voor kleine groep met lunch

Ontdek de historische monumenten en moderne ontwikkelingen van Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en één van de meest vooruitstrevende steden van de Arabische Golf, tijdens een dagtrip vanuit Dubai. Je wordt opgehaald bij je hotel of accommodatie en wordt in een privévoertuig naar Abu Dhabi gereden in ongeveer 1 uur. Bewonder de gouden minaretten van de Sheikh Zayed Grote Moskee, de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten die bij de ingang van de hoofdstad staat. Ga verder naar het Capital Gate Hyatt Hotel. Ontdek dan een van de bezienswaardigheden van de stad: het schitterende Emirates Palace Hotel, dat beschikt over 1,3 kilometer aan privéstrand en 85 hectare aan tuinen. Daarna ervaar je de meer traditionele kant van de stad in Heritage Village, waar het museum je alles leert over de gewoonten van de Arabieren vóór de ontdekking van olie. Geniet van een heerlijke lunch in een van de luxe 4-sterren hotels van de stad. Na de lunch bekijk je de dynamische ontwikkelingen van de Saadiyat Islands. Op de terugweg naar Dubai zie je 's werelds enige pretpark gewijd aan het merk Ferrari en het high-tech Formule 1-circuit van Ferrari World op Yas Island.

...
Vanuit Abu Dhabi: moskee, Qasr Al Watan & Etihad Towers

5. Vanuit Abu Dhabi: moskee, Qasr Al Watan & Etihad Towers

Je wordt door een medewerker opgehaald bij je hotel of geselecteerde locatie in Abu Dhabi. Stap in een voertuig met airconditioning en bereid je voor de hoofdstad van de VAE te verkennen. De eerste halte is bij  de prachtige Sheik Zayed-moskee, een wereldberoemd voorbeeld van islamitische architectuur. Zie het prachtige vakmanschap van de moskee, die binnen zijn muren plaats biedt aan ongeveer 40.000 gelovigen. Hier kun je ook 's werelds grootste handgeweven tapijt, 82 koepels, kroonluchters en bloemenornamenten bekijken. Vervolgens ga je naar de Marina Mall voor een lunchpauze. Je kunt op eigen kosten in een restaurant of bij de food court eten. Ga door naar de  Etihad Towers - een complex bestaande uit 5 weelderige wolkenkrabbers. Dit centrum voor amusement biedt je de kans ontspannen te eten en te winkelen. Geniet van het panoramische uitzicht op Abu Dhabi vanaf het observatiedek van de Etihad Towers Tenslotte bezoek je Qasr Al Watan, een eerbetoon aan Arabisch erfgoed en vakmanschap. Krijg inzicht in het bestuur, de kennis en het kunstenaarschap die de natie van de VAE heeft gevormd. Aan het einde van de tour wordt je weer teruggebracht naar je hotel of een geselecteerde locatie in Abu Dhabi.

...
Van Dubai: stadstour Abu Dhabi

6. Van Dubai: stadstour Abu Dhabi

Na een pick-up van je hotel of accommodatie, ga je naar Abu Dhabi voor ongeveer 1 uur rijden. Stop om de sheick zayed grand mosque van binnen te bezoeken en bewonder de gouden minaretten Vervolg de rit in de buurt van het scheve Capital Gate Hyatt Hotel dat eruit ziet als een bisa-toren voordat je een van de fantastische bezienswaardigheden van de stad ontdekt in het prachtige Emirates Palace Hotel, met 1,3 kilometer privéstrand en 85 hectare aan tuinen. Ervaar vervolgens de meer traditionele kant van de stad bij Heritage Village, waar het museum de gebruiken van de Arabieren beschrijft voordat olie wordt ontdekt. Bewonder de dynamische ontwikkelingen van de Saadiyat-eilanden. Bekijk vervolgens, op weg terug naar Dubai, 's werelds enige themapark gewijd aan het Ferrari-merk, samen met het high-tech Formule 1-circuit van de VAE in Ferrari World op Yas Island.

...
Abu Dhabi: stadstour met Sjeik Zayed-moskee & paleis

7. Abu Dhabi: stadstour met Sjeik Zayed-moskee & paleis

Begin je dag vol avontuur met ophaalservice bij je  hotel of een geselecteerde locatie in Abu Dhabi. Hier staat je vriendelijke chauffeur/gids klaar om je te ontmoeten voordat hij je meeneemt  naar de iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad. Deze rondleiding begint bij de Grote Moskee Sheikh Zayed, één van de grootste moskeeën ter wereld, en passeert vervolgens het Sheikh Zayed Centre om meer te weten te komen over de geschiedenis en het leven van Sheikh Zayed, die wordt beschouwd als de vader van de natie.  Je wandelt langs de Corniche van de stad, een aangename waterkant, voordat je foto's maakt en het Emirates Palace en de Etihad Towers bezoekt, die werden gebruikt in de Fast and Furious 7-film. Daarna kun je een bezoek brengen aan het prachtige paleis Qasr Al Watan, gehuisvest in het presidentiële paleiscomplex van de VAE. Bezichtig de architectonische kenmerken, historische artefacten en andere historische schatten van het paleis. Ten slotte wordt je teruggebracht naar je hotel of naar een geselecteerde locatie.

...
Van Dubai: privé Abu Dhabi-dagtour met Qasr al Watan

8. Van Dubai: privé Abu Dhabi-dagtour met Qasr al Watan

Verken Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, tijdens deze dagexcursie vanuit Dubai. Na de pick-up in je hotel in Dubai rijd je voor 1 uur naar Abu Dhabi. Bij binnenkomst in de stad ziet u de gouden minaretten van de Sheikh Zayed-moskee en bezoek Quasar Al Watan, inclusief ticket. Bewonder de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten en zijn verbazingwekkende architectuur. Vervolg uw rit richting Qasr Al Wantan, een ongelooflijk herkenningspunt en bewonder de majestueuze gangen met zijn kostbare en indrukwekkende ontwerpen die het Arabische vakmanschap bepalen. Verlaat het paleis met een gedenkwaardige rit door de identieke kustweg en bewonder de verschillende vormen van de skyline. Na een heerlijke lunch in een luxe 4-sterrenhotel, zult u zich vergapen aan de dynamische ontwikkelingen op het eiland Saadiyat. Rond uw reis af met een korte Photo-stop op het unieke Formule 1-circuit voordat u terugkeert naar Dubai.

...

Sitemap Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 128 beoordelingen

We bezochten de Zayed Moskee, Qasr el Watan en de Etihad Torens in Abu Dhabi. De excursie viel zeer goed mee. De gids was erg attent en leidde ons vlot en professioneel doorheen de chaos van de talrijke bezoekers in de Zayed moskee. Ook zijn uitleg was heel, heel goed! Zijn naam is Zeeshan. Een aanwinst!

Onze gids Nauman was erg vriendelijk en legde ons veel uit. De Sheikh Zayed-moskee is prachtig en een bezoek aan het Emirates Palace Hotel is een hoogtepunt - vooral voor Fast & Furious-fans. Ferrari World gevolgd door een bezoek aan het Formule 1-circuit is ook een aanrader.

Trip was goed.. mooie dingen gezien en gedaan en alle entree tickets waren inclusief.. onze Gids , Zeeshan Aziz ,maakte hem fantastisch , vriendelijk , geduldige man en vol leuke interessante info . En , niet onbelangrijk , op 5baans snelwegen , een goede veilige chauffeur.

We hebben een fantastische dag gehad. De gids was heel open en vriendelijk en vertelde veel wetenswaardigheden over Dubai en AbuDhabi.

Erg mooie trip. En de gids Zeeshan Aziz was zeer vriendelijk en gaf zeer goed uitleg en was erg behulpzaam