Acapulco

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Acapulco: de beste attracties

Acapulco: De beste dingen die je niet wil missen

 • Archeologische rotstekeningen van Palma Sola, Mercado en lunch

  1. Archeologische rotstekeningen van Palma Sola, Mercado en lunch

  Uw vriendelijke, deskundige gids haalt u op bij de lobbyingang van uw hotel. Al aan boord van je tour ga je richting de heuvels van Acapulco terwijl je gids alles uitlegt wat er te weten valt over de geschiedenis van Palma Sola, leer je over de levensstijl van de arbeidersklasse van Mexico en algemene informatie over het land. Na een bezoek aan Palma Sola dat niet minder dan anderhalf uur duurt, gaat de tour naar de Mercado Municipal: een echte eye-opener. Deze grote Mexicaanse markt is fascinerend. Er zal zoveel te zien zijn - droge goederen, huishoudelijke artikelen, prachtige bloemen, snoep, levende hanen, verse producten en nog veel meer. Veel kraampjes bevatten producten voor de gezondheidszorg, die een combinatie waren van kruidengeneesmiddelen en spreuken van het type Santeria (medicijnman) en gebeden tot heiligen. Een van deze kraampjes heeft een kooi vol grote levende beestjes ...

 • Xtasea Zipline: Turtle Release, paardrijden, Croc Farm

  2. Xtasea Zipline: Turtle Release, paardrijden, Croc Farm

  Combineer de natuur met avontuur tijdens deze overvolle begeleide avontuurlijke tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Acapulco, ga je naar de Xtasea Zipline, 's werelds langste over-ocean zipline. Bereik hier snelheden tot 120 km / u terwijl u meer dan 100 meter boven de oceaan vliegt. Bezoek later het mooiste strand van de stad en geniet van een paardrijtocht van 1 uur langs de verlaten oevers van de baai. Ga ten slotte naar een cultureel rijk Afro-Mexicaans dorp. Krijg de kans om een babyschildpad vrij te laten in de Stille Oceaan tijdens een ceremonie voor het vrijgeven van schildpadden in een gecertificeerd duurzaam schildpaddenkamp. Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel in Acapulco.

 • Acapulco: enkele reis privé-shuttle luchthaventransfer

  3. Acapulco: enkele reis privé-shuttle luchthaventransfer

  Begin uw vakantie meteen en laat een chauffeur u naar uw hotel brengen. Het personeel wacht op u met uw naam op een bordje in de openbare ruimte van de luchthaven om uw transfer nog gemakkelijker te maken. Besteed geen extra geld aan transport en laat een ervaren en gecertificeerde chauffeur uw transfer comfortabel en veilig maken. Haal het beste uit uw vakantie in Acapulco: boek vervoer van en naar de luchthaven en bespaar zowel tijd als geld! Regel uw vervoer van en naar de luchthaven van tevoren en sla het gedoe van het boeken van een dienst in Acapulco over. Dit is gewoon de gemakkelijkste, goedkoopste, veiligste en meest comfortabele manier om tussen uw hotel en de luchthaven te komen.

 • High Cliff Divers van Acapulco

  4. High Cliff Divers van Acapulco

  Ervaar de verfijnde sfeer van Club La Perla, gelegen aan de gevaarlijke kliffen van La Quebrada.

  Geniet van een paar drankjes, want onbevreesde duikers maken spectaculaire doodsstrijdwekkende sprongen voor je ogen in de oceaan beneden.

 • Acapulco: 2,5 uur Acarey Yacht Cruise

  5. Acapulco: 2,5 uur Acarey Yacht Cruise

  Ervaar de schoonheid van Acapulco Bay en zie de celebrity huizen van het comfort van de "Acarey" jacht. 'S Middags kunt u geniet van het spectaculaire uitzicht voordat de magische zonsondergang. Cruise in de baai aan bezienswaardigheden, zoals La Roqueta Island te zien. U kunt ook kiezen voor een avond cruise naar de baai te ervaren bij maanlicht. Kijk naar de maan, de sterren en de oceaan als de DJ serenades u. Sip tropische cocktails en leef het goede leven voor de nacht als je vaart langs de huizen van de rich and famous. Ontspan met uw vrienden en familie aan boord van een vaartuig dat is uitgerust met alle nodige voorzieningen.

 • Palma Sola archeologische zone en marktbezoek met lunch

  6. Palma Sola archeologische zone en marktbezoek met lunch

  Voor pre-Spaanse samenlevingen bevatten mythen de sleutels tot de eindeloze herhaling van cycli, en wie het bevel over hen had, was in staat om de gemeenschap leiding te geven in termen van kwesties die even belangrijk zijn als geboorte, puberteit, volwassenheid en dood, maar ook van alle de rituelen die de overeenkomst met de goden bezegelde. Deze rotstekening toont in drie verschillende panelen de betrokkenheid van mensen bij gemeenschapsvieringen om de aandacht en hulpmiddelen van de goden te verkrijgen. Mensen zijn showdansen en bidden. Individuen uit verschillende verwantschapsgroepen zijn van elkaar onderscheiden door lijnen die de link naar hun voorouders vormen. De Mercado Municipal is echt een eye-opener! Je was nog nooit op een echte grote Mexicaanse markt geweest en je zult het fascinerend vinden. Er is zoveel te zien - droge goederen, huishoudelijke artikelen, prachtige bloe...

 • Historische en culturele reis door de beste van Acapulco

  7. Historische en culturele reis door de beste van Acapulco

  Neem deze culturele sightseeing tour van Acapulco en je zult snel zien waarom de levendige Mexicaanse stad is gekomen om de vereniging van continenten, culturen en mensen te vertegenwoordigen.

  In het gezelschap van tweetalige gidsen, reist u in alle comfort in een volledig uitgeruste auto's met grote vensters.

  Uw 4-uur durende tour begint met een bezoek aan de prachtige kapel van de Vrede, die oorspronkelijk gebouwd om de hoogten van Acapulco bekronen met een diepe spirituele boodschap. Gebouwd door architect Gabriel Chavez de la Mora, wordt gedomineerd door een enorme kruis dat door de hele stad te zien. De religieuze site is een magneet voor mensen van vele religies, die samenkomen om hun gedeelde toewijding aan God te vieren.

  U zult dan het hoofd naar het imposante Fort van San Diego in de haven van Acapulco. De thuisbasis van het Historisch Museum van A...

 • Acapulco City Tour met Cliff Divers

  8. Acapulco City Tour met Cliff Divers

  Ontdek enkele van de meest interessante plaatsen in Acapulco. Reis mee Costera Miguel Aleman aan de schilderachtige snelweg voor een adembenemend panoramisch uitzicht op de baai van Acapulco en Puerto Marquez. Bezoek dan de Acapulco Diamantwijk, waar Acapulco beroemde resort hotels zijn gevestigd.

  We bezienswaardigheden zoals de Acapulco Princess Hotel, gebouwd in de gelijkenis van een Azteekse piramide, en de Vidafel Mayan Palace Hotel, gebouwd in de gelijkenis van een Maya-tempel voorbij.

  Nog steeds een grote ambachtelijke markt, waar handelaren en ambachtslieden verkopen een verscheidenheid van cultureel rijke kunst en kunstnijverheid. Ga dan verder naar de beroemde kliffen van La Quebrada, waar duikers maken spectaculaire dodelijke sprongen in de oceaan hieronder.

 • Acapulco: Cliff Divers Show met diner en drankjes bij zonsondergang

  9. Acapulco: Cliff Divers Show met diner en drankjes bij zonsondergang

  Vertrek vanuit de lobby van uw hotel in een busje met airconditioning. Uw vriendelijke en deskundige gids / chauffeur zal u alles vertellen wat er te weten valt over Acapulco en zijn iconische klifduikshow. Ga naar Los Flamingos Hotel, waar je kunt genieten van een Mexicaans drankje en de beste zonsondergang ter wereld. Dit hotel was ooit de schuilplaats van Hollywood Gang in Acapulco, en je zult ook de tijd hebben om te genieten van de memorabilia van de plaats. Ga daarna naar de klifduiktentoonstelling op het uitkijkpunt van de La Perla Super Club. Hier geniet u van een "A La Carte" driegangendiner en een glas Mexicaanse wijn. Je ziet twee spannende shows voordat je terug naar je hotel wordt gereden.

 • Acapulco: kajaktocht naar eiland El Morro

  10. Acapulco: kajaktocht naar eiland El Morro

  Je avontuur begint nadat je je hebt geregistreerd, waarna je je kunt voorbereiden om het water in te gaan. Je wordt uitgerust met een peddel, waterschoenen, handschoenen, een helm en een vest volgens jouw maat. Voordat je het water instapt, zal een van je instructeurs je voorzien van veiligheidsinstructies, voordat je leert hoe je het best aan boord van je kajak kunt gaan en hoe je je peddel kunt gebruiken om door het water te varen. Eenmaal in het water zal je instructeur je vergezellen om te allen tijde je veiligheid op je avontuur te verzekeren, je meeneemt om rond de Islote el Morro te peddelen en je te helpen ankeren om te klimmen en het te verkennen. Als je eenmaal bij de Islet bent, ga je het pad naar de grot op en als het tij en je avontuurlijke geest het toestaan, kun je de grot binnengaan om te verkennen. Nadat je de grot hebt verlaten, ga je omhoog naar het bovenste platform...

Sitemap Acapulco

Wil je alle activiteiten in Acapulco ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.