Abu Dhabi
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Abu Dhabi

Want to discover all there is to do in Abu Dhabi? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.601 beoordelingen

Wat een super excursie!!! Ruim 45 minuten op een kameel, in alle rust en als je wilt maakt de tourguide (Adiat) fotos van je met je eigen telefoon. Wij hebben wel 40 fotos en meerdere filmpjes! Daarna heerlijk genieten van de zonsondergang met dadels en arabic coffee. Om vervolgens in het kamp heerlijk te bbq-en, genieten van 3 shows. Je kunt henna laten zetten, shisa roken en fotos maken met traditionele kleding. Daarna wordt je weer netjes afgezet op de meeting point (hotel, haven). Echt top top top!!

Een hele fijne ervaring gehad en Noor was erg aardig en heeft alles goed uitgelegd. Einde van de dag toen we waren uitgestapt was mijn zoontje zijn auto in de bus vergeten. Ik heb geappt met Noor of de auto in de bus lag. De auto lag inderdaad nog in de bus. Hij was zo vriendelijk om de auto te brengen naar ons hotel. Gewoon een top persoon.

Very cool experience, excellent service: the driver took all the time for us to make pictures and he helped making them. Advise is to book a private one as the time taken for us was great.

It was amazing, everything on time, impressive mosk, but most off all our guide Jahan was super!!! We rate him a 10!!!! Till next time, Marianne and Gigi from Holland

Netjes op tijd opgehaald bij het hotel. Goeie busreis gehad naar Abu Dhabi met voorziening van water onderweg. In de moskee was de gids ook duidelijk en prima.