Kies data

Abu Dhabi Mall

Abu Dhabi Mall: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Abu Dhabi: klassieke hop on, hop off-sightseeingtour, 24 uur

1. Abu Dhabi: klassieke hop on, hop off-sightseeingtour, 24 uur

Verken Abu Dhabi in je eigen tempo en volgens jouw voorkeursschema met een klassieke 24-uurs pas voor de stad, met aandacht voor de meest iconische bezienswaardigheden. Bekijk het presidentiële paleis, geniet van een shuttle naar de grote moskee Sheikh Zayed en bewonder het fort Al Hosn. Stap bij een van de hop on, hop off-bushaltes aan boord van een bus met open dak, en met airconditioning. Wil je de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad gaan ontdekken? Neem dan de Rode Route en geniet tijdens de rit van het digitale commentaar. Neem de shuttle van de Groene Route voor gemakkelijk vervoer tussen de Abu Dhabi Mall en de Sjeik Zayed-moskee. Met de Rode Route kom je langs: • Abu Dhabi Mall• Louvre Museum• Abu Dhabi Corniche• Corniche openbaar strand• Al Bahar Beach• Heritage Village• Marina Mall• Bay View• Founders' Memorial• Emirates Palace Hotel• Presidentiële Paleis• Fort Al Hosn• WTC Souk• Galleria Mall

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeingtour

2. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeingtour

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, waar Arabische charme zich met futuristische fantasie vermengt. Neem deze tour om de rijke traditie van de Grote Moskee, Heritage Village en de moderne grandeur van het Louvre te ontdekken. Verken Abu Dhabi in jouw eigen tempo en volgens jouw eigen schema met een 1-daagse, 2-daagse of 5-daagse pas voor de beste open-top, airconditioned sightseeingbus van de stad. Aan boord leer je via digitaal commentaar in 8 talen over de snelle ontwikkeling en de culturele geschiedenis van het Verenigde Arabische Emiraat. Volg de City Tour (Rode Route) en ontdek een adembenemend uitzicht op de majestueuze paleizen, rijke musea, historische plaatsen, het openbare strand en oude soeks vanaf de Abu Dhabi Mall. Het ticket Classic (1 dag) is perfect om de stad in een korte periode te leren kennen. Als onderdeel van de Premium (2-daagse) en Deluxe (5-daagse) tickets kun je een shuttle nemen naar de Sheikh Zayed Grote Moskee en een duik nemen in de prachtige architectonische en culturele geschiedenis van de moskee. Verleng je tijd met het deluxe ticket en profiteer van de rondleiding door Qaṣr Al-Waṭan, het presidentiële paleis van Abu Dhabi. Het paleis is een must-visit vanwege het ingewikkelde ontwerp en de sierlijke decoratie.

  • Hop on, hop off-tours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Abu Dhabi Mall

Wil je alle activiteiten in Abu Dhabi Mall ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Abu Dhabi Mall

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.290 beoordelingen

Het was fantastisch. Vanwege tijdgebrek hebben we alleen de groene lijn beheerd, die door het Louvre, Yas Island en de grote Zayed-moskee gaat. We hadden niet geweten dat de route zonder uitstappen 1 uur en 40 minuten duurt. Maar het is zeer de moeite waard om te zien. Je kunt veel zien van wat er nieuw is. De uitleg via een koptelefoon is erg goed. Vooral de nadering van de moskee, die van alle kanten goed te zien was, was indrukwekkend. Het is bekend dat ze niet alleen erg groot is, maar ook mooi. Maar als je ze voor je ziet, denk je dat je terug in de tijd bent getransporteerd naar 1001 Nachten, een droom.

De sightseeingtour was zoals gewoonlijk goed en interessant. Aangezien we per cruiseschip in de haven aankwamen, moet ik prijzen dat de shuttlebus naar het centrale punt in de stad zeer goed georganiseerd was. Aan de negatieve kant was er niemand ter plaatse om me te helpen het ticket van mijn vrouw te annuleren, die die nacht ziek was.

Als u Premium boekt, is er een nachtcruise in Abu Dhabi, een jachtcruise en een zeer aan te bevelen cruise naar de oasestad Al A.. inbegrepen. Gedurende het jaar rijdt de groene lijn elke 30 minuten.

Het is echt de moeite waard om deze tour te doen. Wil je er vaker op uit, of musea, moskeeën en Ferrariworld etc. bezoeken, dan is een 2-daagse tour aan te raden.

Ophalen direct in de haven, vriendelijk personeel, betrouwbaar proces