Abu Dhabi
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 341 beoordelingen

Het was de meest geweldige ervaring die ik had in de VAE! Alle chauffeurs / personeel waren erg aardig en zorgden ervoor dat ik me erg op mijn gemak voelde. Het eten was goed, de dansen waren zo mooi! In het kamp konden we kameelrijden, henna-tatoeage, shisha roken, sandboarden, valken vasthouden. De drankjes (alcoholvrij) waren gratis, en er was ook koffie, thee en dadels. Het dune bashen was super eng en geweldig! Voordat we naar het kamp gingen, stopten we bij een kamelenboerderij, waar we de kamelen konden aaien, knuffelen en kussen. Er waren ongeveer 50 kamelen. Ik raad deze tour ten zeerste aan, het was magisch!

nog beter dan verwacht - geweldige quad tour Alle aangeboden activiteiten zeer goed uitgevoerd: - spectaculaire rit door de duinen - echt goede quad tour, ook aantrekkelijk voor jongeren - zeer goed buffet - programma ook gewoon heel goed De hele tour is je geld in ieder geval waarde

The best excursion we did in Abu Dbabi. Not over crowed and thanks to our driver Riaz from Pakistan an unforgettable experience. No rush time enough and we did the 15:00 pm tour which was beautiful in the dunes during sunset. I can only recommend this experience.

Joshua, onze gids was zeer informatief en deskundig en behulpzaam. Mijn enige kritiek is dat ik wou dat er nog een paar fotomomenten waren geweest, maar verder was het een goede tour.

Fantastische, de rijder was geweldig zeker hem navragen. Hafik Het dorpje mocht wel wat meer authentiek zijn.