Abu Dhabi
Religieuze & spirituele activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Abu Dhabi

Want to discover all there is to do in Abu Dhabi? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.355 beoordelingen

Wij wilden eigenlijk vooral het Louvre zien, maar waren achteraf heel blij dat we ook de prachtige moskee hebben gezien. Dit kan je voor dit geld niet op eigen houtje doen vanuit Dubai of je moet er echt heel veel moeite voor doen. Geweldige gids Haseeb. Hij heeft ons in enkele uren meer geleerd over VAE dan we een hele week voordien zelf opzochten. Sympathiek, altijd daar waar hij moest zijn en nooit opdringerig.

Onze prive tour was geweldig. We hebben hiervoor gekozen vanwege ons kindje van 7 maanden. De Guide, Kashan, heeft ons heel veel verteld en was erg attent. Zeer vriendelijk!

Perfect georganiseerd De gids onderlegd en de chauffeur verantwoordelijk Dit bedrijf is top , ik zal zeker opnieuw met jullie contact nemen als ik naar expo 2020 ga

Zeer goed georganiseerd. Bij het Louvre is 2 uur eigenlijk te kort. Had een uurtje langer mogen zijn. Top gids-begeleider en super klantvriendelijk. Aan te bevelen!

We hebben een fantastische dag gehad. De gids was heel open en vriendelijk en vertelde veel wetenswaardigheden over Dubai en AbuDhabi.