Kies data
Abu Dhabi

Vervoer

Abu Dhabi Vervoer: Onze meest aanbevolen

Abu Dhabi: privéluchthaventransfers

1. Abu Dhabi: privéluchthaventransfers

Zorg ervoor dat uw reis naar de VAE probleemloos verloopt door uw luchthaventransfers van tevoren te regelen. Een Engelssprekende vertegenwoordiger zal u ontmoeten en begroeten op de luchthaven of uw hotel. U bent snel op weg naar uw bestemming in een luxe voertuig met airconditioning. Voor aankomsttransfers ontmoet je de vertegenwoordiger van de lokale partner bij de uitgangspoort, waar je een bord ziet met je naam erop. Ga naar het voertuig en leun achterover, ontspan en geniet van de rit van 45 minuten. Voor vertrektransfers wordt u opgehaald bij uw hotel en afgezet bij de vertrekterminal van de luchthaven. Als uw vlucht vertraging heeft, is er een maximale wachttijd van 2,5 uur. Er is een scala aan voertuigen die worden gebruikt voor de transfer, met service beschikbaar voor 1 tot 40 passagiers, met bagage.

Tussen Dubai & Abu Dhabi: privétransfer enkele reis

2. Tussen Dubai & Abu Dhabi: privétransfer enkele reis

Geniet van privévervoer tussen de steden Dubai en Abu Dhabi. Je bereikt je bestemming in stijl met deze transferdienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Deze service van 110 minuten is beschikbaar in beide richtingen, vanaf je hotel binnen de stadsgrenzen van Abu Dhabi of binnen de stadsgrenzen van Dubai. Geef bij het boeken aan waar in Dubai en Abu Dhabi je wil worden opgehaald en afgezet. Je transfer wordt 24 uur na boeking bevestigd. Je ontvangt een reisvoucher die je bij het ophalen aan je chauffeur moet laten zien. Het vermelde transfertarief geldt niet voor hotels buiten de stadsgrenzen. Voor het afzetten en ophalen buiten de stadsgrenzen wordt het tarief per geval bepaald.

Van Abu Dhabi: privétransfer naar Dubai

3. Van Abu Dhabi: privétransfer naar Dubai

Maak uw verblijf in de VAE probleemloos door te weten dat uw luchthavenaankomsttransfer al is geregeld. Uw vertegenwoordiger wacht in de aankomsthal met een bord met uw naam. Na uw meet and greet met uw Engelse vertegenwoordiger op de luchthaven brengt uw chauffeur u naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning.

Abu Dhabi Luchthaventransfer naar hotel of vice versa

4. Abu Dhabi Luchthaventransfer naar hotel of vice versa

Waarom zou u na een vermoeiende vlucht niet ontspannen en de zorgen wegnemen bij uw aankomst? Boek eenvoudig een privétransfer per modern voertuig met airconditioning naar uw accommodatie of locatie naar keuze. Uw professionele chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een naambord. Uw privétransfer kan u tussen Abu Dhabi International Airport en uw hotel in Abu Dhabi City, Yas Island, Saadiyat, Anantara, Al Ain of in Dubai brengen (of vice versa). Transferservices zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Uw transfer wordt binnen 24 uur na boeking bevestigd en u ontvangt een reisvoucher die bij aankomst aan uw chauffeur moet worden getoond (of voor transfers bij vertrek, op het moment dat u wordt opgehaald bij uw hotel).

Dubai: privé busje transfer in Maybach

5. Dubai: privé busje transfer in Maybach

Het CLC Limousine-bedrijf biedt transportdiensten van topklasse in alle VAE (Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Quwain en Fujairah). Huur een auto of huur luxe bussen en busjes met chauffeur in Dubai tegen zeer betaalbare tarieven. We waarderen de tijd en kwaliteit van reizen voor elk van onze klanten, we zorgen ervoor dat elke reis comfortabel is. Wij bieden: Luchthaventransfers. Zakelijke overdrachten. Evenementen en bruiloft. VIP-vervoer. Luxe auto's. Super auto's. Luxe busje. Limousine. VIP-limousine. Auto's met chauffeur. Chauffeur. Professionele automobilisten. Vaste prijs en bonussysteem. Hoge veiligheid en nurity. Snelle autobezorgservice. 27/7 Bestelling Beschikbaar. Luxe auto's voor maximale tevredenheid, we waarderen de tijd en kwaliteit van reizen voor elk van onze klanten.

Luchthaven van Abu Dhabi naar Sharjah City Hotels Transfer

6. Luchthaven van Abu Dhabi naar Sharjah City Hotels Transfer

Maak uw verblijf in de VAE zorgeloos door te weten dat uw luchthavenoverdracht al is geregeld. Na een standaard meet and greet met een Engelse vertegenwoordiger op de luchthaven brengt uw chauffeur u naar uw bestemming in een luxe voertuig met airconditioning. De maximale wachttijd is 2,5 uur. Voertuigmodellen per groep: 1 tot 3 personen met bagage - LEXUS-ES-350 of vergelijkbaar 4 tot 5 personen met bagage - TOYOTA-PREVIA, HYUNDAI-H1, KIA-CARNIVAL, HONDA-ODYSSEY of Overeenkomstig 6 tot 8 personen met bagage - TOYOTA-HIACE, NISSAN-URVAN, NISSAN-CIVILIAN of vergelijkbaar 9 tot 20 personen met bagage - toeristenbus 21 tot 40 personen met bagage - toeristenbus

Luchthaven van Abu Dhabi naar Ras Al Khaimah City Hotels Transfer

7. Luchthaven van Abu Dhabi naar Ras Al Khaimah City Hotels Transfer

Maak uw verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten probleemloos door te weten dat de luchthaventransfer al is geregeld. Na een standaard meet and greet met je Engelssprekende chauffeur / gids op de luchthaven, worden je koffers geladen terwijl je je comfortabele auto met airconditioning installeert. U hoeft geen vinger op te tillen omdat uw chauffeur al het werk doet. Bij aankomst op de luchthaven staat uw vriendelijke en punctuele chauffeur te wachten bij de uitgang, samen met de paging-plaat onder uw naam. Vanaf hier gaat u naar het voertuig voor een aankomsttransfer (maximale wachttijd is 2,5 uur). Geniet van een autoservice met verschillende voertuigen om aan de behoeften van u en uw groepen te voldoen. Voertuigmodellen per groep: 1 tot 3 personen met bagage: Lexus-ES- of vergelijkbaar 4 tot 5 personen met bagage: Toyota-Previa, Hyundai-H1, Kia-Carnival, Honda-Odyssey of vergelijkbaar 6 tot 8 personen met bagage: Toyota-Hiace, Nissan-Urvan, Nissan-Civilian of Similar 9 tot 20 personen met bagage: toeristenbus 21 tot 40 personen met bagage: toeristenbus

Veelgestelde vragen over Vervoer in Abu Dhabi

Welke andere activiteiten dan Vervoer zijn de moeite waard in Abu Dhabi?

Andere onmisbare dingen om te doen in Abu Dhabi:

Welke Vervoer in Abu Dhabi nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi

Uitstekende ontvangst van de service op Dubai Airport en de bestuurder en het voertuig dat voor de transfer worden gebruikt, zijn zeer adequaat. Een vriendelijke en attente chauffeur die attent reed op de verkeersomstandigheden. Het voertuig was perfect netjes en in goede staat.

Ondanks boeking op zeer korte termijn, ging alles heel goed. Waar voor je geld is helemaal goed. De chauffeur was aardig en bood ons water aan en de transfer was zeer aangenaam.

De chauffeur was uiterst punctueel... erg aardig en fungeerde als reisleider... Er was ook een drankje (water) Graag weer.

Punctualiteit van de chauffeur. Comfortabel voertuig met airconditioning. We werden precies afgezet waar we heen wilden