Abu Dhabi
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.783 beoordelingen

Wat een super excursie!!! Ruim 45 minuten op een kameel, in alle rust en als je wilt maakt de tourguide (Adiat) fotos van je met je eigen telefoon. Wij hebben wel 40 fotos en meerdere filmpjes! Daarna heerlijk genieten van de zonsondergang met dadels en arabic coffee. Om vervolgens in het kamp heerlijk te bbq-en, genieten van 3 shows. Je kunt henna laten zetten, shisa roken en fotos maken met traditionele kleding. Daarna wordt je weer netjes afgezet op de meeting point (hotel, haven). Echt top top top!!

Het is een erg leuke ervaring. Zeker onze kinderen hebben genoten. Aardige chauffeur Roosal. Wijzelf houden van het pure , je merkt wel dat het echt heel toeristisch is, kamelenritje is een rondje van 50 m lang. Spots aan licht uit en er lopen twee kamelen in het zogenaamde maanlicht op een duin 100m. Maar het is leuk opgezet met allemaal aardige mensen, het eten is lekker dus al met al een leuk dagje weg!

We bezochten de Zayed Moskee, Qasr el Watan en de Etihad Torens in Abu Dhabi. De excursie viel zeer goed mee. De gids was erg attent en leidde ons vlot en professioneel doorheen de chaos van de talrijke bezoekers in de Zayed moskee. Ook zijn uitleg was heel, heel goed! Zijn naam is Zeeshan. Een aanwinst!

Excellent (mini) tour through some highlights of abu Dhabi. The tourgide imram (if im not mistaking) was an amazing guy with a lot of knowledge about the city aswell from the culture and its history. He did it with a lot of enthousiasme.

Very cool experience, excellent service: the driver took all the time for us to make pictures and he helped making them. Advise is to book a private one as the time taken for us was great.